Duygu KESER
REKTÖRLÜK
-
- E-Posta duygukeser[at]osmaniye.edu.tr
- Telefon +90 328 827 10 00
© 2023 Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Eğitim Bilgileri
Doktora 2017-2023
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİZİRAAT FAKÜLTESİ
Yüksek Lisans 2013-2016
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Lisans 2008-2013
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİZİRAAT FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Projeler Çalışmalar
15.10.2021
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiİkramlık Katı Formlu (Sert, yapışkan olmayan çiğnenebilir elastik, sünmeyen) Yerfıstığı Ezmesi Üretimi (OKÜBAP-2021-PT2-002)
Tamamlandı
01.10.2013
-Tübitak 1001Dünya Biyoenerji Model Türü Dallı Darı (Panicum virgatum L.) Genotiplerinin Ülkemiz Akdeniz ve Karasal İklim Kuşaklarında Biyoetanol Üretim Kapasitelerinin Belirlenmesi, Seleksiyonu ve Tohumluk Üretimi
Tamamlandı
Uzmanlık Alanları
İlgili Sektörler
Özel Sektör Danışmanlıkları
Uluslararası Makaleler
Hakemli
UluslararasıGÜÇLÜ GAMZE,KESER DUYGU,KELEBEK HAŞİM,KESKİN MUHARREM,ŞEKERLİ YUNUS EMRE,SOYSAL YURTSEVER,SELLİ SERKAN
Impact of production and drying methods on the volatile and phenolic characteristics of fresh and powdered sweet red peppers 2021
Yayın Yılı: 2021
Hakemli
UluslararasıKESER DUYGU,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,KESKİN MUHARREM,SOYSAL YURTSEVER,ŞEKERLİ YUNUS EMRE,SELLİ SERKAN
Characterization of aroma and phenolic composition of carrot (Daucus carota ‘Nantes’) powders obtained from intermittent microwave drying using GC–MS and LC–MS/MS 2020
Yayın Yılı: 2020