Proje 5Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 0Sayısı
Tez 0Sayısı
Atıf 74Sayısı
Yayın 71Sayısı
|
1 | Doktora2016-2021ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ |
2 | Lisans2007-2012ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
3 | Yüksek Lisans2013-2016OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ |
İngilizce | 2023 2023/1 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) Sonuçları | YÖKDİL | 93,75000 |
1 | Bilimsel Kitap | Gıda, Beslenme ve Gastronomide Yeni Trendler: Alternatif Besinler Bölüm Adı: Süper Gıdalar: Gıda İşleme, EKER TÜLİN, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Editör: Koç Çalışkan Gülşah, Çelebi Yasemin, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :464, ISBN :9786256448940, Bölüm Sayfaları: 19-46 |
1 | Hakemli Ulusal | EKER TÜLİN,TURAN RABİA Çimlenmenin Beyaz, Kırmızı ve Siyah Darı (Pennisetum glaucum) Ununun Kimyasal Bileşimi, Fenolik ve Antioksidan Potansiyeline Etkisi Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi TR DİZİN | |
2 | Hakemli Uluslararası | EKER TÜLİN, CABAROĞLU TURGUT, DARICI MERVE, SELLİ SERKAN Impact of kernel size and texture on the in vivo and in vitro aroma compounds of roasted peanut and peanut paste Elsevier BV SCI-Expanded | |
3 | Hakemli Uluslararası | EKER TÜLİN, DARICI MERVE, CABAROĞLU TURGUT The impact of seed size on volatile composition in roasted peanuts extracted by the Purge and Trap method Springer Science and Business Media LLC SCI-Expanded | |
4 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN, EKER TÜLİN Beyaz Şapkalı Mantarda Hasat Sonrası Kalsiyum Klorür ve Sodyum Aljinat Uygulamalarının Muhafaza Kalitesine Etkisinin Belirlenmesi Hacettepe Journal of Biology and Chemistry TR DİZİN | |
5 | Hakemli Uluslararası | Şahin Koray, BOZDOĞAN ADNAN, YAŞAR KURBAN, EKER TÜLİN, KABAK BÜLENT Impact of different extraction processes on aflatoxin contamination in peanut oil Journal of Food Science and Technology SCI-Expanded | |
6 | Hakemli Uluslararası | EKER TÜLİN, DARICI MERVE, SELLİ SERKAN, CABAROĞLU TURGUT Comparative evaluation of seed size and growing regions on the chemical compositions of raw and roasted NC‐7 peanut cultivars JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION SCI | |
7 | Hakemli Ulusal | EKER TÜLİN,CABAROĞLU TURGUT YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMASALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ GIDA TR DİZİN | |
8 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,EKER TÜLİN,BOZDOĞAN KONUŞKAN DİLŞAT,ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU Effects of the storage of Turkish Gemlik olives under CO2 and N2 on the phenolic compounds and fatty acid compositions of olive oils Journal of Food Measurement and Characterization SCI-Expanded | |
9 | Hakemli Ulusal | GAMLI ÖMER FARUK,EKER TÜLİN Effects of olive leaves on chemical and phenolic constituents of refined olive oils Journal on Processing and Energy in Agriculture Serbian Citation Index | |
10 | Hakemli Uluslararası | TAŞKIN HATIRA,EKER TÜLİN,BOZOK FUAT,DOĞAN HASAN HÜSEYİN,BÜYÜKALACA SAADET Determination of Multiple Antioxidant Activities of Endemic Tricholoma anatolicum H.H Doğan Intini Collected from Turkey Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology TR DİZİN | |
11 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,ULUKANLI ZEYNEP,BOZOK FUAT,EKER TÜLİN,DOĞAN HASAN HÜSEYİN,BÜYÜKALACA SAADET Antioxidant Potential of Lactarius deliciosus and Pleurotusostreatus from Amanos Mountains Advancements in Life Sciences ESCI | |
12 | Hakemli Uluslararası | GAMLI ÖMER FARUK,SÜFER ÖZGE,EKER TÜLİN Dehydration Kinetics and Infusion Attributes of Microwave Dried Olive Leaves Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology TR DİZİN | |
13 | Hakemli Ulusal | EKER TÜLİN,CABAROĞLU TURGUT GIDALARIN TÜKETİLMESİ SIRASINDA RETRONAZAL YOLLA AROMA SALINIMININ BELİRLENMESİ GIDA / THE JOURNAL OF FOOD TR DİZİN | |
14 | Hakemli Uluslararası | EKER TÜLİN,BOZOK FUAT Effect of Edible Mushroom Powder on Antioxidant Activity of Tarhana Indian Journal of Pharmaceutical Education and Research SCI-Expanded | |
15 | Hakemli Uluslararası | GAMLI ÖMER FARUK,EKER TÜLİN Determination of harvest time of Gemlik olive cultivars by using physical and chemical properties Journal of Food Measurement and Characterization SCI-Expanded | |
16 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİN EFFECTS OF EDIBLE COATING OF MINIMALLY PROCESSED POMEGRANATE FRUIT. JOURNAL of Horticulture, Forestry and Biotechnology BDI INDEX | |
17 | Hakemli Uluslararası | BARUTÇULAR CELALEDDİN,DİZLEK HALEF,EL Sabagh Ayman,EKER TÜLİN,ELSABAGH MABROUK,ISLAM MOHAMMAD SHOHIDUL Nutritional quality of maize in response to drought stress during grain filling stages in mediterranean climate condition Journal of Experimental Biology and Agricultural Sciences | |
18 | Hakemli Uluslararası | GAMLI ÖMER FARUK,SÜFER ÖZGE,EKER TÜLİN Convective Drying Kinetics and Phenolic Contents of Olive Leaves Journal of Food Physics Google Scholar | |
19 | Hakemli Uluslararası | GAMLI ÖMER FARUK,EKER TÜLİN,SÜFER ÖZGE Convective Drying Kinetics and Phenolic Contents of Olive Leaves Journal of Food Physics | |
20 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,EKER TÜLİN,BOZOK FUAT,ULUKANLI ZEYNEP,DOĞAN HASAN HÜSEYİN,BÜYÜKALACA SAADET Multiple Antioxidant and Bioherbicidal Assays of the Edible Mushroom Species Ramariaflava in the Amanos Mountains Biointerface Research in Applied Chemistry ESCI | |
21 | Hakemli Ulusal | BOZOK FUAT,EKER TÜLİN,SEZER GÖKHAN,BOZDOĞAN ADNAN,DOĞAN HASAN HÜSEYİN,BÜYÜKALACA SAADET Ganoderma lucidum Metanolik Ekstraktının Fitotoksik Etkilerinin ve Antioksidan Potansiyelinin Araştırılması Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi TR DİZİN | |
22 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİN OSMANİYE KOŞULLARINDA YETİŞEN OSMANLI VE RUBYGEM ÇİLEK ÇEŞİTLERİNİN KALİTE VE FİTOKİMYASAL BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ BAHÇE TR DİZİN | |
23 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU,Zarifikhosroshahi Mozhgan,EKER TÜLİN Hicaznar Çeşidinde Farklı Uygulamaların Soğukta Depolama Süresince Fitokimyasal ve Uçucu Aroma Bileşimine Etkileri Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi TR DİZİN |
1 | UluslararasıÖzet bildiriŞAHİN TÜLİN,SÜFER ÖZGE,ÇELEBİ SEZER YASEMİNThe Most Chill Drink of Çukurova Aşlama01.10.2015 |
2 | UluslararasıTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNAN,EKER TÜLİN,YAŞAR KURBANInvestigation of Suitability for White Wine Production of Yellow Carrot14.11.2018 |
3 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU,EKER TÜLİNEffects of Active Modified Atmosphere Packaging with Argon and Nitrogen on Postharvest Quality of Loquat17.10.2016 |
4 | UluslararasıÖzet bildiriBOZOK FUAT,EKER TÜLİN,TAŞKIN HATIRA,DOĞAN HASAN HÜSEYİN,BÜYÜKALACA SAADETAntioxidant Activity of Tricholoma anatolicum Collected from Feke-Adana Province of Turkey03.07.2017 |
5 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİN,akyol buşra,KAFKAS NESİBE EBRUModifiye Atmosfer Paketleme (MAP) Koşullarında Kırmızı PancarMuhafazasının Değerlendirmesi01.11.2018 |
6 | UluslararasıÖzet bildiriEKER TÜLİN,ÖZ AYŞE TÜLİNQUALITY ASSESSMENT OF BEETROOT FROM MODIFIED ATMOSPHERE STORAGE17.04.2018 |
7 | UluslararasıTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNAN,KABAK BÜLENT,YAŞAR KURBAN,Şahin Koray,EKER TÜLİNEffect of Oil Production Methods on Some Chemical Properties of Peanut Oil26.10.2018 |
8 | UluslararasıTam metin bildiriYAŞAR KURBAN,BOZDOĞAN ADNAN,Şahin Koray,EKER TÜLİN,KABAK BÜLENTThe Effect of Sampling Period on Some Chemical Properties of Peanut Oil26.10.2018 |
9 | UluslararasıTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNAN,EKER TÜLİN,YAŞAR KURBANRed Wine Production From Red Meat Radish14.11.2018 |
10 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİN,ERYOL BÜŞRATHE EFFECT OF EDIBLECOATING ON MINIMALLY PROCESSED “RED GLOBE” DURING COLD STORAGE17.07.2018 |
11 | UlusalÖzet bildiriEKER TÜLİN,ÖZ AYŞE TÜLİNEVALUATE THE EFFECT OF POSTHARVEST TREATMENT ON BUTTON MUSHROOM DURING STORAGE15.04.2018 |
12 | UluslararasıTam metin bildiriEKER TÜLİN,BOZDOĞAN ADNAN,ULUKANLI ZEYNEPAntioxidant Activities of Natural Honey Samples from Hakkari and Mus Regions (Turkey)03.05.2017 |
13 | UluslararasıTam metin bildiriEKER TÜLİN,BOZDOĞAN ADNAN,ULUKANLI ZEYNEPThe Physicochemical Properties And Antioxidant Activities Of Honey From Kars (Turkey)03.05.2017 |
14 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİNEffects of Edible Coating of Minimally Processed Pomegranate Fruit23.04.2017 |
15 | UluslararasıÖzet bildiriBOZOK FUAT,EKER TÜLİN,DEMİRCİ SALİH,ÇENET MENDERES,ULUKANLI ZEYNEPANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF THE ESSENTIAL OIL FROM HYPERICUM PERFORATUM13.04.2017 |
16 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİNOsmaniye Koşullarında Yetişen Osmanlı Ve Rubygem Çilek Çeşitlerinin Kalite ve Fitokimyasal Bileşiminin Belirlenmesi27.09.2016 |
17 | UluslararasıÖzet bildiriEKER TÜLİN,BOZOK FUATEFFECT OF EDIBLE MUSHROOM POWDER ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF TARHANA13.04.2017 |
18 | UluslararasıTam metin bildiriEKER TÜLİN,BOZDOĞAN ADNANEffect of Controlled Atmosphere Application in Storage of Olive On Antioxidant Activity of the Olive Oil26.10.2016 |
19 | UluslararasıÖzet bildiriGAMLI ÖMER FARUK,SÜFER ÖZGE,EKER TÜLİNDiffusion Coefficients of Gemlik Olives and the Effect of Salt Concentrations on Lactic Acid and Reducing Sugar Conten06.07.2016 |
20 | UluslararasıÖzet bildiriGAMLI ÖMER FARUK,EKER TÜLİN,SÜFER ÖZGEConvective Drying Kinetics and Phenolic Contents of Olive Leaves06.07.2016 |
21 | UlusalÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİNBİR MERSİN YÖRESİ LEZZETİ BATIRIK17.04.2014 |
22 | UluslararasıTam metin bildiriGAMLI ÖMER FARUK,EKER TÜLİN,SÜFER ÖZGE,Yıldırım Seçil Hazal,ERASLAN ZELİHADrying and Color Kinetics of Salted Olive (Gemlik cv)23.04.2017 |
23 | UluslararasıTam metin bildiriGAMLI ÖMER FARUK,EKER TÜLİN,SÜFER ÖZGEDRYING AND COLOR KINETICS OF SALTEDOLIVE (GEMLIK CV.)23.04.2017 |
24 | UluslararasıÖzet bildiriSÜFER ÖZGE,EKER TÜLİNAN ANTAKYA FLAVOR MAHLUTA24.10.2013 |
25 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF,ŞAHİN TÜLİNA TRADITIONAL DELICIOUS BELONGS TO ANTAKYA REGION PEPPERY BREAD24.10.2013 |
26 | UlusalÖzet bildiriBOZOK FUAT,EKER TÜLİN,SEZER GÖKHAN,BOZDOĞAN ADNAN,DOĞAN HASAN HÜSEYİN,BÜYÜKALACA SAADETGanoderma lucidum Metanolik Ekstraktının Fitotoksik Etkilerinin ve Antioksidan Potansiyelinin Araştırılması20.10.2015 |
27 | UluslararasıÖzet bildiriGAMLI ÖMER FARUK,SÜFER ÖZGE,EKER TÜLİNMicrowave Drying Kinetics and Infusion Characteristics of Olive Leaves25.07.2016 |
28 | UluslararasıÖzet bildiriSÜFER ÖZGE,EKER TÜLİNA New Sponge Cake With Dried Pomegranate Physical and Sensory Properties18.04.2016 |
29 | UluslararasıÖzet bildiriSÜFER ÖZGE,ÇELEBİ SEZER YASEMİN,ŞAHİN TÜLİNAn Immigrant Taste Curd Cheese Dessertwith Black Mulberry01.10.2015 |
30 | UluslararasıÖzet bildiriŞAHİN TÜLİN,SÜFER ÖZGEA Flavor of Antakya Mahluta24.10.2013 |
31 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU,EKER TÜLİNEffects of Active Modified Atmosphere Packaging with Argon and Nitrogen on Postharvest Quality of Loquat17.10.2016 |
32 | UlusalÖzet bildiriBOZOK FUAT,EKER TÜLİN,SEZER GÖKHAN,DOĞAN HASAN HÜSEYİN,BÜYÜKALACA SAADETGanoderma lucidum Metanolik Ekstraktırnın Fitotoksik Etkilerinin ve Antioksidant Aktivitelerinin Araştırılması20.10.2015 |
33 | UluslararasıÖzet bildiriEKER TÜLİN,SÜFER ÖZGE,ÇELEBİ SEZER YASEMİNThe Most Chill Drink of Çukurova Aşlama01.10.2015 |
34 | UluslararasıÖzet bildiriEKER TÜLİN,SÜFER ÖZGE,ÇELEBİ SEZER YASEMİNKatırcı Halva – Disappering Flavour01.10.2015 |
35 | UluslararasıÖzet bildiriSÜFER ÖZGE,ÇELEBİ SEZER YASEMİN,EKER TÜLİNAn Immigrant Taste: Curd Cheese Dessert with Black Mulberry01.10.2015 |
36 | UluslararasıTam metin bildiriEKER TÜLİN,BOZDOĞAN ADNANEffect of Controlled Atmosphere Application in Storage of Olive On Antioxidant Activity of the Olive Oil26.10.2016 |
37 | UluslararasıÖzet bildiriGAMLI ÖMER FARUK,SÜFER ÖZGE,EKER TÜLİNMicrowave drying kinetics and infusion characteristics of olive leaves25.07.2016 |
38 | UluslararasıÖzet bildiriGAMLI ÖMER FARUK,SÜFER ÖZGE,EKER TÜLİNDiffusion Coefficients of Gemlik Olives and The Effect of Salt Concentrations on Lactic Acid and Reducing Sugar Content06.07.2016 |
39 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİNOsmaniye Koşullarında Yetişen Osmanlı ve Rubygem Çilek Çeşitlerinin Kalite ve Fitokimyasal Bileşiminin Belirlenmesi27.09.2016 |
40 | UluslararasıÖzet bildiriGAMLI ÖMER FARUK,EKER TÜLİN,SÜFER ÖZGEConvective Drying Kinetics and Phenolic Contents of Olive Leaves06.07.2016 |
41 | UluslararasıÖzet bildiriGAMLI ÖMER FARUK,SÜFER ÖZGE,EKER TÜLİNMicrowave Drying Kinetics And Infusion Characteristics of Olive Leaves25.07.2016 Erişim linki |
42 | UluslararasıÖzet bildiriSÜFER ÖZGE,EKER TÜLİNA New Sponge Cake With Dried Pomegranate Physical and Sensory Properties18.04.2016 Erişim linki |
43 | UlusalÖzet bildiriEKER TÜLİN, CABAROĞLU TURGUTKAHVENİN AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANILAN GÜNCEL ANALİTİK TEKNİKLER03.02.2023 |
44 | UluslararasıTam metin bildiriEKER TÜLİN, DARICI MERVE, CABAROĞLU TURGUTA comparison of Solid-Phase Microextraction (SPME) and Purge and Trap (P&T) for the analysis of volatile compounds in roasted peanut05.10.2023 Erişim linki |
45 | UluslararasıÖzet bildiriEKER TÜLİN,KADİROĞLU KELEBEK PINARComparative evaluation of microwave-assisted extraction conditions on the phenolic and antioxidant potential of peanut skin21.06.2024 Erişim linki |
1 | SPME ve PurgeTrap Metotlarının Yer Fıstığının Aroma Bileşimi Üzerine EtkisiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
2 | Yörenin ve Tane Boyutunun Kavrulmuş Yerfıstığı ve Fıstık Ezmesinde in vivo ve in vitro Aroma Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi-Tübitak 1001 |
3 | Zeytinlerin Depolanmasında Gaz Uygulamalarının Zeytinyağının Fenol Bileşikleri Yağ Asidi Profili ve Kalitesi Üzerine EtkisiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
4 | Yer Fıstığı Zarının Biyorafinasyonu; Süperkritik-Karbondioksit Ekstraksiyonunun Optimizasyonu, Ekstraktın Proniozom ile Enkapsülasyonu ve KarakterizasyonuTÜBİTAK PROJESİ |
5 | Yer Fıstığı Kabuğundan Yeşil Ekstraksiyon Ile Luteolin Eldesi, Luteolinin Proniyozomal Enkapsülasyonu Ve Zebra Balığı Modeli Ile Antikanser Özelliğinin SaptanmasıYer Fıstığı Kabuğundan Yeşil Ekstraksiyon Ile Luteolin Eldesi, Luteolinin Proniyozomal Enkapsülasyonu Ve Zebra Balığı Modeli Ile Antikanser Özelliğinin Saptanması |