Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Eğitim Bilgileri

Lisans 1989-1994
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE)

Yüksek Lisans 2002-2004
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)

Doktora 2005-2009
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)

Projeler Çalışmalar

01.06.2017
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

Zeytin Yaprağı Ekstrakt Kullanımının Biber Salçalarındaki Kalite Değişimi Üzerine Etkisi

Tamamlandı

29.05.2015
TÜBİTAK PROJESİ

Tübitak ile Bilimi Tanıyarak Geleceğe Yürüyorum Toprakkale Osmaniye

Tamamlandı

01.02.2006
TÜBİTAK PROJESİ

Krem Yapılı Antepfıstığı Ezmesi Üretiminde Antepfıstığı Miktarının ve Depolama Koşullarının üürn Kalitesi Üzerine Etkisi

Tamamlandı

Uzmanlık Alanları

İlgili Sektörler

Özel Sektör Danışmanlıkları

Uluslararası Makaleler

Hakemli
Uluslararası

GAMLI ÖMER FARUK

Physicochemical properties of pine cone molasses (pekmez) from Pinus nigra and Pinus brutia in Osmaniye 2022

Yayın Yılı: 2022

Hakemli
Uluslararası

GAMLI ÖMER FARUK

Film production with groundnut extraction cake and its physico-mechanical properties with potential use for food packaging 2021

Yayın Yılı: 2021

Hakemli
Uluslararası

BAŞYİĞİT BÜLENT, HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY, Akyar Gülbahar, BULUT SARA, Akyar Gülbahar, GAMLI ÖMER FARUK, ATASOY AHMET FERİT

Liquorice (Glycyrrhiza glabra): Production of instant soluble microcapsules Meyan (Glycyrrhiza glabra): Çözünebilir hazır toz üretimi 2021

Yayın Yılı: 2021