Proje 6Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 0Sayısı
Tez 19Sayısı
Atıf 62Sayısı
Yayın 163Sayısı
|
1 | Doktora1991-1996GAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ÇOCUK GELİŞİMİ VE EV EKONOMİSİ BESLENME (DR) |
2 | Yüksek Lisans1983-1986HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESLENME VE DİYETETİK (YL) (TEZLİ) |
3 | Lisans1971-1974GAZİ ÜNİVERSİTESİ MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME EĞİTİMİ BÖLÜMÜ GIDA VE BESLENME EĞİTİMİ ANABİLİM DALI |
İngilizce | 2007 Bahar | ÜDS | 68.750 |
1 | Bilimsel Kitap | BESLENME VE SAĞLIK Bölüm Adı: 1.Bölüm BESLENME ALIŞKANLIKLARI VE BESLENME ALIŞKANLIKLARINI ETKİLEYEN ETMENLER, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYIN EVİ Editör: SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER, Basım Sayısı: 5, Sayfa Sayısı :11, ISBN :978-605-241-807-9, Bölüm Sayfaları: 1-11 | |
2 | Bilimsel Kitap | Anne ve Çocuk Beslenmesi Bölüm Adı: 12.Bölüm:Adölesan Çağında Beslenme., KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, Pegem Akademi Editör: , Basım Sayısı: 11, Sayfa Sayısı :22, ISBN :978-975-6802-68-7, Bölüm Sayfaları: 211-230 | |
3 | Bilimsel Kitap | BESLENME VE SAĞLIK Bölüm Adı: 12.Bölüm OBEZİTE İLE MÜCADELE, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYINEVİ Editör: SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :10, ISBN :978-605-241-807-9, Bölüm Sayfaları: 162-171 | |
4 | Bilimsel Kitap | BESLENME VE SAĞLIK Bölüm Adı: 13.Bölüm BÜYÜME VE GELİŞME, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYINEVİ Editör: SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :12, ISBN :978-605-241-807-9, Bölüm Sayfaları: 174-186 | |
5 | Bilimsel Kitap | BESLENME VE SAĞLIK Bölüm Adı: 5.Bölüm ENERJİ DENGESİ, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYINEVİ Editör: SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER, Basım Sayısı: 5, Sayfa Sayısı :13, ISBN :976-605-241-807-9, Bölüm Sayfaları: 63-76 | |
6 | Bilimsel Kitap | Anne ve Çocuk Beslenmesi Bölüm Adı: 3.Bölüm:Besinlerin Hazırlanmasında Temizlik ve Sağlık Kuralları, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, Pegem Akademi Editör: , Basım Sayısı: 11, Sayfa Sayısı :13, ISBN :978-975-6802-68-7, Bölüm Sayfaları: 55-76 | |
7 | Bilimsel Kitap | BESLENME VE SAĞLIK Bölüm Adı: 4. BölümPROTEİNLER, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYINEVİ Editör: SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER, Basım Sayısı: 5, Sayfa Sayısı :14, ISBN :978-605-241-807-9, Bölüm Sayfaları: 47-61 | |
8 | Bilimsel Kitap | BESLENME VE SAĞLIK Bölüm Adı: 6.Bölüm SU VE ELEKTROLİTLER, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYINEVİ Editör: SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER, Basım Sayısı: 2, Sayfa Sayısı :20, ISBN :978-605-241-807-9, Bölüm Sayfaları: 78-98 | |
9 | Bilimsel Kitap | BESLENME VE SAĞLIK Bölüm Adı: 11.Bölüm SAĞLIKLI YAŞAM VE EGZERSİZ, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYINEVİ Editör: SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER, Basım Sayısı: 2, Sayfa Sayısı :19, ISBN :978-605-241-807-9, Bölüm Sayfaları: 148-160 | |
10 | Bilimsel Kitap | BESLENME VE SAĞLIK Bölüm Adı: 10.Bölüm GIDA KATKI MADDELERİ, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYINEVİ Editör: SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER, Basım Sayısı: 2, Sayfa Sayısı :12, ISBN :978-605-241-807-9, Bölüm Sayfaları: 129-141 | |
11 | Bilimsel Kitap | BESLENME VE SAĞLIK Bölüm Adı: 9.Bölüm GÜNÜMÜZDE YAYGIN OLAN KÖTÜ BESLENME ALIŞKANLIKLARI, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYINEVİ Editör: SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER, Basım Sayısı: 2, Sayfa Sayısı :4, ISBN :978-605-241-807-9, Bölüm Sayfaları: 125-128 | |
12 | Bilimsel Kitap | BESLENME VE SAĞLIK Bölüm Adı: 7.Bölüm MİNERAL MADDELER, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYINEVİ Editör: SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER, Basım Sayısı: 5, Sayfa Sayısı :15, ISBN :978-605-241-807-9, Bölüm Sayfaları: 95-110 | |
13 | Bilimsel Kitap | BESLENME VE SAĞLIK Bölüm Adı: 2.Bölüm KARBONHİDRATLAR, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYINEVİ Editör: SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER, Basım Sayısı: 5, Sayfa Sayısı :12, ISBN :978-605-241-807-9, Bölüm Sayfaları: 14-25 | |
14 | Bilimsel Kitap | Anne Çocuk Beslenmesi Bölüm Adı: 11.Bölüm:Okul Çağı Döneminde Beslenme, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, Pegem Akademi Editör: , Basım Sayısı: 11, Sayfa Sayısı :19, ISBN :978-975-6802-68-7, Bölüm Sayfaları: 193-210 | |
15 | Bilimsel Kitap | BESLENME VE SAĞLIK Bölüm Adı: 3.Bölüm LİPİTLER, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYINEVİ Editör: SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER, Basım Sayısı: 5, Sayfa Sayısı :37, ISBN :978-605-241-807-9, Bölüm Sayfaları: 28-45 | |
16 | Bilimsel Kitap | Anne Çocuk Beslenmesi Bölüm Adı: 10. Bölüm:Okul Öncesi Döneminde Çocuğun Beslenmesi, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, Pegem Akademi Editör: , Basım Sayısı: 11, Sayfa Sayısı :21, ISBN :878-975-6802-68-7, Bölüm Sayfaları: 171-192 | |
17 | Bilimsel Kitap | BESLENME VE SAĞLIK Bölüm Adı: 8.Bölüm VİTAMİNLER, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYINEVİ Editör: SAİME KÜÇÜKKÖMÜRLER, Basım Sayısı: 5, Sayfa Sayısı :13, ISBN :979-605-241-907-9, Bölüm Sayfaları: 111-123 | |
18 | Bilimsel Kitap | Anne Çocuk Beslenmesi Bölüm Adı: , ARLI MİNE,ŞANLIER NEVİN,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,YAMAN MELEK, PEGEM Yayın evi Editör: Küçükkömürler, Basım Sayısı: 11, Sayfa Sayısı :267, ISBN :978-605-241-246-6, Bölüm Sayfaları: | |
19 | Bilimsel Kitap | Beslenme ve Sağlık Bölüm Adı: Bağımlılıkla Mücadele, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,DEMİREL HÜSNE,TOKYÜREK ŞADAN,ŞİRVAN BORAN NAĞME, Pegem Akademi Editör: Doc. Dr. Saime Küçükkömürler, Basım Sayısı: 5, Sayfa Sayısı :193, ISBN :978-605-241-807-9, Bölüm Sayfaları: 187-222 | |
20 | Bilimsel Kitap | YEMEK, KÜLTÜR VE TOPLUM Bölüm Adı: TÜRKİYE’DE KÜRESELLEŞME VE YEMEK KÜLTÜRÜ, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,KAYA ÜMİT CAN, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ. Editör: ÇETİNKAYA, NESLİHAN, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :480, ISBN :978-625-402-033-9, Bölüm Sayfaları: 393-433 | |
21 | Bilimsel Kitap | Anne ve çocuk beslenmesi Bölüm Adı: 10.Bölüm okul öncesi döneminde çocuğun beslenmesi(1-6 yaş), KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM yayınevi Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :185206, ISBN :798-075-6802-68-7, Bölüm Sayfaları: 185-206 | |
22 | Bilimsel Kitap | BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ Bölüm Adı: MANİSA AKHİSAR -AKHİSAR LOKMASI, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, DETAY YAYINCILIK Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :4, ISBN :978-605-254-179-1, Bölüm Sayfaları: 304-308 | |
23 | Bilimsel Kitap | GIDALARIN ÖZELLİĞİ VE YİYECEK HAZIRLAMA 1 Bölüm Adı: , KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, PEGEM YAYINEVİ Editör: , Basım Sayısı: 2, Sayfa Sayısı :, ISBN :972-605-241-246-6, Bölüm Sayfaları: | |
24 | Ansiklopedi Maddesi | Kartepe Kitabı II Bölüm Adı: Kartepe Beslenme kültürü, Küçükkömürler S., Suzan Şeren Karakuş., Alyakut Ö., Ege Basım Editör: Işıl A, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :61, ISBN :978-605-64493-0-7, Bölüm Sayfaları: 783-844 | |
25 | Bilimsel Kitap | Athens Institute for Education and Research Bölüm Adı: Identıfying The Qualıtıes of The Admınıstrations Giving Service on Catering and Banquet, The Educational Background of The Staff and The Necessities of Vocational Education in The Sector, Kucukkomurler S., Gullu M., Topal B, Athens Institute for Education and Research. Editör: Edited by Gregory T. Papanikos, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :, ISBN :978-960-6672-72-9, Bölüm Sayfaları: 621-630 | |
26 | Bilimsel Kitap | Athens Institute for Education and Research Bölüm Adı: The Relationshıp Between Dietary Iron Consumption and School Achievement, Kucukkomurler S., Seren Karakus S., Yavuz O, Athens Institute for Education and Research Editör: Edited by Gregory T. Papanikos, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :, ISBN :ISBN: 978-960-6672-72-9, Bölüm Sayfaları: 147-155 | |
27 | Ankara İli Elsanatları ve Beslenme Kültürü Bölüm Adı: , KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, Atatürk Kültür Merkezi Yayınları Editör: , Basım Sayısı: , Sayfa Sayısı :443, ISBN :975-16-1807-X, Bölüm Sayfaları: | ||
28 | Yiyecek Üretimi 1 Bölüm Adı: , KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, YA-PA Editör: , Basım Sayısı: , Sayfa Sayısı :223, ISBN :975-424-858-3, Bölüm Sayfaları: | ||
29 | Yiyecek Üretimi 2 Bölüm Adı: , KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, YA-PA Editör: , Basım Sayısı: , Sayfa Sayısı :120, ISBN :975-424-866-4, Bölüm Sayfaları: | ||
30 | Ders Kitabı | Anne Çoçuk Sağlığı ve beslenmesi Bölüm Adı: Besin Grupları, Küçükkömürler S., Şanlıer N, Açık öğretim fakultesi Yayını Editör: , Basım Sayısı: , Sayfa Sayısı :, ISBN :, Bölüm Sayfaları: | |
31 | Ders Kitabı | Anne ve Çocuk Beslenmesi 3 10 11 12 Bölümler Bölüm Adı: , Arlı M., Şanlıer N., Küçükkömürler S., Yaman M, Pegem Editör: , Basım Sayısı: 6, Sayfa Sayısı :, ISBN :978-975-6802-68-7, Bölüm Sayfaları: |
1 | Hakemli Uluslararası | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME Tüketicilerin Sakatat Tüketimi ve Tercihi Journal of Recreation and Tourism Research TR DİZİN | |
2 | Hakemli Ulusal | GÜLLÜ MEHMET,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME Üniversite Öğrencilerinin Karbonhidrat Tüketimi ve BKİ Değerlerinin İncelenmesi Turkish Studies (Elektronik) TR DİZİN | |
3 | Hakemli Ulusal | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,KAYA ÜMİT CAN TÜRK MUTFAĞINDA UMAMİ LEZZETLER (TATLAR) International Journal of Tourism,Economic and Business Sciences Research Bible | |
4 | Hakemli Uluslararası | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,ÖZTEKİN ULUKSAR FERAH Somut Olmayan Kültürel Miraslarımızdan Biri Olan ZeytinyağınınGünümüz Halk Hekimliğinde Kullanımı: Muğla Örneği Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi Directory of Research Journals Indexing, International Scientific Indexing, Academic Resource Index | |
5 | Hakemli Ulusal | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞME,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF Dünyada ve Türkiye’de Gastronomi Turizmi IJTEBS Uluslararası Turizm, İşletme, Ekonomi Dergisi | |
6 | Hakemli Ulusal | SÜREN TUFAN, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME Ev Dışı Et Tüketimi (Meat Consumption Away From Home) Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
7 | Hakemli Ulusal | ALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME Gastronomi Eğitimi alan üniversite öğrencilerinin mesleklerine yönelik metafor algılarının değerlendirilmesi. OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi TR DİZİN | |
8 | Hakemli Ulusal | ALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME Geleneksel Bir Ekmek Çeşidi: Yufka Ekmeği journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
9 | Hakemli Ulusal | ALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME Geleneksel Bir Ekmek Çeşidi: Yufka Ekmeği Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
10 | Hakemli Ulusal | ALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME Gastronomi Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleklerine Yönelik Metafor Algılarının Değerlendirilmesi Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi TR DİZİN | |
11 | Hakemli Uluslararası | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,ÖZTEKİN ULUKSAR FERAH Türk Mutfak Kültüründe Zeytinyağı Kullanımı: Muğla Örneği Journal of Tourism and Gastronomy Studies ULAKBİM TR Dizin, Index Copernicus International, ASOS Index, International Scientific Indexing, Global Impact Factor (GIF), Universal Imfact Factor, Scholar Steer, Acar Index, Directory of Research Journals Indexing (DRJI), Scientific Indexing Services (SIS), CiteFactor Academic Scientefic Journals, SOBIAD – Social Sciences Citation Index | |
12 | Hakemli Uluslararası | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,Kurt Nurcan Adölesanlarda Kafein Tüketimi (Caffeine Consumption in Adolescents) Journal of Tourism and Gastronomy Studies TR DİZİN | |
13 | Hakemli Ulusal | OĞAN YENER,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yağ Kullanımı Artvin, Arhavi Örneği / Oil Usage Food And Beverage Establishment: Artvin, Arhavi Sample Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi Acarindex | |
14 | Hakemli Ulusal | ALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME Geleneksel Kartepe Mutfak Kültürü ve BuTür Mutfak Kültürü Araştırmalarının Kırsal ve Gastronomi Turizmine Katkısı Uluslararası Sosyal ve Ekonomik Bilimler Dergisi | |
15 | Hakemli Uluslararası | ALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME Geleneksel Kartepe Mutfak Kültürü ve Bu Tür Mutfak Kültürü Araştırmalarının Kırsal ve Gastronomi Turizmine Katkısı International Journal Of Social And Economic Sciences | |
16 | Hakemli Uluslararası | ALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME Geleneksel Kartepe Mutfak Kültürü ve BuTür Mutfak Kültürü Araştırmalarının Kırsalve Gastronomi Turizmine Katkısı International Journal of Social and Economic Sciences | |
17 | Hakemli Uluslararası | ŞEREN KARAKUŞ SUZAN,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF Tüketicilerin Gıda Etiketlerinin Okuma Durumları ve Tercihleri SOBİDER(The Journal of Social Science ) SCI-Expanded | |
18 | Hakemli Uluslararası | ŞEREN KARAKUŞ SUZAN,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME The Efect of Parents on the Hedonic Responses to Fuits by Children International Journal of Human Sciences SCI-Expanded | |
19 | Hakemli Uluslararası | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,ISTIK OMER Energy Intake Energy Dispersiyon and Body Mass Index Interaction in Adolescents International Journal of Human Science SCI-Expanded | |
20 | Hakemli Uluslararası | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME Effects of Nutrition Education on Dıetary Iron Knowledge Levels of Women (DBHAD) International Peer-Reviewed Journal of Nutrition Research SCI-Expanded | |
21 | Hakemli Uluslararası | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME A Comparative Study of the Taste Choice of Adolescents in Terms of Gender and BMI TAF Preventive Medicine Bulletin SCI-Expanded | |
22 | Hakemli Uluslararası | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞME Evaluation of Nutrition Education in Turkish Public Prımary Education Programs Eurapean Journal of Resarch on Education SCI-Expanded | |
23 | Hakemli Uluslararası | ŞEREN KARAKUŞ SUZAN,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME The Application of Women Towards Food Safety TAF Preventive Medicine Bulletin SCI-Expanded | |
24 | Hakemli Uluslararası | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,Şeren Karakuş suzan Olive in culture Pakistan Journal of Nutrition Scopus | |
25 | Hakemsiz Ulusal | Küçükkömürler S Her Gün Bir Elma Kanseri Önler Popüler Bilim | |
26 | Hakemli Uluslararası | Kucukkomurler S, Ozgen L Coffee and Turkısh Coffee Culture Pakistan Journal of Nutrition SCI-Expanded | |
27 | Hakemli Uluslararası | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,FATMA ARPACI Dietary Iron Consumption and Its Relation with Stres Symptoms of Adolescents Pakistan Journal of Nutrition Beslenme Bilimi | |
28 | Hakemli Ulusal | Küçükkömürler S, Güneş H Mantarların Özellikleri ve İnsan Sağlığına Etkileri Dünya Gıda Gıda Bilimi | |
29 | Hakemli Ulusal | Şeren Karakuş S, Küçükkömürler S Elma Sağlık ve Kültür Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi Gıda Bilimi | |
30 | Hakemli Uluslararası | Küçükkömürler S, Arpacı F The Evaluation of The Effect of Education about Nutrition and Cholesterol on The Knowledge Level of Women Pakistan Journal of Nutrition SCI-Expanded | |
31 | Hakemli Ulusal | Küçükkömürler S, Erdoğan Aras S Dut un Beslenme Alışkanlıklarımızdaki Yeri Dünya Gıda Gıda Dergisi | |
32 | Hakemli Ulusal | Küçükkömürler S, Alyakut Ö Diyet Lifi Tüketiminin Sağlık Üzerine Etkileri Akademik Gıda Gıda Bilimi | |
33 | Hakemli Ulusal | Küçükkömürler S, Taş O Gıda Endüstrisinde Kullanılan Tatlandırıcılar Akademik Gıda Gıda Bilimi | |
34 | Hakemli Ulusal | Küçükkömürler S, Eyvazoğlu S Gıda Maddesi Olarak Haşhaş Mesleki Eğitim Fakültesi Dergisi Mesleki Eğitim | |
35 | Hakemli Uluslararası | Arpacı F, Küçükkömürler S Dietary Calcium Consumption and Its Relation with Stres Symptoms of Adolescent Internet Journal of Nutrition and Wellness Beslenme ve Sağlık | |
36 | Hakemli Ulusal | Küçükkömürler S, Bekar A Kolesterol Konusunda Verilen Eğitimin Kadınların Bilgi Düzeylerine Etkisi Aile ve Toplum. Expended | |
37 | Hakemli Ulusal | Küçükkömürler S, Ekmen Z Gıdaların Glisemik İndeks Değeri Akademik Gıda Gıda bilimi | |
38 | Hakemsiz Ulusal | Küçükkömürler S, Akınay AC Türk Mutfak Kültüründe Bulgur kullanım Alışkanlığı ve Bu Alışkanlığa Etki Eden Faktörler Üzerine Bir Araştırma Motif | |
39 | Hakemsiz Ulusal | Küçükkömürler S, Şirvan Boran N Türk Mutfak Kültüründeki Değişim Motif. | |
40 | Hakemsiz Ulusal | KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME Mantarların Türk Mutfağındaki Yeri Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar, Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Yayınları | |
41 | Hakemli Ulusal | Küçükkömürler S Yurtlarda Kalan Öğrencilerin Şişmanlık Durumları ve Uyguladıkları Diyet Örnekleri Mesleki Eğitim Fakültesi Dergisi Mesleki Eğitim | |
42 | Hakemli Ulusal | Tokyürek Ş, Küçükkömürler S Konaklama Tesislerinin Kat Hizmetlerinde Çalışan Personelin Özelliklerinin ve Kat Hizmetlerinin Değerlendirilmesi Mesleki Eğitim Dergisi Mesleki Eğitim | |
43 | Hakemli Ulusal | Sanlıer N, Küçükkömürler S Büfe Kafeterya Pastane Gibi Toplu Beslenme Hizmeti Veren Yerlerin Mutfaklarının Hijyen Durumlarının Değerlendirilmesi Turizm Akademik Turizm | |
44 | Hakemli Ulusal | Küçükkömürler S, Şanlıer N Ayak üstü fast food Yiyecek Satışı Yapan Yerlerde Görevli Personelin Hijyen Konusundaki Bilgilerinin Değerlendirilmesi Mesleki Eğitim Dergisi Diğer | |
45 | Hakemli Ulusal | Küçükkömürler S, Birer S Gelir Düzeyinin ve Fiyatlardaki Değişimin Yiyecek Satın Alımına Etkisi Beslenme ve Diyetetik Beslenme | |
46 | Hakemli Ulusal | Bayhan A, Küçükkömürler S, Yentür G Bazı Gıda Maddelerine Katılan Yapay Tatlandırıcılar Üzerinde Araştırmalar Gıda Gıda Bilimi |
1 | UlusalTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME, KAYMAZ ELİFSomut Olmayan Kültürel Miras Kavramı Açısından, Türk Mutfak Kültüründe Helva19.04.2019 |
2 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,ZIVALI ESRA,YALÇIN ERENYiyecek İçecek İşletmeleri ve Seyahat Acentelerinin Gastronomi Turizmine Yaklaşımı: Ankara Örneği (Approach of Food and Beverage Companies and Travel Agencies to Gastronomy Tourism: The Case of Ankara)19.09.2019 |
3 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞME,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİFDünya’da ve Türkiye’de Gastronomi Turizmi01.11.2018 Erişim linki |
4 | UluslararasıÖzet bildiriALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEGeleneksel Kartepe Mutfak Kültürü ve Bu Tür Mutfak Kültürü Araştırmalarının Kırsal ve Gastronomi Turizmine Katkısı04.05.2017 Erişim linki |
5 | UluslararasıTam metin bildiriALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEKOCAELİ GASTRONOMİ POTANSİYELİNİN YARATICI ŞEHİRLER AĞI KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ09.03.2018 Erişim linki |
6 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEBARIŞIN SİMGESİ ZEYTİN VEANADOLU KÜLTÜRÜ20.05.2015 |
7 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,ZIVALI ESRA,YALÇIN ERENYiyecek İçecek İşletmeleri ve Seyahat Acentelerinin Gastronomi Turizmine Yaklaşımı:Ankara örneği.19.09.2019 Erişim linki |
8 | UlusalTam metin bildiriALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMETÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDE KAFEİN26.04.2018 |
9 | UluslararasıÖzet bildiriALYAKUT ÖMÜR,UĞURKAN ERSİN,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMESomut Olmayan Kültürel Mirasımız: Edirne Tava Ciğeri‟nin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi04.10.2017 Erişim linki |
10 | UlusalÖzet bildiriALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEGELENEKSEL BİR EKMEK ÇEŞİDİ YUFKA EKMEĞİ22.03.2018 Erişim linki |
11 | UluslararasıÖzet bildiriFERELİ SİMAY,ALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEA Fermented Beverage in Turkish Cuisine Culture: Boza01.11.2017 Erişim linki |
12 | UluslararasıÖzet bildiriALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEGASTRONOMİ EĞİTİMİ ALAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN MESLEKLERİNE YÖNELİK METAFOR ALGILARININ DEĞERLENDİRİLMESİ27.06.2018 Erişim linki |
13 | UluslararasıTam metin bildiriALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEKültürel Miras Değerlerinin Korunmasında Coğrafi İşaretlemenin Önemi: Coğrafi İşaretli Pişmaniye Örneği07.11.2018 |
14 | UluslararasıÖzet bildiriALYAKUT ÖMÜR,UĞURKAN ERSİN,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMESomut Olmayan Kültürel Mirasımız:Edirne Tava Ciğeri’nin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi04.10.2017 Erişim linki |
15 | UluslararasıÖzet bildiriFERELİ SİMAY,ALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEA Fermented Beverage in Turkısh Cusine Culture:Boza01.11.2017 Erişim linki |
16 | UlusalÖzet bildiriOĞAN YENER,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEYiyecek İçecek İşletmelerinde Yağ Kullanımı Artvin, Arhavi Örneği / Oil Usage Food And Beverage Establishment: Artvin, Arhavi Sample22.03.2018 Erişim linki |
17 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,Usta KevserÇocukların Bakış Açısına Göre Türk Mutfak Kültüründe Ekmek19.07.2018 Erişim linki |
18 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,YILDIRIM FATİHTürk Mutfak Kültüründe Hamsinin Yeri ve Önemi.07.11.2018 Erişim linki |
19 | UluslararasıTam metin bildiriALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEKültürel Miras Değerlerinin Korunmasında Coğrafi İşaretlemenin Önemi: Çoğrafi İşaretli Pişmaniye Örneği07.11.2018 Erişim linki |
20 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,YİĞİT SELAATTİNGünümüz Gençlerinin Şekerli İçecek Tüketimler27.06.2018 |
21 | UluslararasıTam metin bildiriCEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,KIZILELİ MEHMET,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMETürk Mutfak Kültüründe Sarımsak Kullanımı19.07.2018 |
22 | UlusalTam metin bildiriGÜNER MURAT,CEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEYiyecek ve İçecek Üretiminde Katkı Maddesi Pektinin Kullanım Alanları26.04.2018 |
23 | UluslararasıTam metin bildiriCEYHUN SEZGİN AYBUKE ELİF,KIZILELİ MEHMET,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMETürk Mutfak Kültüründe Sarımsak Kullanımı ve Kullanımı Etkileyen Etmenler19.07.2018 |
24 | UluslararasıÖzet bildiriALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEKOCAELİ GASTRONOMİ POTANSİYELİNİN YARATICI ŞEHİRLER AĞI KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ09.03.2018 |
25 | UluslararasıÖzet bildiriALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEGELENEKSEL BİR EKMEK ÇEŞİDİ YUFKA EKMEĞİ22.03.2018 Erişim linki |
26 | UluslararasıTam metin bildiriSÜREN TUFAN, KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEEv Dışı Et Tüketimi22.03.2018 Erişim linki |
27 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEProbıotic and Prebiotic Foods ın Turkısh Kıtchen Culture and Their Effects of Food in Gastronomy and Heath Tourizm.20.04.2017 Erişim linki |
28 | UluslararasıÖzet bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,ÖZTEKİN ULUKSAR FERAHUse of Olive Oil in Turkish Cuisine Culture and the Factors Affecting the Use of Olive Oil, Muğla/Turkey Case01.11.2017 |
29 | UluslararasıÖzet bildiriGÜDEK MERVE,ÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞMECaffein in Türkish Cuisine Culture01.11.2017 |
30 | UluslararasıÖzet bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,ÖZTEKİN ULUKSAR FERAHSomut Olmayan Kültürel Miraslarımızdan Biri Olan Zeytinyağının Günümüz Halk Hekimliğinde Kullanımı05.10.2017 Erişim linki |
31 | UluslararasıÖzet bildiriALYAKUT ÖMÜR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEGeleneksel Kartepe Mutfak Kültürü ve Bu Tür Mutfak Kültürü Araştırmalarının Kırsal ve Gastronomi Turizmine Katkısı04.05.2017 |
32 | UluslararasıTam metin bildiriGÜDEK MERVE,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞMEYogurt in Turkısh Cuısıne Culture22.04.2017 Erişim linki |
33 | UluslararasıÖzet bildiriÇETİN KADİR,GÜDEK MERVE,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEPlace of Local Gastronomy in the Brochures01.11.2017 Erişim linki |
34 | UluslararasıÖzet bildiriÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEA Traditional Thracian Beverage Hardaliye04.05.2017 |
35 | UluslararasıÖzet bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞME,ÇETİN KADİRKurutulmuş Meyveler ve Sebzelerin Besin Değerleri, İnsan Sağlığına Katkıları04.05.2017 |
36 | UluslararasıÖzet bildiriÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEGeçmişten Günümüze Zeytinyağının Türk Mutfak Kültüründeki Yeri Ve Önemi04.10.2017 Erişim linki |
37 | UluslararasıÖzet bildiriGÜDEK MERVE,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEDestinasyon Çekicilik Unsuru Olarak Gastronomi Müzeleri: Oleatrium Zeytin Ve Zeytinyağı Tarihi Müzesi Örneği04.10.2017 |
38 | UluslararasıTam metin bildiriÇETİN KADİR,KÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEProbiotic Drink In Turkish Kitchen Culture: Boza Example20.04.2017 Erişim linki |
39 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞMEEvaluation of Nutrition Education in Turkish Public Prımary Education Programs Eurapean Conference on Social and Behavioral Sciences Resarch IASSR19.06.2013 |
40 | UluslararasıÖzet bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,ŞEREN KARAKUŞ SUZAN,BORAN NAĞMEThe Effect of Parents on the Case of Fruit Enjoyment by Pre schoolers Nutrition and Growth January 30 February 1 2014 Barcelona Spain30.01.2014 |
41 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,ŞEREN KARAKUŞ SUZAN,BORAN NAĞMEÜniversite Öğrencilerinin Hızlı Hazır Yemek Tüketimleri09.03.2012 |
42 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,ŞEREN KARAKUŞ SUZANTüketicilerin Ev Dışında Yiyecek Tercihleri 1 Uluslararası Aile ve Tüketici Bilimleri Kongresi Antalya 201206.03.2012 |
43 | UlusalÖzet bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞMETürk Kültüründe Ekmek10.05.2012 |
44 | UlusalÖzet bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,BORAN NAĞMETuzun Mutfak Kültüründeki Yeri10.05.2012 |
45 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,DEMİREL HÜSNE,BORAN NAĞMEDamla sakızının mastic gum reçinesi Türk mutfak kültürü ve insan sağlığı açısından önemi03.11.2016 Erişim linki |
46 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME,ERGAN CAFER,DEMİREL HÜSNEAdölesanların gazlı içecek tüketimi03.11.2016 Erişim linki |
47 | UlusalTam metin bildiriKüçükkömürler S., Karakuş Şeren SMutfakta Besin Araç Çevre Güvenliği16.11.2006 |
48 | UlusalTam metin bildiriBulduk S., Küçükkömürler S., Yaman MOkul Öncesi Kurumlarına Devam Etmekte Olan 6 Yaş Grubu Çocuklarının Antropometrik Ölçümleri Üzerine Bir Araştırma21.05.1992 |
49 | UlusalTam metin bildiriKüçükkömürler S., Şeren Karakuş SKahve Türk Kahve Kültürü ve Kafein27.05.2009 |
50 | UlusalÖzet bildiriKüçükkömürler S., Tokyürek Ş., Şeren Karakuş SKonaklama Tesislerinin Beslenme Servislerinde Fiziksel Durum ve Hijyen03.05.2002 |
51 | UlusalÖzet bildiriKüçükkömürler S., Şeren SAçıkta Satılan Besin Maddelerinin Hijyen Durumunun Değerlendirilmesi03.05.2002 |
52 | UlusalTam metin bildiriKüçükkömürler S., Şanlıer N., Şeren SBesin Hazırlama ve Pişirme Uygulamalarında Ergonomik Yaklaşımlar25.10.2001 |
53 | UlusalÖzet bildiriKüçükkömürler Sİleri Yaşlarda Beslenme Alışkanlıklarının Besin Tüketimi ve Antropometrik Ölçümlerle Değerlendirilmesi11.09.2001 |
54 | UlusalÖzet bildiriKüçükkömürler S., Şeren SÜniversite Öğrencilerinin Şeker ve Şekerli Ürünleri Tüketim Alışkanlıkları09.05.2001 |
55 | UlusalÖzet bildiriKüçükkömürler S., Şeren SEv Kadınlarının Beslenme Alışkanlıkları27.09.2000 |
56 | UlusalÖzet bildiriKüçükkömürler Sİlköğretim 5 sınıfa devam Etmekte Olan Öğrencilerin Beslenme Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi ve Beslenme Saati Uygulaması Açısından Önemi27.09.2000 |
57 | UluslararasıTam metin bildiriKüçükkömürler S., Şanlıer NAmatör Olarak Futbol ile Uğraşan 11 14 Yaş Çocuklarının Beslenme Durumu ve Alışkanlıklarının Saptanması Üzerine Bir Araştırma03.11.2000 |
58 | UlusalTam metin bildiriKüçükkömürler SKastamonu Mutfağının Beslenme Bilimi Açısından Değerlendirilmesi21.05.2000 |
59 | UlusalTam metin bildiriKüçükkömürler SFitnees Center Merkezlerine Devam Etmekte Olanların Beslenme Durumlarının Değerlendirilmesi26.05.2000 |
60 | UlusalÖzet bildiriKüçükkömürler SGünümüzde Öğretmen Yetiştiren Okulları Tercih Eden Öğrencilerin Özellikleri10.05.2000 |
61 | UlusalÖzet bildiriŞanlıer N., Küçükkömürler SAnkara İlinde Yiyecek Satan İşyerleri ve Bu İşyerlerinde Çalışan Personelin Hijyen Kurallarına Uyma Durumlarının Saptanması08.09.1997 |
62 | UlusalDavetli konuşmacıBulduk S., Yaman M., Küçükkömürler SOkulöncesi Eğitim Kurumlarına Devam Etmekte Olan 6 Yaş Grubu Çocuklarının Beslenme Durumlarının Değerlendirilmesi21.05.1992 |
63 | UlusalDavetli konuşmacıBulduk S., Küçükkömürler SYakıt ve Elektirikle Çalışan Mutfak Araçları Kullanımında Ev Kadınlarının Karşılaştıkları Sorunlar25.04.1991 |
64 | UluslararasıPosterKucukkomurler S., Karakus S., Simsek GTendency of Pre School Children in Ankara Central Region of Turkey04.06.2009 |
65 | UluslararasıÖzet bildiriKucukkomurler S., Ozgen L., Akar SFood Differences and Obesity Prevalence of Primary School Students in Mugla Mediterranean Area of Turkey05.02.2009 |
66 | UluslararasıTam metin bildiriKüçükkömürler S., Karakuş Şeren S., Boran NTürk Kültüründe Yoğurt27.06.2006 |
67 | UluslararasıPosterKucukkomurler S., Seren Karakus S, Boran Sirvan NThe Effect of Parents on the Case of Fruit Enjoyment by Pre schoolers30.01.2014 |
68 | UluslararasıTam metin bildiriKucukkomurler S., Boran Sirvan NEvaluation of Nutrition Education in Turkish Public Prımary Education Programs19.06.2013 Erişim linki |
69 | UluslararasıTam metin bildiriKüçükkömürler S., Şeren Karakuş S., Boran Şirvan NÜniversite Öğrencilerinin Hızlı Hazır Yemek Tüketimleri07.11.2012 |
70 | UluslararasıTam metin bildiriKüçükkömürler S., Şeren Karakuş STüketicilerin Ev Dışında Yiyecek Tercihleri07.11.2012 |
71 | UluslararasıTam metin bildiriKüçükkömürler STürk Kültüründe Buğday16.06.2011 |
72 | UluslararasıTam metin bildiriKucukkomurler S., Seren Karakus S, Yavuz OThe Relationshıp Between Dietary Iron Consumption and School Achievement24.05.2010 |
73 | UluslararasıTam metin bildiriKucukkomurler S., Gullu M., Topal MIdentıfying The Qualıtıes of The Admınıstrations Giving Service on Catering and Banquet The Educational Background of The Staff and The Necessities of Vocational Education in The Sector24.05.2010 |
74 | UluslararasıTam metin bildiriKarakuş Şeren Z., Küçükkömürler S., Ekmen ZTürk Kültüründe Bulgur10.09.2008 |
75 | UluslararasıTam metin bildiriKüçükkömürler S., Ekmen ZBarışın Simgesi Zeytin ve Anadolu Kültürü10.09.2008 |
76 | UluslararasıTam metin bildiriKucukkomurler SOlive Sysmbol of Peace and Balkan Cultur06.01.2008 |
77 | UluslararasıTam metin bildiriKüçükkömürler S., Gümüş HGünümüzde Türk Mutfak Kültürünün Diğer Ülkelerin Mutfak Kültürü Üzerine Etkileri Ankara da Eğitim Gören Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Türk Mutfağı Hakkındaki Görüş ve Tutumları Örneği21.11.2005 |
78 | UluslararasıDavetli konuşmacıKüçükkömürler SRomanya Türk Beslenme Alışkanlıklarındaki Etkileşim06.09.2005 |
79 | UluslararasıDavetli konuşmacıKüçükkömürler S.Sentetik Tatlandırıcılar01.03.2004 |
80 | UluslararasıÖzet bildiriKüçükkömürler S., Şirvan Boran N., Şeren karakuş SÖğrenme Sürecinde Beslenmenin Önemi23.05.2002 |
81 | UluslararasıDavetli konuşmacıKüçükkömürler SMakedon ve Türk Mutfağı Üzerinde Akdeniz Mutfak Kültürünün Etkisi04.05.2002 |
82 | UluslararasıPosterBayhan A., Kucukkomurler SA Study on the Artificial Sweteners Added to Foods24.06.1997 |
83 | UluslararasıTam metin bildiriArlı M., Kucukkomurler S., Yaman MGeneral Properties of Famous Kithcens03.09.1992 |
84 | UlusalÖzet bildiriHASDEMİR GÜNAY, BORAN NAĞME, Küçükkömürler SaimeNEW TRENDS IN GASTRONOMY: NEURO-GASTRONOMY20.10.2021 Erişim linki |
85 | UluslararasıÖzet bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİMEHYGIENE IN THE HOSPITALITY INDUSTRY05.05.2023 Erişim linki |
86 | UluslararasıTam metin bildiriKÜÇÜKKÖMÜRLER SAİME“The Effect of Food and Beverage Culture on the Formation of Gastronomic Values; Turkish Culinary Culture Example”14.10.2022 |
1 | Üniversite Öğrencilerinin Karbonhidrat Tüketimi ve BKI Değerleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesiAdölesanların Karbonhidrat Tüketimi |
2 | ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KARBONHİDRAT TÜKETİMİ VE BKI DEĞERLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN İNCELENMESİYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
3 | Bazı Gıda Maddelerine Katılan Yapay tatlandırıcılarsakkarin Siklamat Aspartam |
4 | Ankara ili Elsanatları ve Beslenme KültürüKültürel Değerlerin Araştırılması |
5 | BKİ ve Enerji Dağılım Dengesi Arasındaki İlişkinin İncelenmesiAdölesanların Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi |
6 | Kartepe Yemekleri ve Beslenme Kültürü ProjesiKartepe Yöresi Beslenme Kültürünün İncelenmesi |
1 | International Journal of Food Sciences and Nutrition | Danışman | 2010 | 2011 | |
2 | journal of school health | Danışman | 2007 | 2011 | |
3 | The Folklore Research Society (Folklor Araştırmaları Kurumu) | Üye | 2006 | 2011 | |
4 | Mesleki Eğitimi Geliştirme Vakfı | Üye | 2000 | 2011 | |
5 | ICANAS (International Congress for Asia and North Africa Studies) | Üye | 2000 | 2011 | |
6 | Ankara -Varşova Brotherhood Society | Üye | 2000 | 2011 | |
7 | TUADER(Osmaniye İl Yöneticisi) | Başkan | 2020 | 2022 | Bilimsel Kuruluş |
8 | JOTAGS (Journal of Tourizm and Gastronomi Journal) | Danışman | 2020 | 2022 | Bilimsel Kuruluş |
9 | ÜGKOK(Üniversiteler Arası Gastronomi ve Mutfak Sanatları Koordinasyon Kurulu-Gastronomi bölüm Başkanları grubu | Üye | 2020 | 2022 | Bilimsel Kuruluş |
10 | TURAK (Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu) | Üye | 2020 | 2022 | Bilimsel Kuruluş |
11 | TUADER(Turizm Akademisyenleri Derneği) | Üye | 2019 | Bilimsel Kuruluş |
1 | Bölüm BaşkanıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2020-2020 |
2 | Bölüm Başkan YardımcısıGAZİ ÜNİVERSİTESİ2007-2010 |
1 | Hope University/Liverpool /İngiltereEğitimDil eğitimi2004-2004 |
2 | LLP Avrupa Birliği Programı(07018,01)Adult Education/Arvika /İsveç (Ingesunds Folkhö)Arion Study VisitsStrengthen Citizenship for Regional Development2007-2007 |
3 | Atatürk Kültür MerkeziAraştırmacıAnkara İline Bağlı 15 İlçe ve 68 Köyün Beslenme Alışkanlıklarının İncelenmesi2003-2006 |
4 | Kartepe Belediyesi (Kartepe Kültürünün Araştırılması)AraştırmacıKartepe Yöresi Beslenme Kültürünün Araştırılması2011-2013 |
5 | GÜMEFEğitimDAKUM(Alan Yeterlilikleri)Eğitim Semineri2006-2006 |
6 | GÜMEFEğitimWEB Semineri2006-2006 |
7 | Gazi Ü. Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü.Öğretim Üyesi2014-2018 |