Proje 0Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 0Sayısı
Tez 0Sayısı
Atıf 60Sayısı
Yayın 28Sayısı
|
1 | Lisans2011-2015NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. |
2 | Yüksek Lisans2016-2018GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ) |
3 | Doktora2018-2022ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR) |
İngilizce | 2016 Güz | YDS | 71.25000 |
1 | Bilimsel Kitap | TOURISM ENTREPRENEURSHIP: INNOVATIVE APPROACHES Bölüm Adı: GLUTENSİZ PAKETLİ GIDALARDA KATKI MADDESİ KULLANIMININ DEĞERLENDİRİLMESİ, ZIVALI BİLGİN ESRA,BEYAZKAYA TUĞBA,ONUR MERVE, detay Editör: GÜÇER EVREN, AKSOY MUSTAFA, BALCI EMİNE, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEM, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :857, ISBN :978-605-254-963-6, Bölüm Sayfaları: 827-839 | |
2 | Bilimsel Kitap | Theories and Practices in Tourism, Marketing and Management Bölüm Adı: An Evaluation on the Relationship Between Social Media and Gastronomy Tourism, Yaşa Hüseyin,ONUR MERVE, Peter Lang Editör: YAZICIOĞLU İRFAN, IŞIN ALPER, YAYLA ÖZGÜR, OĞAN YENER, YALÇIN EREN, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :400, ISBN :978- 3- 631- 92510- 2, Bölüm Sayfaları: 242-255 | |
3 | Bilimsel Kitap | Güncel yaklaşımlarla turizm işletmelerinde örgütsel davranış-2 Bölüm Adı: turizm işletmelerinde iş anlam düzeyi, ONUR MERVE, detay Editör: Çiğdemli Aslı, Erdoğan Selen, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :16, ISBN :978-605-254-826-4, Bölüm Sayfaları: 1-16 | |
4 | Bilimsel Kitap | Türkiye Lezzet Rotaları Bölüm Adı: Osmaniye, ÜZÜLMEZ MERAL, ONUR MERVE, Detay Yayıncılık Editör: Prof.Dr.İrfan YAZICIOĞLU, Doç.Dr.Ümit SORMAZ, Dr. Cihan CANBOLAT, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :888, ISBN :978-605-254-509-6, Bölüm Sayfaları: 726-735 | |
5 | Bilimsel Kitap | Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye) Bölüm Adı: Yeşil Sebzeler, CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,ONUR MERVE, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti. Editör: Mehmet SARIIŞIK, Gülçin ÖZBAY, Veli CEYLAN, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :784, ISBN :978-605-254-253-8, Bölüm Sayfaları: | |
6 | Bilimsel Kitap | Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye) Bölüm Adı: Yan Yemekler, ONUR MERVE,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti. Editör: Mehmet SARIIŞIK, Gülçin ÖZBAY, Veli CEYLAN, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :784, ISBN :978-605-254-253-8, Bölüm Sayfaları: | |
7 | Bilimsel Kitap | GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR Bölüm Adı: Bireylerin Gastronomi Faaliyetlerine Yönelik Tutumları ve Bu Faaliyetlere Katılım Amaçlarının Belirlenmesi, ONUR MERVE,ŞAHİNGÖZ SEMRA, Detay Yayınevi Editör: Aydın Şule, Çoban Ömer, Karakuş Yusuf, Çalışkan Nurgül, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :342, ISBN :9786052542651, Bölüm Sayfaları: |
1 | Hakemli Uluslararası | ONUR MERVE,YAZICIOĞLU İRFAN Exploring the relationship between gastronomic travel intentions and self-congruity, perceptions of culinary brand equity, and loyalty attitudes European Journal of Tourism Research SCOPUS | |
2 | Hakemli Uluslararası | ONUR MERVE,Ceyhun Sezgin Aybuke The Use of The Ancient Amaranth (Amaranthus) Grain in Traditional Turkish Cuisine Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology TR DİZİN | |
3 | Hakemli Uluslararası | ONUR MERVE Sentiment analysis of online user comments on artificial meat Journal of multidisciplinary academic tourism TR DİZİN | |
4 | Hakemli Uluslararası | ONUR MERVE,Ceyhun Sezgin Aybuke DETERMINATION OF FOOD SAFETY KNOWLEDGE LEVEL AND PRACTICE BEHAVIORS OF CHEF CANDIDATES WITHIN THE SCOPE OF OCCUPATIONAL STANDARD Nevşehir Hacı Bektaş Veli University Journal of ISS TR DİZİN | |
5 | Hakemli Uluslararası | ONUR MERVE, CEYLAN FİRUZE Heritage of the Anatolian geography: registered varieties of ancestral wheat (siyez, gacer, and menceki) Springer Science and Business Media LLC scopus | |
6 | Hakemli Ulusal | CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF, ONUR MERVE Traditional Turkish Cuisine Prepared with Legumes Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel TR DİZİN | |
7 | Hakemli Ulusal | ÜZÜLMEZ MERAL,ONUR MERVE Osmaniye Mutfak Kültüründe Yer Alan Yemek Ritüelleri Üzerine Bir Araştırma Türk Turizm Araştırmaları Dergisi TR DİZİN | |
8 | Hakemli Ulusal | ONUR MERVE, BÖLÜKBAŞ RABİA Anlık Duygu Durumunun Gıda Neofobi Üzerine Etkisi Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
9 | Hakemli Ulusal | CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,TAHMAZ GÜL SEÇİL,ONUR MERVE Monosodyum Gulutamat (MSG) e-Gıda Gastronomi | |
10 | Hakemli Uluslararası | SORMAZ ÜMİT,YILMAZ MUSTAFA,ONUR MERVE,MADENCİ AYŞE BÜŞRA Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerden Turistik Ürün Olarak Yararlanılması: Konya Örneği Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
11 | Hakemli Uluslararası | YAZICIOĞLU İRFAN,ALPHAN EDA,ONUR MERVE Aşırı Turizm Kapsamında Trıpadvısor Yorumları Üzerine Nitel Bir İnceleme: SaldaGölü Örneği (A Qualitative Research on Tripadvisor Reviews in the Scope of Overtourism: ACase Study of Lake Salda) Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
12 | Hakemli Ulusal | SORMAZ ÜMİT, YILMAZ MUSTAFA, ONUR MERVE, MADENCİ AYŞE BÜŞRA Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Ürünlerden Turistik Ürün Olarak Yararlanılması: Konya Örneği Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
13 | Hakemli Ulusal | YAZICIOĞLU İRFAN, ALPHAN EDA, ONUR MERVE Aşırı Turizm Kapsamında Tripadvisor Yorumları Üzerine Nitel Bir İnceleme: Salda Gölü Örneği JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES ULAKBİM TR Dizin | |
14 | Hakemli Ulusal | ÖZATA ESRA,ONUR MERVE,ONURLAR BERRİN,SARPER FULYA Science Direct Veri Tabanında Yer Alan Food Chemistry Dergisinde Baharatlar ile İlgili Yayınlanan Makalelerin Bibliyometrik Analizi (Bibliometric Analysis of Articles Related to Spices in Food Chemistry Magazine in the Science Direct Database) Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
15 | Hakemli Ulusal | CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,ONUR MERVE Kültür Mirası Düğün Yemeklerinin Gastronomi Turizmi Açısından İncelenmesi: Erzincan İli Örneği Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (ERZSOSDE) Asos Index | |
16 | Hakemli Uluslararası | ONUR MERVE,CÖMERT MENEKŞE Mutfak Akademilerinde Eğitim Alanların Fonksiyonel Gıdalar hakkında Bilgi Düzeyleri Journal of Recreation and Tourism Research scientific index |
1 | UluslararasıTam metin bildiriONUR MERVE,ŞAHİNGÖZ SEMRABİREYLERİN GASTRONOMİ FAALİYETLERİNE YÖNELİKTUTUMLARI VE BU FAALİYETLERE KATILIM AMAÇLARININ BELİRLENMESİ19.09.2019 |
2 | UluslararasıTam metin bildiriŞAHİNGÖZ SEMRA,ONUR MERVETüketicilerin Helal Gıda Algıları ve Tercihleri07.04.2017 |
3 | UluslararasıTam metin bildiriİNAN NURAY,CEYLAN FİRUZE,ONUR MERVEMOLEKÜLER GASTRONOMİ ALANINDA KULLANILAN BAZI TEKNİKLER: KÜRELEŞME ve ENKAPSÜLASYON26.10.2016 |
4 | UlusalTam metin bildiriCEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,ONUR MERVEGastronomi Turizminin Kültür Mirası Düğün Yemekleri Erzincan ili Örneği07.04.2016 |
5 | UluslararasıÖzet bildiriONUR MERVE, ŞEN REVŞANDestinasyon Pazarlamasında Tur Operatörlerinin Yerel Mutfak Tanıtım Performansı: Instagram Örneği28.09.2022 |