Proje 0Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 0Sayısı
Tez 0Sayısı
Atıf Sayısı
Yayın 4Sayısı
|
1 | Doktora2024-KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (DR) |
2 | Yüksek Lisans2022-2024KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ) |
3 | Lisans2018-2022OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ KADİRLİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. |
İngilizce | 2024 2024/1 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) Sonuçları | YÖKDİL | 55,00000 |
1 | Bilimsel Kitap | MODERN RESEARCH İN ENGİNERİNG SCİENCES-2024 Bölüm Adı: USE OF BEE PRODUCTS IN FOOD FORTIFICATION, DURUK NURAN,DÜLGER ALTINER DİLEK, Livre de Lyon Editör: KURT HALİL İBRAHİM, KAVAK DUYGU, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :276, ISBN :978-2-38236-696-7, Bölüm Sayfaları: 179-199 |
Makale Bilgisi Bulunamadı |
1 | UlusalTam metin bildiriDURUK NURAN,DÜLGER ALTINER DİLEKTHE USE OF FUNCTIONAL BEE PRODUCT PROPOLIS IN FOODS05.06.2024 Erişim linki |
2 | UlusalTam metin bildiriDURUK NURAN,DÜLGER ALTINER DİLEKHERBAL TEAS AND THEIR USE IN FOOD PRODUCTS24.11.2023 |
3 | UlusalTam metin bildiriDURUK NURAN,DÜLGER ALTINER DİLEKEXAMINATION OF TRADITIONAL FERMENTED BEVERAGE BOZA AND ITS SENSORY ANALYSIS STUDIES05.08.2023 Erişim linki |