
Fatma HEPSAĞ
KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
GIDA TEKNOLOJİSİ
- E-Posta fatmahepsag[at]osmaniye.edu.tr
- Telefon +90 328 827 10 00
© 2023 Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Eğitim Bilgileri
Lisans 1993-1997
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİZİRAAT FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Doktora 2011-2015
HARRAN ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Yüksek Lisans 2001-2004
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Projeler Çalışmalar
20.05.2019
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiYer Fıstığında Aflatoksin Oluşumuna Etki Eden Faktörlerin ve Önleyici Tedbirlerin Belirtilmesi.
Tamamlandı
20.06.2013
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiSiyah Dut Meyvesinden Antosiyaninlerin Elde Edilmesi ve Elde Edilen Doğal Renk Maddesinin Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları
Tamamlandı
20.10.2011
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiSiyah Duttan Üretilen Reçellerin Depolama Boyunca Antosiyanin İçeriği ve Renk Değişimi
Tamamlandı
Uzmanlık Alanları
İlgili Sektörler
Özel Sektör Danışmanlıkları
Uluslararası Makaleler
Hakemli
UluslararasıAnitaş Özgül,Göncü Prof.Dr.Serap,HEPSAĞ FATMA,ÖZOĞUL YEŞİM
Ratio of fatty acids in sweat, blood and urine in cattle 2024
Yayın Yılı: 2024
Hakemli
UluslararasıHEPSAĞ FATMA,Anitaş Özgül,GÖNCÜ SERAP,ÖZOĞUL YEŞİM
The impacts of feeds and seasons on aflatoxin content of milk from Mediterranean region 2024
Yayın Yılı: 2024
Hakemli
UluslararasıKIZILDENİZ GÜRBÜZ TEFİDE, HEPSAĞ FATMA, HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY
Improving mulberry shelf-life with 1-Methylcyclopropene and modified atmosphere packaging 2023
Yayın Yılı: 2023