
Hande DEMİR
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ
- E-Posta handedemir[at]osmaniye.edu.tr
- Telefon +90 328 827 10 00
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Eğitim Bilgileri
Doktora 2007-2012
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜMÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) (İNGİLİZCE)
Lisans 1996-2000
EGE ÜNİVERSİTESİMÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yüksek Lisans 2001-2004
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜMÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
BİYOTEKNOLOJİ (YL) (TEZLİ) (İNGİLİZCE)
Projeler Çalışmalar
05.04.2024
-Tübitak 1002UV-C Işınlama İşleminin Bitkisel Kaynaklarla Üretilmiş Köfte Benzeri Ürünlerin Mikrobiyal Yükünün Azaltılması Amacıyla Kullanımı
Tamamlandı
01.05.2022
-Tübitak 1002Katı Kültür Fermantasyonu ile Biyoaktif Özellikleri Geliştirilmiş Fermente Fındık Küspesi Üretimi
Tamamlandı
01.12.2022
-Tübitak 1505Çay üretim süreci atıklarından toz protein ve prebiyotik üretimi
Devam Ediyor
Uzmanlık Alanları
İlgili Sektörler
Özel Sektör Danışmanlıkları
Uluslararası Makaleler
Hakemli
UluslararasıÖzdemir Melike Beyza,Kılıçarslan Elif,DEMİR HANDE,KOCA ESRA,Salum Pelin,Bektaş Serap,ÇAM MUSTAFA,ERBAY ZAFER,AYDEMİR LEVENT YURDAER
Upgrading the Bioactive Potential of Hazelnut Oil Cake by Aspergillus oryzae under Solid-State Fermentation 2024
Yayın Yılı: 2024
Hakemli
UluslararasıDEMİR HASAN, DEMİR HANDE, Loncar Biljana, Pezo Lato, Brandic Ivan, Voca Neven, Yilmaz Fatma
Optimization of Caper Drying Using Response Surface Methodology and Artificial Neural Networks for Energy Efficiency Characteristics 2023
Yayın Yılı: 2023
Hakemli
UluslararasıDEMİR HASAN, DEMİR HANDE, Loncar Biljana, Nicetin Milica, Pezo Lato, Yilmaz Fatma
Artificial neural network and kinetic modeling of capers during dehydration and rehydration processes 2023
Yayın Yılı: 2023