
Meriç ŞİMŞEK ASLANOĞLU
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ
- E-Posta mericsimsek[at]osmaniye.edu.tr
- Telefon +90 328 827 10 00
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Eğitim Bilgileri
Yüksek Lisans 2009-2010
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) (İNGİLİZCE)
Lisans 2002-2007
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİMÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE)
Doktora 2010-2014
Purdue University
Projeler Çalışmalar
18.06.2020
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiSivri Çarliston ve Dolma Biberin Mikrodalga Yardımıyla Kurutulması
Tamamlandı
20.05.2019
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiSarı Kirazın Farklı Tekniklerle Kurutulması ve Bazı Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Tamamlandı
12.11.2018
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiDoğal Antioksidan Katkılı Yenilebilir Filmlerin Gıda Sistemine Uygulanması
Tamamlandı
Uzmanlık Alanları
İlgili Sektörler
Özel Sektör Danışmanlıkları
Uluslararası Makaleler
Hakemli
UluslararasıDEMİR HANDE, AYDEMİR LEVENT YURDAER, ÖZEL MUHAMMED ŞEFİK, Koca Esra, ŞİMŞEK ASLANOĞLU MERİÇ
Application of plant‐based proteins for fortification of oat yogurt storage stability and bioactivity 2023
Yayın Yılı: 2023
Hakemli
UluslararasıŞİMŞEK MERİÇ, SÜFER ÖZGE
Olive pomace from olive oil processing as partial flour substitute in breadsticks: Bioactive, textural, sensorial and nutritional properties 2022
Yayın Yılı: 2022
Hakemli
UluslararasıŞİMŞEK MERİÇ, SÜFER ÖZGE
Infusion of walnut (Juglans regia L.) shell tea: multi response optimization and antioxidant potential 2021
Yayın Yılı: 2021