Şeyda YAYLA
KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
- E-Posta seydayayla[at]osmaniye.edu.tr
- Telefon +90 328 827 10 00
© 2023 Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Eğitim Bilgileri
Yüksek Lisans 2014-2018
GAZİ ÜNİVERSİTESİSOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
REKREASYON YÖNETİMİ (YL) (TEZLİ)
Yüksek Lisans 2015-2017
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİSOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Lisans 2009-2013
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİTURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ PR.
Projeler Çalışmalar
20.03.2023
TÜBİTAK PROJESİOsmaniye’nin Coğrafi İşaretli Ürünlerinden Vegan Tatlı Geliştirilmesi: Yer Fıstıklı Cheesecake
Tamamlandı
29.07.2020
Kalkınma BakanlığıYenipazar Tarım, Hayvancılık ve Turizme Dayalı Kırsal Kalkınma
Tamamlandı
17.06.2019
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiKUZEY VE GÜNEY AMERİKA HAVALİMANLARI YOLCU DEĞERLENDİRMELERİ ÜZERİNE MEKANSAL BİR ARAŞTIRMA
Tamamlandı
Uzmanlık Alanları
İlgili Sektörler
Özel Sektör Danışmanlıkları
Uluslararası Makaleler
Hakemli
UluslararasıÖZGEN ÇİĞDEMLİ ASLI ÖZGE,YAYLA ŞEYDA,ÇİĞDEMLİ BÜLENT SEMİH
The world from the perspective of digital nomads: exploring sentiments in destination reviews 2024
Yayın Yılı: 2024
Hakemli
UluslararasıÖZGEN ÇİĞDEMLİ ASLI ÖZGE,YAYLA ŞEYDA,ÇİĞDEMLİ BÜLENT SEMİH
The world from the perspective of digital nomads: exploring sentiments in destination reviews 2024
Yayın Yılı: 2024
Hakemli
UluslararasıYAYLA ÖNDER,EKİNCEK SEMA,YAYLA ŞEYDA
Türk Mutfağı İmajının Ürün Odaklı Geliştirilmesi: Turistler Üzerinde Bir Uygulama 2020
Yayın Yılı: 2020