Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Eğitim Bilgileri

Doktora 2017-2023
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ

Yüksek Lisans 2013-2016
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)

Lisans 2008-2013
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Projeler Çalışmalar

15.10.2021
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

İkramlık Katı Formlu (Sert, yapışkan olmayan çiğnenebilir elastik, sünmeyen) Yerfıstığı Ezmesi Üretimi (OKÜBAP-2021-PT2-002)

Tamamlandı

01.10.2013
-Tübitak 1001

Dünya Biyoenerji Model Türü Dallı Darı (Panicum virgatum L.) Genotiplerinin Ülkemiz Akdeniz ve Karasal İklim Kuşaklarında Biyoetanol Üretim Kapasitelerinin Belirlenmesi, Seleksiyonu ve Tohumluk Üretimi

Tamamlandı

Uzmanlık Alanları

İlgili Sektörler

Özel Sektör Danışmanlıkları

Uluslararası Makaleler

Hakemli
Uluslararası

GÜÇLÜ GAMZE,KESER DUYGU,KELEBEK HAŞİM,KESKİN MUHARREM,ŞEKERLİ YUNUS EMRE,SOYSAL YURTSEVER,SELLİ SERKAN

Impact of production and drying methods on the volatile and phenolic characteristics of fresh and powdered sweet red peppers 2021

Yayın Yılı: 2021

Hakemli
Uluslararası

KESER DUYGU,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,KESKİN MUHARREM,SOYSAL YURTSEVER,ŞEKERLİ YUNUS EMRE,SELLİ SERKAN

Characterization of aroma and phenolic composition of carrot (Daucus carota ‘Nantes’) powders obtained from intermittent microwave drying using GC–MS and LC–MS/MS 2020

Yayın Yılı: 2020