Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Eğitim Bilgileri

Doktora 2007-2012
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) (İNGİLİZCE)

Lisans 1996-2000
EGE ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Yüksek Lisans 2001-2004
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ

MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

BİYOTEKNOLOJİ (YL) (TEZLİ) (İNGİLİZCE)

Projeler Çalışmalar

05.04.2024
-Tübitak 1002

UV-C Işınlama İşleminin Bitkisel Kaynaklarla Üretilmiş Köfte Benzeri Ürünlerin Mikrobiyal Yükünün Azaltılması Amacıyla Kullanımı

Tamamlandı

01.05.2022
-Tübitak 1002

Katı Kültür Fermantasyonu ile Biyoaktif Özellikleri Geliştirilmiş Fermente Fındık Küspesi Üretimi

Tamamlandı

01.12.2022
-Tübitak 1505

Çay üretim süreci atıklarından toz protein ve prebiyotik üretimi

Devam Ediyor

Uzmanlık Alanları

İlgili Sektörler

Özel Sektör Danışmanlıkları

Uluslararası Makaleler

Hakemli
Uluslararası

Özdemir Melike Beyza,Kılıçarslan Elif,DEMİR HANDE,KOCA ESRA,Salum Pelin,Bektaş Serap,ÇAM MUSTAFA,ERBAY ZAFER,AYDEMİR LEVENT YURDAER

Upgrading the Bioactive Potential of Hazelnut Oil Cake by Aspergillus oryzae under Solid-State Fermentation 2024

Yayın Yılı: 2024

Hakemli
Uluslararası

DEMİR HASAN, DEMİR HANDE, Loncar Biljana, Pezo Lato, Brandic Ivan, Voca Neven, Yilmaz Fatma

Optimization of Caper Drying Using Response Surface Methodology and Artificial Neural Networks for Energy Efficiency Characteristics 2023

Yayın Yılı: 2023

Hakemli
Uluslararası

DEMİR HASAN, DEMİR HANDE, Loncar Biljana, Nicetin Milica, Pezo Lato, Yilmaz Fatma

Artificial neural network and kinetic modeling of capers during dehydration and rehydration processes 2023

Yayın Yılı: 2023