Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Eğitim Bilgileri

Yüksek Lisans 2009-2010
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) (İNGİLİZCE)

Lisans 2002-2007
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE)

Doktora 2010-2014
Purdue University

Projeler Çalışmalar

18.06.2020
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Sivri Çarliston ve Dolma Biberin Mikrodalga Yardımıyla Kurutulması

Tamamlandı

20.05.2019
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Sarı Kirazın Farklı Tekniklerle Kurutulması ve Bazı Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi

Tamamlandı

12.11.2018
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Doğal Antioksidan Katkılı Yenilebilir Filmlerin Gıda Sistemine Uygulanması

Tamamlandı

Uzmanlık Alanları

İlgili Sektörler

Özel Sektör Danışmanlıkları

Uluslararası Makaleler

Hakemli
Uluslararası

DEMİR HANDE, AYDEMİR LEVENT YURDAER, ÖZEL MUHAMMED ŞEFİK, Koca Esra, ŞİMŞEK ASLANOĞLU MERİÇ

Application of plant‐based proteins for fortification of oat yogurt storage stability and bioactivity 2023

Yayın Yılı: 2023

Hakemli
Uluslararası

ŞİMŞEK MERİÇ, SÜFER ÖZGE

Olive pomace from olive oil processing as partial flour substitute in breadsticks: Bioactive, textural, sensorial and nutritional properties 2022

Yayın Yılı: 2022

Hakemli
Uluslararası

ŞİMŞEK MERİÇ, SÜFER ÖZGE

Infusion of walnut (Juglans regia L.) shell tea: multi response optimization and antioxidant potential 2021

Yayın Yılı: 2021