Proje 0Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 0Sayısı
Tez 0Sayısı
Atıf Sayısı
Yayın 18Sayısı
|
1 | Doktora2022-NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR) |
2 | Yüksek Lisans2019-2021NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ) |
3 | Lisans2015-2019NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. (M.T.O.K.) |
İngilizce | 2022 2022/1 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) Sonuçları | YÖKDİL | 77,50000 |
1 | Bilimsel Kitap | Managing Festivals For Destination Marketing and Branding Bölüm Adı: The Role Of Festivals In Destination Branding, KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, KAYA ÖZGE, IGI GLOBAL Editör: Sharad Kumar Kulshreshtha, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :366, ISBN :9781668463567, Bölüm Sayfaları: | |
2 | Bilimsel Kitap | Green Inspıratıon- Yeşil İlham Bölüm Adı: DÖNGÜSEL EKONOMİ ANLAYIŞININ SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİYE KATKISI: DÖNGÜSEL GASTRONOMİ, SEZEN NEVRES, KESKİN EMRAH, EROL GÜNAY, Detay yayıncılık Editör: İRFAN YAZICIOĞLU, FULDEN NURAY KÜÇÜKERGİN VE ERDEM ŞİMŞEK, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :840, ISBN :978-605-254-857-8, Bölüm Sayfaları: 792-808 | |
3 | Bilimsel Kitap | TÜRKİYE LEZZET ROTALARI Bölüm Adı: Bursa, KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, Detay yayınevi Editör: İRFAN YAZICIOĞLU, ÜMİT SORMAZ VE CİHAN CANBOLAT, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :888, ISBN :978-605-254-509-6, Bölüm Sayfaları: 764-772 | |
4 | Bilimsel Kitap | TÜRKİYE LEZZET ROTALARI Bölüm Adı: Yalova, SEZEN NEVRES, Detay yayıncılık Editör: İRFAN YAZICIOĞLU, ÜMİT SORMAZ VE CİHAN CANBOLAT, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :888, ISBN :978-605-254-509-6, Bölüm Sayfaları: 855-888 | |
5 | Bilimsel Kitap | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Atmosfer Bölüm Adı: Yiyecek ve içecek işletmelerinde menü tasarımı, KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, Detay yayıncılık Editör: ERDEM TEMELOĞLU VE DEFNE AKDENİZ, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :244, ISBN :978-605-254-477-8, Bölüm Sayfaları: 165-194 | |
6 | Bilimsel Kitap | Rekreasyon ve Turizm Araştırmaları Bölüm Adı: Gastronomide çocuk dostu menü uygulamaları, KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, YORGANCI BÜLENT, Çizgi Kitabevi Editör: MUHAMMED CENK BİRİNCİ VE ÖZGÜR YAYLA, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :20, ISBN :978‐605‐196‐615‐1, Bölüm Sayfaları: 259-279 |
1 | Hakemli Uluslararası | SEZEN NEVRES,KESKİN EMRAH,ÇETİNER HAKAN Destinasyon Sosyal Sorumluluğu, Müşteri Memnuniyeti, Tekrar Ziyaret ve Tavsiye Niyeti Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi: İstanbul Örneği Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi TR DİZİN | |
2 | Hakemli Uluslararası | KESKİN EMRAH, YAYLA ÖZGÜR, SEZEN NEVRES, DEDEOĞLU BEKİR BORA How do gastronomic festivals trigger behavioral intentions? The role of hedonic and eudaimonic well-being Journal of Hospitality and Tourism Insights ESCI | |
3 | Hakemli Uluslararası | YAZICIOĞLU İRFAN, KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES Relationships between cuisine quality, food image, feelings, recommendation and revisit intention: Gaziantep Case. Journal of Culinary Science & Technology SCI-Expanded | |
4 | Hakemli Uluslararası | KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES Gastronomi Festivalleri, Yemek İmajı ve Destinasyon İmajı Arasındaki İlişkiler: Hatay Örneği. The Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
5 | Hakemli Uluslararası | KESKİN EMRAH, ARDIÇ YETİŞ ŞULE, SEZEN NEVRES Destinasyon Yiyecek İmajı, Algılanan Değer, Hatırlanabilir Deneyimler ve Memnuniyet Arasındaki İlişkiler: Hatay Örneği Turizm Akademik Dergisi TR DİZİN | |
6 | Hakemli Uluslararası | KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES Gastronomi 4.0 üzerine kavramsal bir araştırma Gastroia: The Journal of Gastronomy ans Travel Research TR DİZİN | |
7 | Hakemli Uluslararası | KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, BİRİNCİ MUHAMMET CENK Konaklama işletmelerinde yeşil inovasyon uygulamaları Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
8 | Hakemli Ulusal | KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, DAĞ TUĞBA Unutulmaz turizm deneyimi, müşteri memnuniyeti, tekrar ziyaret ve tavsiye etme niyeti arasındaki ilişkiler: Kapadokya Bölgesini ziyaret eden turistlere yönelik araştırma Journal of Recreation and Tourism Research Research Bible, SIS, GIF, DRJI | |
9 | Hakemli Ulusal | KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES, DAĞ TUĞBA Turistik Seyahatlerde Unutulmaz Yemek Deneyiminin Davranışsal Niyete Etkisi: Gaziantep Örneği Türk Turizm Araştırmaları Dergisi TR DİZİN | |
10 | Hakemli Ulusal | KESKİN EMRAH, SEZEN NEVRES Restoranları Deneyimleyen Misafirlerin Neofobi ve Neofili Düzeylerinin Belirlenmesi: Kapadokya Örneği Türk Turizm Araştırmaları Dergisi TR DİZİN |
1 | UluslararasıTam metin bildiriSEZEN NEVRES, KESKİN EMRAHGastronomik Bir Unsur Olarak Hedonik Beslenme26.10.2021 Erişim linki |
2 | UluslararasıÖzet bildiriSEZEN NEVRESKapadokya Kültür Turizminin Gastro Turlara Etkisi: Nevşehir Örneği16.12.2020 Erişim linki |