Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Eğitim Bilgileri

Doktora 2016-2021
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ

Lisans 2007-2012
ANKARA ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yüksek Lisans 2013-2016
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Post-Doktora 2025-
HERIOT-WATT UNIVERSITY

Post-Doktora 2023-2024
ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI

Projeler Çalışmalar

04.04.2024
-Tübitak 1001

Yer Fıstığı Kabuğundan Yeşil Ekstraksiyon Ile Luteolin Eldesi, Luteolinin Proniyozomal Enkapsülasyonu Ve Zebra Balığı Modeli Ile Antikanser Özelliğinin Saptanması

Devam Ediyor

10.07.2024
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi

İncir çekirdeğinin aroma bileşiklerinin ve fenolik fraksiyonünün karakterizasyonu: Mor (Bursa siyahı) ve yeşil (Abbas) çeşitlerin kıyaslanması

Devam Ediyor

01.06.2023
TÜBİTAK PROJESİ

Yer Fıstığı Zarının Biyorafinasyonu; Süperkritik-Karbondioksit Ekstraksiyonunun Optimizasyonu, Ekstraktın Proniozom ile Enkapsülasyonu ve Karakterizasyonu

Tamamlandı

Uzmanlık Alanları

İlgili Sektörler

Özel Sektör Danışmanlıkları

Uluslararası Makaleler

Hakemli
Uluslararası

EKER TÜLİN,ÖZ AYŞE TÜLİN

Sugar Composition and Biochemical Properties of Fig Seed Obtained from Abbas Variety 2025

Yayın Yılı: 2025

Hakemli
Uluslararası

EKER TÜLİN,TURAN RABİA

Çimlenmenin Beyaz, Kırmızı ve Siyah Darı (Pennisetum glaucum) Ununun Kimyasal Bileşimi, Fenolik ve Antioksidan Potansiyeline Etkisi 2024

Yayın Yılı: 2024

Hakemli
Uluslararası

EKER TÜLİN, DARICI MERVE, CABAROĞLU TURGUT

The impact of seed size on volatile composition in roasted peanuts extracted by the Purge and Trap method 2023

Yayın Yılı: 2023