Proje 0Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 1Sayısı
Tez 0Sayısı
Atıf Sayısı
Yayın 2Sayısı
|
| 1 | Yüksek Lisans2021-2024AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ) |
| 2 | Lisans2016-2021AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. |
| 3 | Lisans2015-AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. |
| Yabancı Dil Bilgisi Bulunamadı |
| Kitap Bilgisi Bulunamadı |
| Makale Bilgisi Bulunamadı |
| 1 | UluslararasıTam metin bildiriÖZDAMAR MEHMET,PEKYAMAN ASUMANGASTRONOMIC CANVAS: PLATE. DETERMINING THE OPINIONS OF KITCHEN CHEFS ON PLATE PRESENTATIONS Gastronomik Tuval: Tabak. Tabak Sunumlarına İlişkin Mutfak Şeflerinin Görüşlerinin Belirlenmesi08.05.2022 Erişim linki |
| 1 | Titanic BelekDemi Chef I2014-2015 |
| 2 | Mövenpick Hotel İstanbulDemi Chef I2015-2016 |
| 3 | Da Mario Ristorante/ İstanbulAssistant Chef de Partie2016-2017 |
| 4 | Mezzaluna İtalyan Restorant/İstanbulAssistant Chef de Partie2017-2018 |
| 5 | Marzepane RomaChef de Parie2018-2018 |
| 6 | Rixos Pera İstanbulAlacarte Chef de Partie2019-2020 |
| 7 | Piazzetta Italiana RestaurantSous Chef2020-2022 |
| 8 | GUÁ SideChef de Cuisine2022-2023 |
| 9 | Side Mare Resort HotelExecutive Sous Chef2023-2025 |