
Özge SÜFER
MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ
- E-Posta ozgesufer[at]osmaniye.edu.tr
- Telefon +90 328 827 10 00
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Eğitim Bilgileri
Doktora 2013-2018
MERSİN ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Yüksek Lisans 2010-2012
EGE ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
Lisans 2005-2010
EGE ÜNİVERSİTESİMÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Lisans 2008-2009
Justus-Liebig Universitaet Giessen
Projeler Çalışmalar
26.03.2024
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiAğaç Kavunu, Tatlı Limon ve Tatlı Portakal Kabuklarının Bitki Çayı Olarak Kullanım Potansiyellerinin Araştırılması
Tamamlandı
25.10.2024
-Tübitak 1002Yenilebilir Böceklerden Protein Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Proteinlerden Yenilebilir Film Eldesi
Devam Ediyor
01.07.2024
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiEndüstriyel Katı ve Sıvı Atık Yağların Biyodizel Eldesinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Tamamlandı
Uzmanlık Alanları
İlgili Sektörler
Özel Sektör Danışmanlıkları
Uluslararası Makaleler
Hakemli
UluslararasıDemirel Demiray İpek,ERGEZER HALUK,DEMİRAY ENGİN,SÜFER ÖZGE
Deep‐Fat Frying of Chicken Nuggets: Impacts on Mass Transfer and Some Quality Indices 2025
Yayın Yılı: 2025
Hakemli
UluslararasıÖZKAN KARABACAK AZİME,ÇALIŞKAN KOÇ GÜLŞAH,AKIN ADAL SAMİYE,SÜFER ÖZGE,TONAY AYŞE NUR,DELİKANLI KIYAK BERRAK,İNAN ÇINKIR NURAY
A Review of Emerging Technologies on the Rehydration Behavior of Foodstuffs 2025
Yayın Yılı: 2025
Hakemli
UluslararasıUl Haq Faiz,IMRAN MUHAMMAD,Sidrah Saleem,Aftab Usman,SÜFER ÖZGE,Jamal Muhsin,Gaffar Fatema
Potential effectiveness of Morchella conica and Morchella esculenta extracts against carbapenem resistant Acinetobacter baumannii 2025
Yayın Yılı: 2025