Proje 0Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 0Sayısı
Tez 0Sayısı
Atıf 0Sayısı
Yayın 14Sayısı
|
1 | Yüksek Lisans2012-2016ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2 | Lisans2008-2012ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI |
3 | Doktora2017-MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) |
Yabancı Dil Bilgisi Bulunamadı |
Kitap Bilgisi Bulunamadı |
1 | Hakemli Ulusal | DİDİN MUSTAFA, zubaroğlu sakarya seval, BOZDOĞAN KONUŞKAN DİLŞAT, DOĞAN MEHMET, DUMAN AHMET DOĞAN, AYDIN ZEKİ Zeytinyağının farklı materyalle filtrasyonunun yağ asitleri kompozisyonu ve bazı kalite özelliklerine etlksi Mustafa Kemal Üniversitesi tarım bilimleri dergisi (online) cab | |
2 | Hakemli Uluslararası | MOHAMMED Falah Saleh, KORKMAZ NUH, ŞABİK ALİ ERDEM, DOĞAN MEHMET, SEVİNDİK MUSTAFA SOME MEDICINAL PROPERTIES OF GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) Ankara Universitesi Eczacilik Fakultesi Dergisi Scopus | |
3 | Hakemli Uluslararası | AKSU MUHAMMET İRFAN,DOĞAN MEHMET,SİRKECİOĞLU AHMET NECDET Changes in the Total Lipid, Neutral Lipid, Phospholipid and Fatty Acid Composition of Phospholipid Fractions during Pastirma Processing, a Dry-Cured Meat Product Korean Journal for Food Science of Animal Resources SCI-Expanded |
1 | UluslararasıTam metin bildiriTAŞDELEN ABDÜLKADİR,DİDİN MUSTAFA,DOĞAN MEHMET,DEDE SERCAN,DUMAN AHMET DOĞANTSE EN: ISO 9001: 2000 Quality Management System Practise Suggestion at Mustafa Kemal University Health Practises And Research Hospital13.12.2017 Erişim linki |
2 | UluslararasıÖzet bildiriDOĞAN MEHMET,DİDİN MUSTAFA,DEDE SERCAN,DUMAN AHMET DOĞANProblems with Traditional Molasses and Pomegranate Sour Production ad Suggested Solutions19.04.2018 Erişim linki |
3 | UluslararasıÖzet bildiriERASLAN ZELİHA,DİDİN MUSTAFA,DUMAN AHMET DOĞAN,DOĞAN MEHMETTraditional Taste: Yoghurt Bean Soup19.04.2018 Erişim linki |
4 | UluslararasıÖzet bildiriDOĞAN MEHMET,DİDİN MUSTAFA,DEDE SERCAN,DUMAN AHMET DOĞANRegional Product: TİRŞİK (Arum Dioscorides SM) SOUP19.04.2018 Erişim linki |
5 | UluslararasıÖzet bildiriDEDE SERCAN,DİDİN MUSTAFA,DOĞAN MEHMETProblems with Homemade Paste of Tomato and Red Pepper and Suggested Solutions19.04.2018 Erişim linki |
6 | UluslararasıÖzet bildiriÇANGA DEMET,DOĞAN MEHMETDetermination of Poultry Meat Consumption Habits and Brand Preferences of Consumers Living in the Province of Osmaniye15.05.2017 Erişim linki |
7 | UluslararasıTam metin bildiriDİDİN MUSTAFA,DEDE SERCAN,DOĞAN MEHMETDetermination of Quality Parameters and Rehydration of Dehydrated Carrot (Daucus carota)13.12.2017 Erişim linki |
8 | UluslararasıÖzet bildiriDOĞAN MEHMETThe Effect of Phospholipids on Pastırma Quality and Nutritional Value15.05.2017 |
9 | UluslararasıÖzet bildiriÇANGA DEMET,DOĞAN MEHMETDetermination of Poultry Meat Consumption Habits and Brand Preferences of Consumers Living in the Province of Osmaniye15.05.2017 |
10 | UlusalÖzet bildiriUYSAL İMRAN, SEVİNDİK MUSTAFA, DOĞAN MUHİTTİN, ŞABİK ALİ ERDEM, DOĞAN MEHMETTotal antioxidant, total oxidant, antimicrobial activities of Erodium acaule (L.) Bech. & Thell.24.11.2021 |
11 | UluslararasıÖzet bildiriMOHAMMED Falah Saleh, Uysal İmran, ŞABİK ALİ ERDEM, DOĞAN MEHMET, DOĞAN MUHİTTİN, SEVİNDİK MUSTAFATotal antioxidant, total oxidant, antimicrobial activities of Erodium acaule (L.) Bech. & Thell.24.11.2021 |
1 | Yönetim Kurulu ÜyeliğiOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2016- |
2 | Bölüm BaşkanıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2017-2019 |