 
                Zeliha ERASLAN
REKTÖRLÜK
-
                - E-Posta zelihaeraslan[at]osmaniye.edu.tr
- Telefon +90 328 827 10 00
© 2023 Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
                
            
            
            
            Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Eğitim Bilgileri
Doktora 2018-2023
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİZİRAAT FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI
Yüksek Lisans 2015-2017
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİFEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) (KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİV. ORTAK)
Lisans 2006-2010
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİZİRAAT FAKÜLTESİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Projeler Çalışmalar
02.07.2020
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiBazı Ekzopolisakkaritlerin Antagonist Maya ile Yenilebilir Film Kaplamada Kullanımı ve Baharatlık Kırmızıbiberde Aflatoksin Gelişimi Üzerine Etkisi
Tamamlandı
09.06.2017
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesiZeytin Yaprağı Ekstrakt Kullanımının Biber Salçalarındaki Kalite Değişimi Üzerine Etkisi
Tamamlandı
Uzmanlık Alanları
İlgili Sektörler
Özel Sektör Danışmanlıkları
Uluslararası Makaleler
Hakemli
UluslararasıGAMLI ÖMER FARUK,ERASLAN ZELİHA,AKBEN SELAHADDİN BATUHAN
Determination of the protective effects of olive leaf extracts on microbiological and physicochemical properties of pepper paste using the image processing methods 2018
Yayın Yılı: 2018