
Emel ÜNAL TURHAN
KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
GIDA TEKNOLOJİSİ
- E-Posta emelunal[at]osmaniye.edu.tr
- Telefon +90 328 827 10 00
© 2023 Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Eğitim Bilgileri
Doktora 2008-2014
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Yüksek Lisans 2003-2007
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Lisans 1999-2003
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİZİRAAT FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Projeler Çalışmalar
13.11.2020
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiOsmaniye Korkut Ata Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarları Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜMERLAB) Altyapı Projesi.(OKÜBAP-2020-PT1-005)
Tamamlandı
20.05.2019
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiOKÜBAP-2019-PT2-002: Taze Yapraklı Sebzelerdeki Patojen Biyofilmlerine Karşı Ultrasound ve Organik Asitlerin Sinerjik Antibakteriyel Etkisinin (In Vitro ve In Vıvo) Araştırması
Tamamlandı
15.11.2018
-Tübitak 3001Taze Yapraklı Sebzelerdeki Patojen Biyofilmlerine Karşı Ultrasound Ve Organik Asitlerin Sinerjik Antibakteriyel Etkisinin (In Vitro Ve In Vivo) Araştırılması
Tamamlandı
Uzmanlık Alanları
İlgili Sektörler
Özel Sektör Danışmanlıkları
Uluslararası Makaleler
Hakemli
UluslararasıKALKAN SELİN,Satıcı Mehtap,OTAĞ MUSTAFA REMZİ,ÜNAL TURHAN EMEL
Antibacterial Activity of Homemade Vinegars of Different Cultivars Against Foodborne Pathogens 2025
Yayın Yılı: 2025
Hakemli
UluslararasıÜNAL TURHAN EMEL,Kadakal Esma,İNAN ÇINKIR NURAY,Cengiz Seyfullah
Comparative effects of the probiotic bacteria and carob powder on the quality properties of peanut butter 2025
Yayın Yılı: 2025
Hakemli
UluslararasıKALKAN SELİN,Özdemir Gökhan,ÖZCAN KADRİYE,ÜNAL TURHAN EMEL
Identification of lactic acid bacteria isolated from traditional cheeses of the Black Sea Region 2025
Yayın Yılı: 2025