Proje 2Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 0Sayısı
Tez 0Sayısı
Atıf 3Sayısı
Yayın 8Sayısı
|
1 | Doktora2022-NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) |
2 | Yüksek Lisans2018-2021NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
3 | Lisans2013-2018SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. |
Yabancı Dil Bilgisi Bulunamadı |
1 | Bilimsel Kitap | BIOACTIVE COMPONENTS AND BIOCHEMICAL PROPERTIES IN FOODS Bölüm Adı: PROBIOTIC GRAIN-BASED FUNCTIONAL FOODS AND THEIR NUTRITIONAL SIGNIFICIANCE, KARAKOÇ FATMA BURCU,ASLAN MİNE,ERTAŞ NİLGÜN, Orient Yayınları Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :228, ISBN :978-625-5976-17-8, Bölüm Sayfaları: 150-170 |
1 | Hakemli Uluslararası | KARAKOÇ FATMA BURCU,ERTAŞ NİLGÜN,ASLAN MİNE STORAGE STABILITY, NUTRITIONAL AND QUALITATIVE ATTRIBUTES OF BISCUITS ENRICHED WITH TEREBINTH, FLAXSEED AND SESAME SEEDS BRITISH FOOD JOURNAL SCI-Expanded |
1 | UluslararasıTam metin bildiriKARAKOÇ FATMA BURCU,ASLAN MİNE,BULUT ESMA NUR,ERTAŞ NİLGÜNKRAKER FORMÜLASYONUNDA YENİLİKÇİ YAKLAŞIM: KARAYEMİŞ (LAUROCERASUS OFFİCİNALİS) ÇEKİRDEK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRME26.10.2024 |
2 | UluslararasıTam metin bildiriBULUT ESMA NUR,ASLAN MİNE,KARAKOÇ FATMA BURCU,ERTAŞ NİLGÜNBİSKÜVİ FORMÜLASYONUNDA YENİLİKÇİ YAKLAŞIM: KARAYEMİŞ MEYVESİ (LAUROCERASUS OFFİCİNALİS) İLE ZENGİNLEŞTİRME08.11.2024 |
3 | UluslararasıTam metin bildiriKARAKOÇ FATMA BURCU,ERTAŞ NİLGÜNFONKSİYONEL GIDA BİLEŞENİ OLARAK KETEN TOHUMU12.03.2024 |
4 | UluslararasıTam metin bildiriKARAKOÇ FATMA BURCUFUNGAL AMİLAZ VE DATEM KATKISININ EKMEĞİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ27.10.2023 |
5 | UluslararasıÖzet bildiriKARAKOÇ FATMA BURCUHAMUR YOĞURMA SÜRESİNİN EKMEK HACMİNE ETKİSİ27.10.2023 |
6 | UluslararasıTam metin bildiriKARAKOÇ FATMA BURCU,ERTAŞ NİLGÜNYAĞLI TOHUMLAR VE GIDALARDA KULLANIM ALANLARI04.10.2019 |
1 | MENENGİÇ, SUSAM VE KETEN TOHUMU UNUNUN BİSKÜVİ FORMULASYONUNA İLAVESİNİN BİSKÜVİNİN KALİTESİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİLERİBu çalışmada, besinsel zenginleştirme amacıyla menengiç (Pistacia terebinthus), susam (Sesamum indicum) ve keten tohumu (Linum usitatissimum) gibi yağlı tohumlar bisküvi formülasyonuna % 0, 5, 10, 15, 20 ve 25 oranlarında un yerine ikame edilmiş, üretilen bisküvilerin teknolojik, besinsel ve duyusal özellikleri araştırılmıştır. |
2 | ENGİNAR (CYNARA SCOLYMUS) YAPRAĞI EKSTRAKTININ LİPOZOMAL ENKAPSÜLASYONU İLE EKMEK VE MAKARNA FORMÜLASYONUNUN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNDE KULLANIMIBu proje ile enginar yaprağı atığı, gıda işleme endüstrisinde değerli bir yan ürün olarak yeniden kullanılabilir olması nedeniyle, fenolik maddeler ve antioksidan açısından zengin atıkların ekstraktının lipozom ile enkapsüle edilmesi ve enkapsüllerin ekmek ve makarna gıda ürünlerinin besinsel ve teknolojik açıdan zenginleştirme amaçlı denenmesi amaçlanmaktadır. |
1 | Jetpak Plastik Kimya AmbalajKalite Yöneticisi2020-2021 |
2 | ZadeVital Gıda TakviyeleriArge Mühendisi2022-2022 |
3 | Ankara Medipol ÜniversitesiÖğretim Görevlisi2023-2025 |