Proje 0Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 0Sayısı
Tez 0Sayısı
Atıf 42Sayısı
Yayın 8Sayısı
|
1 | Doktora2020-GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESLENME VE DİYETETİK (DR) |
2 | Yüksek Lisans2018-2020ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BESLENME VE DİYETETİK (YL) (TEZLİ) |
3 | Lisans2013-2018BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ BESLENME VE DİYETETİK PR. (TAM BURSLU) |
İngilizce | 2019 10 Mart 2019 | YÖKDİL | 85.0 |
İngilizce | 2022 | IELTS | 6.0 |
Kitap Bilgisi Bulunamadı |
1 | Hakemli Uluslararası | ERDOĞAN GÖVEZ NAZLICAN, AKPINAR ŞENTÜRE ŞERİFE, AYTEN ŞERİFE, KÖKSAL EDA Evaluation of the Turkey Nutrition and Health Surveys according to the mediterranean adequacy index and sustainability through water footprints Cambridge University Press (CUP) SCI-Expanded | |
2 | Hakemli Uluslararası | AĞAGÜNDÜZ DUYGU, YÖRÜSÜN TESLİME ÖZGE, AYTEN ŞERİFE, YILMAZ BİRSEN, GÜNEŞLİOL BARTU EREN, Russo Pasquale, Spano Giuseppe, ÖZOĞUL FATİH Lactic acid bacteria as pro-technological, bioprotective and health-promoting cultures in the dairy food industry Food Bioscience SCI-Expanded | |
3 | Hakemli Uluslararası | AĞAGÜNDÜZ DUYGU, YILMAZ BİRSEN, YÖRÜSÜN TESLİME ÖZGE, GÜNEŞLİOL BARTU EREN, AYTEN ŞERİFE, Russo Pasquale, Spano Giuseppe, Miguel Rocha Joao, Bartkiene Elena, ÖZOĞUL FATİH Dairy Lactic Acid Bacteria and Their Potential Function in Dietetics: The Food\u2013Gut-Health Axis Foods SCI | |
4 | Hakemli Ulusal | ULAŞ KADIOĞLU BİRCAN, AYTEN ŞERİFE Akdeniz Diyetine Uyum ve Üniversite Öğrencilerinin Bazı Antropometrik Özellikleri Online Türk Sağlık Bilimleri Dergisi TR DİZİN |
1 | UluslararasıTam metin bildiriAYTEN ŞERİFE,ERZURUM ALİM NURALEpigenetics of Cancer and Nutrigenoma02.11.2019 Erişim linki |
2 | UluslararasıTam metin bildiriAYTEN ŞERİFE, ERZURUM ALİM NURALThe Relationship Between Neurodevelopmental Outcomes In Childhood And The First 1000 Days Of Feeding02.10.2019 Erişim linki |
3 | UluslararasıTam metin bildiriERZURUM ALİM NURAL, AYTEN ŞERİFEUyku Bozuklukları ve Kardiyovasküler Hastalıklar/Sleep Disorders and Cardiovascular Diseases19.04.2019 Erişim linki |
4 | UluslararasıÖzet bildiriYILMAZ BİRSEN, ŞAHİN TESLİME ÖZGE, GÜNEŞLİOL BARTU EREN, AYTEN ŞERİFE, KALYONCU ATASOY ZEYNEP BEGÜM, AĞAGÜNDÜZ DUYGUDietitians' Expectations from The Food Industry Regarding Preventing Obesity During the Covid-19 Pandemic16.03.2023 |