
Adnan BOZDOĞAN
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ
- E-Posta bozdogan[at]osmaniye.edu.tr
- Telefon +90 328 827 10 00
© 2023 Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Eğitim Bilgileri
Yüksek Lisans 1998-2002
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Doktora 2002-2010
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Lisans 1994-1998
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİMÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Projeler Çalışmalar
01.02.2018
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiKeçiboynuzu pekmezi ve tozunun yer fıstığı ezmesinin reolojik özellikleri üzerine etkisinin incelenmesi
Tamamlandı
01.02.2018
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiLimon ekşisinin reolojik ve bazı fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesi
Tamamlandı
12.11.2018
ARAŞTIRMA PROJESİYER FISTIĞI TOHUMU KABUĞUNDAN DOĞAL BOYARMADDE EKSTRAKSİYONU VE BOYAMA ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Tamamlandı
Uzmanlık Alanları
İlgili Sektörler
Özel Sektör Danışmanlıkları
Uluslararası Makaleler
Hakemli
UluslararasıEVCİL Fatma Gül,BOZDOĞAN ADNAN
Investigation Of The Effect Of Apricot Fibre Addition On The Chemical And Sensory Properties Of Peanut Butter 2024
Yayın Yılı: 2024
Hakemli
UluslararasıTanrıkulu Emine, BOZDOĞAN ADNAN, DURMAZ GÖKHAN
An analysis of the rheological properties of carob molasses and carob powder-added peanut bu 2022
Yayın Yılı: 2022
Hakemli
UluslararasıTanrıkulu Emine, BOZDOĞAN ADNAN, DURMAZ GÖKHAN
A research of the chemical and sensory properties of carob molasses- and carob powder-added peanut butter 2022
Yayın Yılı: 2022