Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Eğitim Bilgileri

Lisans 1993-1997
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Doktora 2011-2015
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)

Yüksek Lisans 2001-2004
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)

Projeler Çalışmalar

20.05.2019
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Yer Fıstığında Aflatoksin Oluşumuna Etki Eden Faktörlerin ve Önleyici Tedbirlerin Belirtilmesi.

Tamamlandı

20.06.2013
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Siyah Dut Meyvesinden Antosiyaninlerin Elde Edilmesi ve Elde Edilen Doğal Renk Maddesinin Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları

Tamamlandı

20.10.2011
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Siyah Duttan Üretilen Reçellerin Depolama Boyunca Antosiyanin İçeriği ve Renk Değişimi

Tamamlandı

Uzmanlık Alanları

İlgili Sektörler

Özel Sektör Danışmanlıkları

Uluslararası Makaleler

Hakemli
Uluslararası

Anitaş Özgül,Göncü Prof.Dr.Serap,HEPSAĞ FATMA,ÖZOĞUL YEŞİM

Ratio of fatty acids in sweat, blood and urine in cattle 2024

Yayın Yılı: 2024

Hakemli
Uluslararası

HEPSAĞ FATMA,Anitaş Özgül,GÖNCÜ SERAP,ÖZOĞUL YEŞİM

The impacts of feeds and seasons on aflatoxin content of milk from Mediterranean region 2024

Yayın Yılı: 2024

Hakemli
Uluslararası

KIZILDENİZ GÜRBÜZ TEFİDE, HEPSAĞ FATMA, HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY

Improving mulberry shelf-life with 1-Methylcyclopropene and modified atmosphere packaging 2023

Yayın Yılı: 2023