Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Eğitim Bilgileri

Doktora 2019-2024
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ

TURİZM FAKÜLTESİ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI

Yüksek Lisans 2017-2019
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ

TURİZM FAKÜLTESİ

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI

Lisans 2007-2012
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU

YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ PR.

Projeler Çalışmalar

06.05.2019
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

YENİLEBİLİR OTLARIN YİYECEK HAZIRLAMADA KULLANIMI: TİRŞİK OTU (ARUM MACULATUM L.)

Tamamlandı

Uzmanlık Alanları

İlgili Sektörler

Özel Sektör Danışmanlıkları

Uluslararası Makaleler

Hakemli
Uluslararası

ONUR MERVE, CEYLAN FİRUZE

Heritage of the Anatolian geography: registered varieties of ancestral wheat (siyez, gacer, and menceki) 2023

Yayın Yılı: 2023

Hakemli
Uluslararası

CEYLAN FİRUZE, AKAR ŞAHİNGÖZ SEMRA

Using ethnobotanical plants in food preparation: Cuckoo pint (Arum maculatum L.) 2022

Yayın Yılı: 2022

Hakemli
Uluslararası

ÖZKAYA FÜGEN,CEYLAN FİRUZE,ÖZTÜRK BATUHAN

Türk Tatlısı: Veganlar İçin Keşkül 2020

Yayın Yılı: 2020