
Ömer Faruk GAMLI
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ
- E-Posta omergamli[at]osmaniye.edu.tr
- Telefon +90 328 827 10 00
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Eğitim Bilgileri
Lisans 1989-1994
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİMÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. (İNGİLİZCE)
Yüksek Lisans 2002-2004
HARRAN ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Doktora 2005-2009
HARRAN ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Projeler Çalışmalar
01.06.2017
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiZeytin Yaprağı Ekstrakt Kullanımının Biber Salçalarındaki Kalite Değişimi Üzerine Etkisi
Tamamlandı
29.05.2015
TÜBİTAK PROJESİTübitak ile Bilimi Tanıyarak Geleceğe Yürüyorum Toprakkale Osmaniye
Tamamlandı
01.02.2006
TÜBİTAK PROJESİKrem Yapılı Antepfıstığı Ezmesi Üretiminde Antepfıstığı Miktarının ve Depolama Koşullarının üürn Kalitesi Üzerine Etkisi
Tamamlandı
Uzmanlık Alanları
İlgili Sektörler
Özel Sektör Danışmanlıkları
Uluslararası Makaleler
Hakemli
UluslararasıGAMLI ÖMER FARUK
Physicochemical properties of pine cone molasses (pekmez) from Pinus nigra and Pinus brutia in Osmaniye 2022
Yayın Yılı: 2022
Hakemli
UluslararasıGAMLI ÖMER FARUK
Film production with groundnut extraction cake and its physico-mechanical properties with potential use for food packaging 2021
Yayın Yılı: 2021
Hakemli
UluslararasıBAŞYİĞİT BÜLENT, HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY, Akyar Gülbahar, BULUT SARA, Akyar Gülbahar, GAMLI ÖMER FARUK, ATASOY AHMET FERİT
Liquorice (Glycyrrhiza glabra): Production of instant soluble microcapsules Meyan (Glycyrrhiza glabra): Çözünebilir hazır toz üretimi 2021
Yayın Yılı: 2021