Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Eğitim Bilgileri

Yüksek Lisans 1998-2002
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)

Doktora 2002-2010
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)

Lisans 1994-1998
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Projeler Çalışmalar

01.02.2018
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Keçiboynuzu pekmezi ve tozunun yer fıstığı ezmesinin reolojik özellikleri üzerine etkisinin incelenmesi

Tamamlandı

01.02.2018
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Limon ekşisinin reolojik ve bazı fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesi

Tamamlandı

12.11.2018
ARAŞTIRMA PROJESİ

YER FISTIĞI TOHUMU KABUĞUNDAN DOĞAL BOYARMADDE EKSTRAKSİYONU VE BOYAMA ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

Tamamlandı

Uzmanlık Alanları

İlgili Sektörler

Özel Sektör Danışmanlıkları

Uluslararası Makaleler

Hakemli
Uluslararası

EVCİL Fatma Gül,BOZDOĞAN ADNAN

Investigation Of The Effect Of Apricot Fibre Addition On The Chemical And Sensory Properties Of Peanut Butter 2024

Yayın Yılı: 2024

Hakemli
Uluslararası

Tanrıkulu Emine, BOZDOĞAN ADNAN, DURMAZ GÖKHAN

An analysis of the rheological properties of carob molasses and carob powder-added peanut bu 2022

Yayın Yılı: 2022

Hakemli
Uluslararası

Tanrıkulu Emine, BOZDOĞAN ADNAN, DURMAZ GÖKHAN

A research of the chemical and sensory properties of carob molasses- and carob powder-added peanut butter 2022

Yayın Yılı: 2022