Proje 16Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 3Sayısı
Tez 0Sayısı
Atıf 132Sayısı
Yayın 106Sayısı
|
1 | Doktora2014-2019ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR) |
2 | Yüksek Lisans2012-2014AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (YL) (TEZLİ) |
3 | Lisans2007-2012İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR. (İNGİLİZCE) (TAM BURSLU) |
4 | Lisans2003-2005BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ PR. (İNGİLİZCE) |
5 | Lisans2010-2011HAAGA-HELIA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES HOSPITALITY AND TOURISM EXPERIENCE MANAGEMEN |
İngilizce | 2017 09 Temmuz 2017 | YÖKDİL | 86.25 |
İngilizce | 2012 2012-KPDS İlkbahar Dönemi Sonuçları | KPDS | 80,00 |
İngilizce | 2012 2012-ÜDS İlkbahar Dönemi Sonuçları | ÜDS | 76.250 |
İngilizce | 2023 2023/1 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Sonuçları | YDS | 71,25000 |
1 | Bilimsel Kitap | Profesyonel Mutfak Yönetimi - İnovatif Yaklaşım Bölüm Adı: Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: CAN ÜLKER, Basım Sayısı: 2, Sayfa Sayısı :19, ISBN :9786052545256, Bölüm Sayfaları: 135-153 | |
2 | Bilimsel Kitap | Alkolsüz İçecek Bilgisi Bölüm Adı: Çay, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: ÖZGÜR GÖDE Merve, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :272, ISBN :9786052548042, Bölüm Sayfaları: 137-160 | |
3 | Bilimsel Kitap | Turizmde Girişimcilik Bölüm Adı: Turizm Girişimciliğinde Güncel Konular, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: ÇOLAKOĞLU Ülker, CAN Ülker, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :25, ISBN :9786052547298, Bölüm Sayfaları: 125-142 | |
4 | Bilimsel Kitap | Tourism Potential of Cordoba, Eskişehir and Treviso Bölüm Adı: Eskişehir, GÜNAY SEMRA, ÖZGÜR GÖDE MERVE, EKİNCEK SEMA, YAYLA ÖNDER, Gazi Kitabevi Editör: MERT KANTAR YELİZ, ACITAŞ ŞÜKRÜ, YENİLMEZ İSMAİL, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :129, ISBN :978-625-365-178-7, Bölüm Sayfaları: 43-74 | |
5 | Bilimsel Kitap | Toruism Potential of Cordoba, Eskişehir and Treviso Bölüm Adı: Treviso, AKARSU SCARABELLO HANDAN, SCARABELLO GISSUPPE, YAYLA ÖNDER, Gazi Kitabevi Editör: MERT KANTAR YELİZ, ACITAŞ ŞÜKRÜ, YENİLMEZ İSMAİL, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :129, ISBN :978-625-365-178-7, Bölüm Sayfaları: 75-122 | |
6 | Bilimsel Kitap | Tourism Potential of Cordoba, Eskişehir and Treviso Bölüm Adı: Cordoba, RUIZ JESUS, YAYLA ÖNDER, Gazi Kitabevi Editör: MERT KANTAR YELİZ, ACITAŞ ŞÜKRÜ, YENİLMEZ İSMAİL, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :129, ISBN :978-625-365-178-7, Bölüm Sayfaları: 1-42 | |
7 | Bilimsel Kitap | Yer ve Duygu Bölüm Adı: Yer ve Lezzet: Tadın Coğrafyası Üzerine Bir Değerlendirme, YAYLA ÖNDER, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK Editör: Özgen, Nurettin, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :480, ISBN :978-625-417-692-0, Bölüm Sayfaları: 399-427 | |
8 | Bilimsel Kitap | Profesyonel Mutfak Yönetimi - İnovatif Yaklaşım Bölüm Adı: Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: CAN, Ülker, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :216, ISBN :978-605-254-525-6, Bölüm Sayfaları: 135-153 | |
9 | Ansiklopedi Maddesi | Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar/Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler Bölüm Adı: Ankara Merkez Çiftlik Lokantası, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: Kozak Nazmi, Kozak Metin, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :6222, ISBN :978-605-254-551-5, Bölüm Sayfaları: | |
10 | Ansiklopedi Maddesi | Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar/Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler Bölüm Adı: Adana Köy Sofrası Yöresel Ev Yemekleri, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: Kozak Nazmi, Kozak Metin, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :6222, ISBN :978-605-254-551-5, Bölüm Sayfaları: | |
11 | Ansiklopedi Maddesi | Türkiye Turizm Ansiklopedisi: Kavramlar, Kurumlar/Kuruluşlar, Olaylar ve Kişiler Bölüm Adı: Adanalı Hasan Kolcuoğlu Restaurant, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: Kozak Nazmi, Kozak Metin, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :6222, ISBN :978-605-254-551-5, Bölüm Sayfaları: | |
12 | Ders Kitabı | CBS'de Proje Tasarımı ve Yönetimi Bölüm Adı: , YAYLA ÖNDER, Anadolu Üniversitesi Yayınları Editör: Yayla Önder, Ekincek Sema, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :300, ISBN :978-975-06-4298-2, Bölüm Sayfaları: | |
13 | Ders Kitabı | Coğrafi Bilgi Sistemlerine Giriş Bölüm Adı: , YAYLA ÖNDER, Anadolu Üniversitesi Yayınları Editör: Yayla Önder, Ekincek Sema, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :300, ISBN :978-975-06-4296-8, Bölüm Sayfaları: | |
14 | Ders Kitabı | Web Tabanlı CBS Bölüm Adı: Web CBS Temelleri, YAYLA ÖNDER, Anadolu Üniversitesi Yayınları Editör: AYDIN SİNAN, ÖZKAYA HÜSEYİN, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :22, ISBN :XXX-XXX-XXX-X, Bölüm Sayfaları: 97-118 | |
15 | Bilimsel Kitap | Türkiye Lezzet Rotaları Bölüm Adı: Türkiye'de Gastronomi Rotaları, YAYLA ÖNDER, GÜNAY AKTAŞ SEMRA, Detay Yayıncılık Editör: Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :876, ISBN :978-605-254-509-6, Bölüm Sayfaları: 859-876 | |
16 | Bilimsel Kitap | Ekoturizmi Anlamak Bölüm Adı: Eko-Etiketleme, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: Özgen Çiğdemli Aslı Özge, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :418, ISBN :978-605-254-452-5, Bölüm Sayfaları: 143-160 | |
17 | Bilimsel Kitap | Coğrafya ve Lezzet: Seçilmiş Yemekler Üzerinden Türkiye'nin Lezzet Anlayışı Bölüm Adı: , YAYLA ÖNDER, Nobel Akademik Yayıncılık Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :186, ISBN :978-625-7492-58-4, Bölüm Sayfaları: | |
18 | Bilimsel Kitap | Yiyecek İçecek Hizmetlerinde Müşteri Yönetimi Bölüm Adı: Müşteri Bilgi Yönetimi, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: Can Ülker; Okat Çinuçen, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :15, ISBN :978-605-254-365-8, Bölüm Sayfaları: 65-79 | |
19 | Ders Kitabı | Coğrafi Bilgi Sistemlerinin Kullanım Alanları I Bölüm Adı: Coğrafi Bilgi Sistemlerinde Tarım ve Gıda, YAYLA ÖNDER, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI Editör: Semra Günay Aktaş; Hüseyin Özkaya, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :24, ISBN :0000000000000000000, Bölüm Sayfaları: 159-182 | |
20 | Ders Kitabı | Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği Bölüm Adı: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim, YAYLA ÖNDER, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI Editör: Hilmi Rafet Yüncü, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :20, ISBN :978-975-06-3915-9, Bölüm Sayfaları: | |
21 | Bilimsel Kitap | Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi Bölüm Adı: Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının/Temalarının Pazarlama Stratejisi, GÜNAY AKTAŞ SEMRA,YILMAZ HAKAN,YAYLA ÖNDER,BAYRAKTAROĞLU ENGİN,EKİNCEK SEMA,OLGAÇ SERKAN, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Editör: GÜNAY AKTAŞ Semra, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :447, ISBN :978-605-74887-1-8, Bölüm Sayfaları: 397-422 | |
22 | Bilimsel Kitap | Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi Bölüm Adı: Eskişehir İlinin Turizm Kaynakları ve Ulusal/Uluslararası Turistlerin Seyahat Eğilimleri, GÜNAY AKTAŞ SEMRA,YAYLA ÖNDER,EKİNCEK SEMA,CAN Burhan, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Editör: Semra GÜNAY AKTAŞ, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :458, ISBN :978-605-74887-1-8, Bölüm Sayfaları: 368-396 | |
23 | Bilimsel Kitap | Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi Bölüm Adı: Eskişehir İlinin Doğal Turizm Kaynakları, GÜNAY AKTAŞ SEMRA,KAYA ERDOĞAN,YAYLA ÖNDER,KAVAK MUHAMMED,CAN Burhan, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :447, ISBN :978-605-74887-1-8, Bölüm Sayfaları: 8-63 | |
24 | Bilimsel Kitap | Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi Bölüm Adı: Yabancı Turistler ve Eskişehir Turizmine İlişkin Değerlendirmeleri, ÖZOĞUL BALYALI TUĞÇE,GÜNAY AKTAŞ SEMRA,SEZEREL HAKAN,YAYLA ÖNDER,AYDIN SERHAT, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :447, ISBN :978-605-74887-1-8, Bölüm Sayfaları: 317-367 | |
25 | Bilimsel Kitap | Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi Bölüm Adı: Eskişehir’e Gelen Yerli Turistler, GÜNAY AKTAŞ SEMRA,KARAGÖZ DENİZ,YAYLA ÖNDER, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :447, ISBN :978-605-74887-1-8, Bölüm Sayfaları: 317-329 | |
26 | Bilimsel Kitap | Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi Bölüm Adı: Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları, DÜNDAR ARIKAN ALEV,YAYLA ÖNDER,EKİNCEK SEMA,YAYLA ŞEYDA, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :458, ISBN :978-605-74887-1-8, Bölüm Sayfaları: 126-171 | |
27 | Bilimsel Kitap | Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations Bölüm Adı: Anadolu University Aviation Park as Part of a Cultural Landscape, GÜNAY AKTAŞ SEMRA,YAYLA ÖNDER,EKİNCEK SEMA, Springer Editör: İnci Oya ÇOŞKUN, Alan A.. LEW, Norain OTHÖAN, Gökçe YÜKSEK, Semra GÜNAY AKTAŞ, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :15, ISBN :978-981-15-5369-1, Bölüm Sayfaları: 225-239 | |
28 | Bilimsel Kitap | Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations Bölüm Adı: The Potential of Amasya Cuisine for Gastronomy Tourism, YAYLA ÖNDER,YAYLA ŞEYDA, Springer Editör: İnci Oya ÇOŞKUN, Alan A.. LEW, Norain OTHÖAN, Gökçe YÜKSEK, Semra GÜNAY AKTAŞ, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :10, ISBN :978-981-15-5369-1, Bölüm Sayfaları: 115-124 | |
29 | Bilimsel Kitap | Travel and Tourism: Sustainability, Economics, and Management Issues Bölüm Adı: Geographical Distribution of Hunting Tourism Areas in Turkey, YAYLA ÖNDER,YAYLA ŞEYDA,GÜNAY AKTAŞ SEMRA, Springer Editör: Norha Abu HANIFEH, Norain OTHMAN, Mohamed ASLAM, Alan LEW, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :15, ISBN :978-981-10-7067-9, Bölüm Sayfaları: 207-221 | |
30 | Bilimsel Kitap | Travel and Tourism: Sustainability, Economics, and Management Issues Bölüm Adı: An Overview of Turkish Drinks With Traditional Meals, YAYLA ÖNDER,YAYLA ŞEYDA,KONUK İsmail, Springer Editör: Norha Abu HANIFEH, Norain OTHMAN, Mohamed ASLAM, Alan LEW, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :12, ISBN :978-981-10-7067-9, Bölüm Sayfaları: 113-124 | |
31 | Ansiklopedi Maddesi | Turizm Ansiklopedisi Türkiye: Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları Bölüm Adı: Beşeri Turizm Kaynakları, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: Orhan İçöz, Muzaffer Uysal, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :, ISBN :978-605-254-085-5, Bölüm Sayfaları: | |
32 | Bilimsel Kitap | Advances in Global Business and Economics: Volume 2 Bölüm Adı: Spatial Analysis of Cooking Oils Usage in Turkey: Example of Bulgur Pilaff and Casserole Meal, YAYLA ÖNDER,GÜNAY AKTAŞ SEMRA, ANAHEI Publishing Editör: Cihan ÇOBANOĞLU, Muhittin ÇAVUŞOĞLU, Abdulkadir ÇORBACI, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :400, ISBN :978-1-7321275-5-5, Bölüm Sayfaları: 147-152 | |
33 | Ansiklopedi Maddesi | Turizm Ansiklopedisi Türkiye: Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları Bölüm Adı: Manzara ve Doğal Yaşam Kaynakları, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: Orhan İçöz, Muzaffer Uysal, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :, ISBN :978-605-254-085-5, Bölüm Sayfaları: | |
34 | Ansiklopedi Maddesi | Turizm Ansiklopedisi - Türkiye: Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları Bölüm Adı: İklim Turizmi Elemanları, YAYLA ÖNDER, Detay Yayınevi Editör: Orhan İÇÖZ, Muzaffer UYSAL, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :, ISBN :978-605-254-085-5, Bölüm Sayfaları: | |
35 | Ansiklopedi Maddesi | Turizm Ansiklopedisi Türkiye: Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları Bölüm Adı: Asya’da Turizm, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: Orhan İçöz, Muzaffer Uysal, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :, ISBN :978-605-254-085-5, Bölüm Sayfaları: | |
36 | Ansiklopedi Maddesi | Turizm Ansiklopedisi - Türkiye: Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları Bölüm Adı: Asya'da Turizm, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: İçöz Orhan, Uysal Muzaffer, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :756, ISBN :9786052540855, Bölüm Sayfaları: | |
37 | Ansiklopedi Maddesi | Turizm Ansiklopedisi - Türkiye: Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları Bölüm Adı: İklim Turizmi Elemanları, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: İçöz Orhan, Uysal Muzaffer, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :758, ISBN :9786052540855, Bölüm Sayfaları: | |
38 | Ansiklopedi Maddesi | Turizm Ansiklopedisi - Türkiye: Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları Bölüm Adı: Beşeri Turizm Kaynakları, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: İçöz Orhan, Uysal Muzaffer, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :758, ISBN :9786052540855, Bölüm Sayfaları: | |
39 | Ansiklopedi Maddesi | Turizm Ansiklopedisi - Türkiye: Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları Bölüm Adı: Manzara ve Doğal Yaşam Kaynakları, YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: İçöz Orhan, Uysal Muzaffer, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :758, ISBN :9786052540855, Bölüm Sayfaları: | |
40 | Bilimsel Kitap | Ağız Atlası Kılavuz Kitabı (Türkiye Türkçesi Ağız Atlasına Hazırlık) Bölüm Adı: Ağız Atlaslarında Harita Çizimi, GÜNAY AKTAŞ SEMRA,YAYLA ÖNDER, Akçağ Yayınları Editör: Leyla KARAHAN, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :171, ISBN :978-605-342-412-3, Bölüm Sayfaları: 147-162 | |
41 | Bilimsel Kitap | Sosyal Coğrafya Bölüm Adı: Mekan ve Yaşamsal Örüntüler, GÜNAY AKTAŞ SEMRA,YAYLA ÖNDER, PEGEM Akademi Editör: Nurettin ÖZGEN, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :477, ISBN :978-605-241-210-7, Bölüm Sayfaları: 227-250 | |
42 | Ders Kitabı | Gıda Coğrafyası Bölüm Adı: Tahıllar, GÜNAY AKTAŞ SEMRA,YAYLA ÖNDER, Anadolu Üniversitesi Yayınları Editör: Semra GÜNAY AKTAŞ, Basım Sayısı: 2, Sayfa Sayısı :246, ISBN :978-975-06-1896-3, Bölüm Sayfaları: 34-62 | |
43 | Bilimsel Kitap | Mutfak Uygulamaları İşletme ve Eğitim Rehberi Bölüm Adı: , ÖNÇEL SİBEL,GÜLDEMİR OSMAN,YAYLA ÖNDER, Detay Yayıncılık Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :170, ISBN :978-605-254-076-3, Bölüm Sayfaları: |
1 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER,MARAZ FATMA The impact of food neophobia on career preferences among generation Z: a comparative study of gastronomy and culinary arts students at OKU The Journal of Academic Social Science Index Copernicus | |
2 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER,ÖZGÜR GÖDE MERVE,EKİNCEK SEMA Global palates: unraveling digital nomads’ culinary journeys and gastro-tourist profiles Worldwide Hospitality and Tourism Themes Scopus | |
3 | Hakemli Ulusal | YAYLA ÖNDER, POLAT MEHMET Rural Tourism Participation: A Multifaceted Analysis of Motivations, Destination Image, and Behavioral Intentions in Başkonuş Yaylası Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel TR DİZİN | |
4 | Hakemsiz Ulusal | YAYLA ÖNDER Türkiye’nin Lezzet Coğrafyası Üzerine Bir Değerlendirme geoCED | |
5 | Hakemli Uluslararası | KILIÇ BİNALİ, CAN ÜLKER, DELİPINAR GÜL ESİN, YAYLA ÖNDER, GÖNEN İBRAHİM, GÜLBAHAR MEHMET ONUR, GÖNENÇ GÜLER EMEL Measuring the Tendencies of Customers to Use QR Code Menu in Restaurants Journal of Gastronomy Hospitality and Travel TR DİZİN | |
6 | Hakemli Uluslararası | MERT KANTAR YELİZ, GÜNAY SEMRA, EKİNCEK SEMA, ÖZGÜR GÖDE MERVE, YENİLMEZ İSMAİL, YAYLA ÖNDER, ACITAŞ ŞÜKRÜ, RUİZ LEAL Jesús Blas, AKARSU SCARABELLO Handan Comparative evaluation of tourism resources and young entrepreneurial potential of Cordoba, Eskişehir, and Treviso Journal of Tourism Leisure and Hospitality TR DİZİN | |
7 | Hakemli Uluslararası | ÖZGÜR GÖDE MERVE, EKİNCEK SEMA, GÜNAY SEMRA, YAYLA ÖNDER, YENİLMEZ İSMAİL, ACITAŞ ŞÜKRÜ, MERT KANTAR YELİZ, AKARSU SCARABELLO HANDAN, RUİZ LEAL Jesús Blas Perspectives of rural tourism entrepreneurs in Italy, Spain, and Türkiye: A focus group study Journal of Tourism Theory and Research ISI - International Scientific Indexing | |
8 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER, DURMAZ Fatma Gül Suriyeli Göçmenlerin Türk Mutfağı Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi: Kahramanmaraş Örneği The Journal of Academic Social Science Index Copernicus | |
9 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER, ŞİRİN ESRA Kentleşmenin İnce Ekmek Yapımı ve Paylaşımı Geleneği Üzerindeki Etkisinin Belirlenmesi: Kadirli Örneği Journal of Academic Value Studies Index Copernicus | |
10 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER, DAMATOĞLU MİNE Yiyecek İçecek İşletmelerinde Engelli İstihdamı Üzerine Bir Araştırma: Kadirli Örneği International Social Sciences Studies Journal Eurasian Scientific Journal Index (ESJI); SOBİAD Atıf Dizini ; Directory of Research Journals Indexing (DRJI); ResearchBible (Academic Resource Index); Scientific Indexing Services (SIS) | |
11 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER Avrupa Birliği'ndeki Coğrafi İşaretli Gastonomik Ürünlerin Mekânsal Analizi Social Sciences Studies Journal Eurasian Scientific Journal Index (ESJI), CiteFactor Academic Sicentific Journals, International Index Copernicus, ResearchBible (Academic Resource Index), Directory of Indexing and Impact Fact (DIIF), Social Science Research Network (SSRN), Advanced Science Index, infoBase index, Science Library Index, Directory of Research Journals Indexing (DRJI), Scientific World Index ( SCIWIN), Scientific Indexing Services (SIS), Root Society for Indexing and Impact Factor Service, I2OR Indexing Services & Evaluation of Publication Impact Factor (PIF), Active Search Results Engineer (ASR), OCLC WorldCat, ISSUU Journal Listings, Society of Economics and Development, General Impact Factor, Cosmos Impact Factor, SOBİAD Atıf Dizini, SPARC Indexing | |
12 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER Tirsik: Turning Poison into an Alternative Medicine Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
13 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER, GÜNAY AKTAŞ SEMRA Mise en place for Gastronomy Geography Through Food: Flavor Regions in Turkey International Journal of Gastronomy and Food Science SCI-Expanded | |
14 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER Sosyal Medya’da Türk Sokak Lezzetleri: Youtube Örneği Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
15 | Hakemli Uluslararası | EKİNCEK SEMA, YAYLA ÖNDER, ÖZGÜR GÖDE MERVE Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği Turizm Akademik Dergisi TR DİZİN | |
16 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER,EKİNCEK SEMA,YAYLA ŞEYDA Türk Mutfağı İmajının Ürün Odaklı Geliştirilmesi: Turistler Üzerinde Bir Uygulama Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
17 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER Uzaktan Eğitimde Öğrencilerin Başarısına Etki Eden Kişilik Özellikleri: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Örneği Social Sciences Studies Journal International Index Copernicus, Eurasian Scientific Journal Index (ESJI), CiteFactor Academic Sicentific Journals, Directory of Indexing and Impact Fact (DIIF), SOBİAD | |
18 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER,YAYLA ŞEYDA,GÜNAY AKTAŞ SEMRA Evaluation of Hunting Tourism in Turkey Tourism, Leisure and Global Change CABI Abstracts: Tourism and Leisure, SHERPA/RoMEO, Open Archives Initiative (OAI), Registry (Univ of Illinois), NewJour (University of Georgetown), Google ScholarJournalysis, Directory of Research Journals Index (DRJI), InfoBase Index | |
19 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER,YAYLA ŞEYDA,KONUK İsmail Roadmap For The Use Of Turkish Drinks In Gastronomy Tourism Tourism, Leisure and Global Change CABI Abstracts: Tourism and Leisure, SHERPA/RoMEO, Open Archives Initiative (OAI), Registry (Univ of Illinois), NewJour (University of Georgetown), Google ScholarJournalysis, Directory of Research Journals Index (DRJI), InfoBase Index | |
20 | Hakemli Uluslararası | YAYLA ÖNDER,YAYLA ŞEYDA Tastes From Past To Present: Amasya Cuisine Tourism, Leisure and Global Change CABI Abstracts: Tourism and Leisure, SHERPA/RoMEO, Open Archives Initiative (OAI), Registry (Univ of Illinois), NewJour (University of Georgetown), Google ScholarJournalysis, Directory of Research Journals Index (DRJI), InfoBase Index | |
21 | Hakemli Uluslararası | GÜNAY AKTAŞ SEMRA,YAYLA ÖNDER,EKİNCEK SEMA Cultural Landscapes of Aviation Park in Terms of Visitors’ Viewpoint: Case of Eskisehir Aviation Park Tourism, Leisure and Global Change CABI Abstracts: Tourism and Leisure, SHERPA/RoMEO, Open Archives Initiative (OAI), Registry (Univ of Illinois), NewJour (University of Georgetown), Google ScholarJournalysis, Directory of Research Journals Index (DRJI), InfoBase Index | |
22 | Hakemli Uluslararası | ÖNÇEL SİBEL,GÜLDEMİR OSMAN,YAYLA ÖNDER Geographical Exploration of Vegan Dishes From Turkish Cuisine GeoJournal of Tourism and Geosites scopus | |
23 | Hakemli Uluslararası | GÜLDEMİR OSMAN,YAYLA ÖNDER,GÜLER SİBEL Evaluation of Products in Menus in Terms of Nutritional Facts: Eskisehir Sample Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
24 | Hakemli Uluslararası | KAMA SELİN,YAYLA ÖNDER An Investigation of Summer House Vacationists Environmentally Sustainable Behaviors Journal of Tourism Theory and Research ISI - International Scientific Indexing ESJI - Eurasian Scientific Journal Index OAJI- Open Academic Journals Index CiteFactor Google Scholar IPIndexing ResearchBib-Academic Research Index DRJI - Directory of Research Journals Indexing SIS - Scientific Indexing Services JournalSeek SOBIAD Türkiye Turizm Dizini ASOS Index |
1 | UluslararasıTam metin bildiriGÜNAY AKTAŞ SEMRA, EKİNCEK SEMA, YAYLA ÖNDER, ÖZOĞUL BALYALI TUĞÇE, CAN BurhanCreating Tourism Marketing Strategies Through GIS: A Roadmap from Conceptual Framework to Implementation09.02.2021 Erişim linki |
2 | UluslararasıTam metin bildiriEKİNCEK SEMA, YAYLA ÖNDER, GÜNAY AKTAŞ SEMRAReflections of Migration on Local Cuisine and Tourism10.02.2020 Erişim linki |
3 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDER,ÖZGÜR GÖDE MERVEEvaluation of Culinary Arts Program in Terms of Distance Education System: The Case of Anadolu University28.09.2017 Erişim linki |
4 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDER,GÜNAY AKTAŞ SEMRATürk Mutfağında Lezzet Bölgelerinin Belirlenmesi: Adana-Osmaniye-Kahramanmaraş Örneği28.09.2017 Erişim linki |
5 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDERE-Spor Turizminin Geleceği Üzerine Bir Değerlendirme21.12.2019 |
6 | UluslararasıTam metin bildiriGÜNAY AKTAŞ SEMRA,YAYLA ÖNDER,EKİNCEK SEMACultural Landscapes of Aviation Park In Terms of Visitors’ Viewpoint: Case of Eskisehir Aviation Park02.10.2018 |
7 | UluslararasıTam metin bildiriGÜNAY AKTAŞ SEMRA,YAVUZ NEVİN,YAYLA ÖNDER,KAVAK MUHAMMEDAsya Kıtası Havalimanlarına İlişkin Memnuniyet Haritaları02.05.2019 Erişim linki |
8 | UluslararasıÖzet bildiriYAYLA ÖNDER,GÜNAY AKTAŞ SEMRASpatial Analysis of Cooking Oils Usage in Turkey: Example of Bulgur Pilaff and Casserole Meal30.09.2019 Erişim linki |
9 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDERTürkiye’deki Sebze Üretiminin Mekânsal Analiz Yöntemleri İle Değerlendirilmesi21.12.2019 |
10 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDERGastronomi Turizminin Yeni Aktörleri - Youtuberlar21.12.2019 |
11 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDER,YAYLA ŞEYDALokanta Değerlendirmelerinin Karşılaştırılması Üzerine Bir Araştırma - Vedat Milor Lezzet Rehberi ve Google Örneği20.12.2019 |
12 | UluslararasıÖzet bildiriYAYLA ÖNDERGastronomi Turizminin Geliştirilmesi İçin Kadirli Mutfağı Üzerine Bir Araştırma20.12.2019 |
13 | UluslararasıÖzet bildiriYAYLA ÖNDERTürkiye’de Coğrafi İşaretli Gastronomi Ürünlerinin Mekânsal Dağılımı20.12.2019 |
14 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDER,YAYLA ŞEYDAKadirli Mutfağı Üzerine Bir Değerlendirme28.12.2019 Erişim linki |
15 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDER,YAYLA ŞEYDAGastronomi Turizminde Coğrafi İşaretli Ürünlerin Kullanılmasına Yönelik Mekânsal Bir Değerlendirme28.12.2019 Erişim linki |
16 | UluslararasıTam metin bildiriYAVUZ NEVİN,OLGAÇ SERKAN,YAYLA ÖNDER,GÜNAY AKTAŞ SEMRASatisfaction Maps For Airports in Asian Capitals02.05.2019 Erişim linki |
17 | UluslararasıTam metin bildiriSEÇİLMİŞ CİHAN,YAYLA ŞEYDA,YAYLA ÖNDERSosyal Sorumluluk Faaliyetlerinin Turistlerin Satın Alma Karar Sürecine Etkisi03.11.2016 Erişim linki |
18 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDER,YAYLA ŞEYDATastes From Past to Present: Amasya Cuisine02.10.2018 |
19 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDER,YAYLA ŞEYDA,Konuk İsmailRoadmap for the Use of Turkish Drinks in Gastronomy Tourism02.10.2018 |
20 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDER,YAYLA ŞEYDA,GÜNAY AKTAŞ SEMRAEvaluation of Hunting Tourism in Turkey02.10.2018 |
21 | UlusalTam metin bildiriSANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ,YAYLA ÖNDERSandıklı'nın Kongre Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi15.10.2014 Erişim linki |
22 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDER,YAYLA ŞEYDA,SEÇİLMİŞ CİHANFiziksel Kanıtların Müşteri Memnuniyeti Üzerine Etkisi: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Nitel Bir Araştırma20.04.2018 |
23 | UluslararasıTam metin bildiriKAMA SELİN,YAYLA ÖNDERTurizm İşletmelerinin Müşteriler Tarafından Değerlendirilmesinde Fiziksel Kanıtların Rolü: Tripadvisor Örneği03.11.2016 Erişim linki |
24 | UlusalÖzet bildiriYAYLA ÖNDER,SANDIKCI MUSTAFATuristlerin Satın Alma Karar Sürecine Sosyal Medyanın Etkisi03.04.2014 |
25 | UlusalTam metin bildiriSANDIKCI MUSTAFA,ÇELİK SABRİ,TÖRE BAŞAT HÜMEYRA,YAYLA ÖNDERAlternatif Tatilden Alternatif Tedaviye Termal Turizmde İnovasyon Süreci Afyonkarahisar Örneği05.12.2013 |
26 | UluslararasıTam metin bildiriEKİNCEK SEMA,YAYLA ÖNDER,ÖZGÜR GÖDE MERVETüketicilerin Menülere Yönelik Beklentilerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği20.04.2018 |
27 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDER,EKİNCEK SEMA,GÜNAY AKTAŞ SEMRAGastronomi Alanındaki Coğrafi İşaretlerin İncelenmesine Yönelik Bir Çalışma20.04.2018 |
28 | UluslararasıTam metin bildiriYAYLA ÖNDER,SANDIKCI MUSTAFA,Muhittin ÇavuşoğluThe Effect of Social Media on Buying Decision Process of Tourists16.06.2014 |
29 | UluslararasıÖzet bildiriYAYLA ÖNDER,KAMA SELİNElectronic Sport Tourism As Future Toruism Event04.11.2016 |
30 | UluslararasıÖzet bildiriKAMA SELİN,YAYLA ÖNDERAn Investigation of Summer House Vacationists Environmentally Sustainable Behaviours04.11.2016 |
31 | UluslararasıÖzet bildiriYAYLA ÖNDER,ÖNÇEL SİBEL,GÜLDEMİR OSMANVegan Vegetarian Dish Samples from Turkish Cuisine26.10.2017 |
32 | UluslararasıÖzet bildiriÖNÇEL SİBEL,YAYLA ÖNDER,GÜLDEMİR OSMANEvaluation of Products Located in Menus in Terms of Nutritional Facts26.10.2017 |
33 | UluslararasıÖzet bildiriGÜNAY SEMRA, MERT KANTAR YELİZ, EKİNCEK SEMA, ÖZGÜR GÖDE MERVE, YENİLMEZ İSMAİL, YAYLA ÖNDER, ACITAŞ ŞÜKRÜ, Blas Ruiz Leal Jesús, Akarsu Scarabello HandanA Comparison of Potential Young Rural Tourism Entrepreneurs in Cordoba, Eskisehir, And Treviso in Terms of Digital Skills21.07.2023 Erişim linki |
34 | UluslararasıÖzet bildiriEKİNCEK SEMA, ÖZGÜR GÖDE MERVE, YENİLMEZ İSMAİL, YAYLA ÖNDER, ACITAŞ ŞÜKRÜ, GÜNAY SEMRA, MERT KANTAR YELİZ, RUIZ LEAL JESUS BLAS, AKARSU SCARABELLO HANDANComparison of Young Tourism Entrepreneur Candidates in Cordoba, Eskisehir and Trevis in Terms of Antifragile08.06.2023 Erişim linki |
35 | UluslararasıÖzet bildiriACITAŞ ŞÜKRÜ, ÖZGÜR GÖDE MERVE, EKİNCEK SEMA, YENİLMEZ İSMAİL, YAYLA ÖNDER, GÜNAY SEMRA, MERT KANTAR YELİZ, AKARSU SCARABELLO HANDAN, RUİZ LEAL Jesús BlasEvaluation of “YES for Rural Tourism” Pilot training applied to Young People from Italy, Spain, and Türkiye26.02.2024 Erişim linki |
36 | UluslararasıÖzet bildiriEKİNCEK SEMA, ÖZGÜR GÖDE MERVE, ACITAŞ ŞÜKRÜ, YENİLMEZ İSMAİL, YAYLA ÖNDER, GÜNAY SEMRA, MERT KANTAR YELİZThe Effect of Non-Formal Training Methodlogy On Turkish Youth’s Rural Tourism Knowledge26.02.2024 Erişim linki |
37 | UluslararasıÖzet bildiriYAYLA ÖNDER, YAYLA ŞEYDATaste of the Land: Enhancing Rural Gastronomy Tourism through Geographical Indication Products26.02.2024 Erişim linki |
38 | UluslararasıTam metin bildiriYILMAZ KAAN,YAYLA ÖNDERTrabzon Lezzet Rotaları26.02.2024 |
39 | UluslararasıTam metin bildiriŞimşek İkra,YAYLA ÖNDERGıdanın Kimlik Kartı Gıda Etiketi: Üniversite Öğrencilerinin Gıda Etiketi Okuma Alışkanlıklarının Belirlenmesi26.02.2024 |
1 | Yenipazar Tarım, Hayvancılık ve Turizme Dayalı Kırsal KalkınmaYenipazar ilçe sınırları içinde kalan tüm alanın doğa temelli turizm ve gastronomi turizmi açısından potansiyeli araştırılmıştır. Yöresel yemeklerin mutfak laboratuvarında yapılacak deneylerle ticari/turistik ürün için standart reçeteleri geliştirilmiştir. Elde edilen veriler veri tabanı oluşturularak CBS ortamına taşınmıştır. Veritabanı tasarımı yeni turizm kaynaklarının eklenebileceği ve sistemin genişletilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Turizm kaynakları bilgileri CBS ortamında modellenerek turizm kaynaklarının planlaması ve yönetimi yapılabilecektir. Mekânsal analizlerden yararlanarak en iyi tur rotaları tespit edilmiştir. |
2 | Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama StratejisiBu çalışmanın Eskişehir ilinin sürdürülebilir turizm planlamasının tüm aşamalarında, özellikle ilin turizm kaynaklarının tanıtımında kullanılacak pazarlama ve pazarlama iletişimi stratejilerinin belirlenmesinde temel olması amaçlanmaktadır. Bunun dışında turizm profesyonelleri için de turizm ve mekânsal etkileşimi kapsayan, yeni organizasyonların oluşturulması ve rehberlik edilmesinde yararlanılacak bir kaynak olması beklenmektedir. |
3 | Füzyon Mutfak Oluşturulmasına Yönelik Bir Çalışma: Türk ve Kore Mutfaklarının SenteziTürk ve Kore Mutfaklarının senteziyle füzyon mutfak oluşturulması |
4 | Kuzey ve Güney Amerika Havalimanları Yolcu Değerlendirmeleri Üzerine Mekansal Bir AraştırmaYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
5 | Asya Kıtası Havalimanaları Memnuniyetinin Mekansal AnaliziYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
6 | Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Menü Sertifikasyon Sistemi Önerisi: Eskişehir ÖrneğiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
7 | Gastronominin Ürün Odaklı Geliştirilmesinin Türk Mutfağı İmajı Üzerindeki EtkisiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
8 | Türkiye’de Lezzet Anlayışındaki Çeşitliliği Oluşturan Unsurların BelirlenmesiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
9 | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılabilir Menü Formlarının Geliştirilmesi: Standart Tarifler, Besin Değerleri ve FotoğraflarYiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılabilir Menü Formlarının Geliştirilmesi: Standart Tarifler, Besin Değerleri ve Fotoğraflar |
10 | Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu Üniversitesi Örneği, Proje No: 1506E542Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
11 | Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Programlarında Üstün Başarı Gösteren Öğrencilerin Akademik Performansının Diğer Öğrencilere Yaygınlaştırılmasına Yönelik Araçların GeliştirilmesiProjenin konusu kitlesel açıköğretim programlarında kayıtlı üstün başarı gösteren öğrencilerin akademik başarılarının kaynakları ile ilgilidir |
12 | Yes For Rural Tourism (Anti-fragile Young Entrepreneurs for Sustainable Rural Tourism)Covid-19 krizi, işsizlikte ve özellikle gençlerde (18-24 yaş) ortalama %17'lik bir artışla tüm Avrupa Birliği ekonomisi üzerinde yıkıcı bir etki yapmıştır (Eurostat, Temmuz 2020). Bu rakam Türkiye'de %25, İtalya'da %31,1 ve İspanya'da %41,7'nin üzerine çıkımaktadır.. Öte yandan, her kriz fırsatları beraberinde getirmektedir. Bu krizin, ülkelerin gelirlerini artırma, iş olanakları yaratma, sosyal yaşamı canlandırma gibi sosyal etkileri olan bir sektör olan kırsal turizm için önemli bir fırsat yaratması beklenmektedir. Bu fırsatı değerlendirmenin yolu ise girişimcilikten geçmektedir. Covid-19 sonrası turistlerin seyahat etmek için sağlıklı olarak bilinen ve mesafenin kolayca korunabileceği doğal-kırsal alanları tercih etmesi beklenmektedir.
Tüm dünya, salgınla birlikte sürdürülebilir kalkınmanın daha acil ve gerekli olduğunu anlamıştır (BM Ekonomik ve Sosyal Konseyi, 2020). Genç istihdamı Avrupa genelinde önemli bir sorun olmaya devam etmektedir. Bu kapsamda kırsal turizm konusunda inisiyatif alacak genç girişimcilerin yerel ve uluslararası düzeyde önemli etkileri olacaktır. Bu sorunu çözmek için eylemler ve politikalar yürütülmektedir. Bunlar arasında kırsal işsizliği tersine çeviren en önemli sektörün turizm olduğu dikkat çekmektedir.
Covid-19 sonrası hem turistlerin hem de girişimcilerin turizm alanında dijital uygulamaları daha yoğun kullandıkları görülmektedir. Bu durum turizm alanında faaliyet gösteren genç işletmelerin dijitalleşme konusunda bilgi sahibi olmalarını gerektirmektedir.Bu nedenle bir turizm destinasyonu, tek bir kaynağa aşırı bağımlılık,
sağlık, güvenlik, doğal afetler, insani afetler, iklim değişikliği vb. konulara karşı dayanıklılık geliştirmelidir. Bu nedenle bu proje genç işsizliğinin artması, kırsal turizmin gelişmesi ve Genç Girişimcilerin kırılganlık karşıtı konseptle belirsiz durumlara adapte edilmesi dikkate alınarak 18-30 yaş arası (özellikle dezavantajlı kökenden gelen) kırsal alan turizminde girişimci olma potansiyeli ve ilgisi olan genç girişimcileri kapsamaktadır. Dayanıklılık (Anti-kırılganlık) girişimcilerin, yeni kültürler ve iş yapma yöntemleri geliştirmek için krizlerin yarattığı boşlukları kullanma olasılıkları ile ilgilidir. |
13 | Coğrafi İşaretli Peynirler ile Şirince Şaraplarının Eşleştirilmesi ve Peynir-Şarap Rotalarının OluşturulmasıGıda Eşleştirmesi - Peynir ve Şarap İkilileri |
14 | Gelenekselden Yeniliğe: Yer Fıstıklı Türk Kahvesi Geliştirilmesi ve Besin Değerinin HesaplanmasıYer Fıstıklı Türk Kahvesi Geliştirme |
15 | Trabzon Lezzet Rotalarının OluşturulmasıTrabzon Lezzet Rotasının Oluşturulması |
16 | Gıdanın Kimlik Kartı Gıda Etiketi: OKÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Gıda Etiketi Okuma Alışkanlıklarının BelirlenmesiGıda Etiketi Okuryazarlığı |
1 | FUTOURISM 2017 SILVER PAPER AWARDBu ödüller dünyanın farklı yerlerinden gelen araştırmaları teşvik için verilecektir. Tüm kabul edilen bildiriler otomatik olarak en iyi bildiri ödülüne aday statüsünde değerlendirilecektir. Ödül komitesi tarafından yazım kalitesi ve sözlü sunum, özgünlük, uygulamalar için pratik önem gibi faktörler dikkate alınarak değerlendirme yapılmıştır. En iyi bildiri ödülleri, ödül komitesinin değerlendirmesi sonucu ilk üçe giren çalışma sahiplerine verilmiştir.Bilim - Sanat Ödülleri Uluslararası BSE MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2017 |
2 | Award of ExcellenceBölüm başarı sıralamasında ilk 20’xxde olmak ve liderlik özelliği göstermek.Diğer Alanında yurtiçi kamu kurum ve kuruluşlarından alınan ödül İHSAN DOĞRAMACI BİLKENT ÜNİVERSİTESİ 2012 |
3 | Uluslararası Bilimsel Yayınları TeşvikYayın Teşvik ÖdülüTÜBİTAK TEŞVİK 2022 |
Patent Bilgisi Bulunamadı |
1 | Turizm Akademisyenleri Derneği | Üye | 2020 | Bilimsel Kuruluş | |
2 | Afyonkarahisar Turizm Tanıtma ve Geliştirme Derneği | Yönetim Kurulu Üyesi | 2013 | Bilimsel Kuruluş | |
3 | Bilkent Turizm Kulübü | Yönetim Kurulu Üyesi | 2011 | 2012 | Bilimsel Kuruluş |
4 | Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Mezunları ve Mensupları Derneği | Üye | 2022 | Bilimsel Kuruluş | |
5 | Coğrafya Eğitimi Derneği | Üye | 2019 | Bilimsel Kuruluş |
1 | Bölüm Başkan YardımcısıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2020-2024 |
2 | MYO/Yüksekokul Müdür YardımcısıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2020-2021 |
3 | Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Kariyer Danışmanı ÜyeliğiOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2020-2021 |
4 | Staj Komisyonu ÜyeliğiAFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ2012-2014 |
5 | Staj Komisyonu ÜyeliğiANADOLU ÜNİVERSİTESİ2015-2017 |
6 | Erasmus Koordinatör YardımcılığıANADOLU ÜNİVERSİTESİ2016-2019 |
7 | Mevlana Değişim Programı Kurum KoordinatörüOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2021- |
8 | Anabilim Dalı BaşkanıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2024- |
9 | Anabilim Dalı BaşkanıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2024- |
10 | Anabilim Dalı BaşkanıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2024- |
11 | Bölüm BaşkanıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2024- |
12 | Dekan YardımcısıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2024- |
13 | Senato TemsilcisiOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2022- |
1 | Elegance HotelsAlakart Restoran Şefi2006-2006 |
2 | Hotel Club NENAStajyer (Barmen)2000-2002 |
3 | Hotel Club NENABarmen2002-2002 |
4 | Bilkent HotelStajyer (Resepsiyonist)2009-2009 |
5 | Serenas GroupStajyer (Proje Asistanı)2011-2011 |
6 | Bodrum Park ResortRestoran Kaptanı2003-2003 |
7 | Afra CafeBilişim Uzmanı2005-2006 |
8 | Club AreenaVIP Bar Sorumlusu2006-2006 |