Proje 13Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 11Sayısı
Tez 10Sayısı
Atıf 156Sayısı
Yayın 99Sayısı
|
1 | Lisans1991-1995ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ BAHÇE BİTKİLERİ PR. |
2 | Doktora2001-2006ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHÇE BİTKİLERİ (DR) |
3 | Yüksek Lisans1997-2000KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHÇE BİTKİLERİ (YL) (TEZLİ) |
İngilizce | 2009 Güz | ÜDS | 70.000 |
1 | Bilimsel Kitap | Taze Kesilmiş Ürün Teknolojisi Bölüm Adı: Yenilebilir Kaplamalar, ÖZ AYŞE TÜLİN, Palme Yayınevi Editör: Rezzan Kasım, Pınar Şanlıbaba, Mehmet Ufuk Kasım, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :294, ISBN :978-605-282-644-7, Bölüm Sayfaları: 247-263 | |
2 | Bilimsel Kitap | Superfood and Functional Food - An Overview of Their Processing and Utilization Bölüm Adı: Phytochemicals in Fruits and Vegetables, ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU, Intech Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :, ISBN :978-953-51-2919-6, Bölüm Sayfaları: |
1 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN, Eryol Büşra, Ali Arfa Postharvest hexanal application delays senescence and maintains quality in persimmon fruit during low‐temperature storage Wiley SCI-Expanded | |
2 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN, Ali Arfa Retaining overall quality of fresh figs by postharvest hexanal vapor treatment during cold storage Elsevier BV SCI-Expanded | |
3 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN, KAFKAS NESİBE EBRU Volatile compositions of strawberry fruit during shelf life using pre and postharvest hexanal treatment JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, SCI-Expanded | |
4 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN, EKER TÜLİN Beyaz Şapkalı Mantarda Hasat Sonrası Kalsiyum Klorür ve Sodyum Aljinat Uygulamalarının Muhafaza Kalitesine Etkisinin Belirlenmesi Hacettepe University TR DİZİN | |
5 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN, Akyol Bengül Effects of calcium chloride plus coatingin modied-atmosphere packaging storageon whole-radish postharvest quality journal of science of food and agriculture SCI-Expanded | |
6 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,EKER TÜLİN,BOZDOĞAN KONUŞKAN DİLŞAT,ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU Effects of the storage of Turkish Gemlik olives under CO2 and N2 on the phenolic compounds and fatty acid compositions of olive oils Journal of Food Measurement and Characterization SCI-Expanded | |
7 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,Eryol Büşra EFFECTS OF THE COATING AND CALCIUM APPLICATION ON THE QUALITY ANDSHELF LIFE OF RADISHES Journal of Processing and Energy in Agriculture AGRIS(FAO) | |
8 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,EKER TÜLİN,BOZDOĞAN KONUŞKAN Dilşad,ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU Effects of the storage of Turkish Gemlik olives under CO2 and N2 on the phenolic compounds and fatty acid compositions of olive oils Journal of Food Measurement and Characterization SCI | |
9 | Hakemli Uluslararası | KAFKAS NESİBE EBRU,ÖZ AYŞE TÜLİN,KOŞAR MÜBERRA,allyson Mitchell Advanced Analytical Methods for Phenolics in Fruits JOURNAL OF FOOD QUALITY SCI-Expanded | |
10 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİN EFFECTS OF EDIBLE COATING OF MINIMALLY PROCESSED POMEGRANATE FRUIT. JOURNAL of Horticulture, Forestry and Biotechnology BDI INDEX | |
11 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU,OZCAN Hatice BIOCHEMICAL ANALYSIS WITH MEASUREMENTS OFBIOACTIVE INGREDIENTS OF LEMON VARIETIES JOURNAL ON PROCESSING AND ENERGY IN AGRICULTURE COBISS.SR-ID 247980295 | |
12 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN,Hiçyılmaz Şeyma,Yarşi Tuğçe Effects of the Alternative Postharvest Treatments on ‘Hicaznar’ Pomegranate Fruit Phytochemicals, Organic Acids and Sugar Content Indian Journal of Pharmaceutical Education and Research SCI-Expanded | |
13 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN,SÜFER ÖZGE,ÇELEBİ SEZER YASEMİN Poly (Lactic Acid) Films in Food Packaging Systems Food Science and Nutrition Technology | |
14 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİN Osmaniye Koşullarında Yetişen Osmanlı ve Rubygem Çilek Çeşitlerinin Kalite ve Fitokimyasal Bileşiminin Belirlenmesi Bahçe Ulusal hakemli | |
15 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU İki farklı Yenidünya Meyve Çeşidinde MuhafazaSüresinin Aroma Bileşiklerine Etkisinin Belirlenmesi Bahçe Hakemli | |
16 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU,BOZDOĞAN ADNAN Combined effects of oxalic acid treatment and modified atmosphere packaging on postharvest quality of loquats during storage TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY SCI-Expanded | |
17 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN,BAKTEMUR GÖKHAN,KAFKAS NESİBE EBRU,PAYDAŞ KARGI SEVGİ Volatile Compounds of Strawberry Varieties Chemistry of Natural Compounds SCI-Expanded | |
18 | Hakemli Uluslararası | İPEK AHMET,YILMAZ KÜBRA,GÜLEN HATİCE,ÖZ AYŞE TÜLİN SNP Discovery by GBS in Olive and the Construction of a High Density Genetic Linkage Map Biochemical Genetics SCI-Expanded | |
19 | Hakemli Uluslararası | ULUKANLI ZEYNEP,ÖZ AYŞE TÜLİN The effect of oleum myrtle on the fruit quality of strawberries during MAP storage JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE SCI-Expanded | |
20 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN,ULUKANLI ZEYNEP,BOZOK FUAT,BAKTEMUR GÖKHAN The postharvest quality sensory and shelf life of Agaricus bisporus in active MAP Journal of Food Processing and Preservation SCI-Expanded | |
21 | Hakemli Uluslararası | Güney Murat,ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU Comparison of lipids fatty acids and volatile compounds of various kumquat species using HS GC MS FID techniques Journal of the Science of Food and Agriculture SCI-Expanded | |
22 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU Determination of Aroma Volatile Composition of OzoneTreated Arils From Longterm Stored Whole PomegranateFruits Using HS SPME GC MS Technique Hacettepe Jornal of Biology and Chemisrty SCI-Expanded | |
23 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU Muhafaza Süresinin Festival Çilek Çeşidi Meyvelerinde Fiziksel Özelliklere ve Biyokimyasal Bileşimine Etkisinin Belirlenmesi Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergis CAB Abstracts, AGRIS, Goole Akademik ve TÜBİTAK/ULAKBİM Ulusal Veri Tabanlarına Girmektedir. EBSCO, ISC, DOAJ (Directory of Open Access Journals), Ulrich's Directory ve ISI Thompson Master Journal List'e dahildir. | |
24 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU,Mozhgan Zarifikhosroshahi,ŞAHİN TÜLİN Hicaznar Çeşidinde Farklı Uygulamaların Soğukta Depolama Süresince Fitokimyasal ve Uçucu Aroma Bileşimine Etkileri Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi CAB Abstracts, AGRIS, Goole Akademik ve TÜBİTAK/ULAKBİM Ulusal Veri Tabanlarına Girmektedir. EBSCO, ISC, DOAJ (Directory of Open Access Journals), Ulrich's Directory ve ISI Thompson Master Journal List'e dahildir. | |
25 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN,ULUKANLI ZEYNEP The effects of calcium chloride and 1 methylcyclopropene 1 MCP on the shelf life of mulberries Morus alba L Journal of Food Processing and Preservation SCI-Expanded | |
26 | Hakemsiz Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN Pırasanın depolanması ve değerlendirilmesi Tarım Türk | |
27 | Hakemsiz Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN Çilek Muhafazası Tarım Türk | |
28 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,SÜFER ÖZGE Taze meyve ve sebzelerin muhafazasında modifiye atmosfer paketlemenin doğal bileşiklerle birlikte kullanımı Akademik Gıda Alan Endeksli | |
29 | Hakemli Uluslararası | ULUKANLI ZEYNEP,ÖZ AYŞE TÜLİN,ÇENET MENDERES THE AUTHENTICITY OF HONEY AND ITS EFFECT ON STRAWBERRY FRUITS Journal of Food Processing and Preservation SCI-Expanded | |
30 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN,ULUKANLI ZEYNEP APPLICATION OF EDIBLE STARCH BASED COATING INCLUDING GLYCEROL PLUS OLEUM NIGELLA ON ARILS FROM LONG STORED WHOLE POMEGRANATE FRUITS Journal of Food Processing and Preservation SCI-Expanded | |
31 | Hakemsiz Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN Taze soğan ve pırasanın muhafazası Tarım Türk | |
32 | Hakemsiz Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN Enginarda olgunluk hasat ve depolama Tarım Türk | |
33 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,SÜFER ÖZGE Meyve ve sebzelerde hasat sonrası kalite üzerine yenilebilir film ve kaplamaların etkisi Akademik Gıda Alan Endeksli | |
34 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN,ULUKANLI ZEYNEP Effects of 1 methylcylopropene 1 MCP and Modifed Atmopshere Packing MAP on postharvest browning and microbial growth of loquat fruit Journal of Applied Botany and Food Quality SCI-Expanded | |
35 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN Combined effects of 1 methyl cyclopropene 1 MCP and modified atmosphere packaging MAP on different ripening stages of persimmon fruit during storage 10 5 807 814 African Journal of Biotechnology SCI-Expanded | |
36 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN Effects of harvests date and conditions of storage of Hayward kiwifruits on contents of L ascorbic acid Journal of Food Agriculture & Environment SCI-Expanded | |
37 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN,GÜLEN HATİCE,ERİŞ ATİLLA Determined differently harvested kiwifruits ACC synthase activities and total proteins during normal and controlled atmosphere storages Journal of Agriculture & Biology SCI-Expanded | |
38 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN,ERİŞ ATİLLA Influence of harvest time maturity and storage condition on internal ethylene production rate of Hayward kiwifruits Journal of Food Agriculture & Environment SCI-Expanded | |
39 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN,Kefalas Panagiotis Quantity of the flavonoid profile peaks during storage and ripening in persimmon fruit Vol 8 108 110 Journal of Food Agriculture & Environment SCI-Expanded | |
40 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,ERİŞ ATİLLA Kontrollü Atmosfer KA ve Normal Atmosfer NA Koşullarında Depolamanın Farklı Zamanlarda Derilen Hayward Actinidia deliciosa Kivi Çeşidinin Kalite Değişimine Etkisi Gıda Alan Endeksli | |
41 | Hakemli Uluslararası | İPEK AHMET,BARUT ERDOĞAN,GÜLEN HATİCE,ÖZ AYŞE TÜLİN,Nesrin Tangu,Tangu Nesrin SSR analysis demonstrates that olive production in the southern Marmara region in Turkey uses a single genotype Genetics and Molecular Research SCI-Expanded | |
42 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN,ÖZELKÖK Sözer Moralı Trabzonhurması Diospyros kaki L Meyvesinin Burukluğunun Giderilmesinde Kuru Buz Uygulamasının Etkisi Bahçe Alan Endeksli | |
43 | Hakemli Ulusal | ÖZ AYŞE TÜLİN İki Farklı Sıcaklığın Trabzonhurması nda L Askorbik Asit C Vitamini İçeriği Muhafaza Ömrü ve Meyve Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri Bahçe Alan Endeksli |
1 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRUPANCAR SEBZESİNİN FİZİKSEL KİMYASAL VE AROMA BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ31.10.2019 |
2 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU,EKER TÜLİNEffects of Active Modified Atmosphere Packaging with Argon and Nitrogen on Postharvest Quality of Loquat17.10.2016 |
3 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,Eryol Büşrapersimmon17.04.2019 |
4 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİNYER ELMASININ FİZİKSEL KİMYASAL VEAROMA BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ31.10.2019 |
5 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİNTURP SEBZESİNİN AROMA BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ31.10.1919 |
6 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİNKÖK VE YUMRULARI TÜKETİLEN SEBZELERİN FONKSİYONEL GIDA OLARAK KULLANIMI31.10.2019 |
7 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRUPANCAR SEBZESİNİN FİZİKSEL KİMYASAL VE AROMA BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ31.10.2019 |
8 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,Eryol BüşraUV-C UYGULAMASININ TAZE KESİLMİŞ TURP KALİTESİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ23.05.2019 |
9 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,Eryol BüşraUV-C UYGULAMASININ TAZE KESİLMİŞ SİYAH’ TURP KALİTESİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ23.05.2019 |
10 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,Eryol BüşraUV-C UYGULAMASININ ‘VEZİR’TURP KALİTESİNE ETKİSİNİN BELİRLENMESİ23.05.2019 |
11 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİNUV IŞINLAMA UYGULAMASININ TAZE MEYVE VE SEBZE MUHAFAZA KALİTESİNE ETKİSİ23.05.2019 |
12 | UluslararasıÖzet bildiriWATKINS CHRISTOPHER BRAIN,AL SHOFFE YOSEF,ARZANI KAZEM,GÜNEŞ NURDAN,NOCK JACQUELINE F,ÖZ AYŞE TÜLİN,ZHANG YIYIUsing the DA meter to explore relationships between apple fruit maturity andphysiological disorder incidence.17.10.2017 |
13 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİN,akyol buşra,KAFKAS NESİBE EBRUModifiye Atmosfer Paketleme (MAP) Koşullarında Kırmızı PancarMuhafazasının Değerlendirmesi01.11.2018 |
14 | UluslararasıÖzet bildiriEKER TÜLİN,ÖZ AYŞE TÜLİNQUALITY ASSESSMENT OF BEETROOT FROM MODIFIED ATMOSPHERE STORAGE17.04.2018 |
15 | UluslararasıTam metin bildiriKAFKAS NESİBE EBRU,ÖZ AYŞE TÜLİNRecent advances on postharvest technologies of berries01.11.2018 |
16 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU,zarifikhoshorahi mouzghanVolatile compounds and biochemical compositions of two orange fruit varieties13.04.2017 |
17 | UluslararasıTam metin bildiriKAFKAS NESİBE EBRU,ÖZ AYŞE TÜLİNChemical Composition of Different Pomegranate Varieties01.11.2018 |
18 | UluslararasıTam metin bildiriKAFKAS NESİBE EBRU,ÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİNModified Atmosphere Storage of Beetroot01.11.2018 |
19 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,Eryol BüşraQUALITY OF FRESH-CUT SULTANA TABLE GRAPE COATED WITH SODIUM ALGINATEDURING STORAGE18.10.2018 |
20 | UluslararasıTam metin bildiriHiçyılmaz Şeyma,ÖZ AYŞE TÜLİNEFFECTS OF POSTHARVEST GAMMA AMINO BUTIRIC ACID THE TREATMENT ON‘HİCAZNAR’ POMEGRANATE FUNGAL ROT AND CHILLING INJURY18.10.2018 |
21 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,Eryol BüşraQuality of Fresh-Cut Sultana Table Grape Coated With Sodium Alginate During Storage24.04.2018 |
22 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,Eryol BüşraQuality of Fresh-Cut Sultana Table Grape Coated With Sodium Alginate During Storage24.04.2018 |
23 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,Tuğçe CERENEFFECTS OF POSTHARVEST OXALIC ACID THE TREATMENT ON ‘HİCAZNAR’POMEGRANATE ARILS QUALITY AND CHILLING INJURY18.10.2018 |
24 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİN,ERYOL BÜŞRATHE EFFECT OF EDIBLECOATING ON MINIMALLY PROCESSED “RED GLOBE” DURING COLD STORAGE17.07.2018 |
25 | UlusalÖzet bildiriEKER TÜLİN,ÖZ AYŞE TÜLİNEVALUATE THE EFFECT OF POSTHARVEST TREATMENT ON BUTTON MUSHROOM DURING STORAGE15.04.2018 |
26 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU,Zarifikhosroshahi MozhganVOLATILE COMPOUNDS AND BIOCHEMICAL COMPOSITIONS OF TWO ORANGE FRUIT VARIETIES“13–16 April 2017 Girne (Kyrenia), Cyprus, Turkey13.04.2017 |
27 | UluslararasıÖzet bildiriWatkins B Chris,Shoffe Yosef Al,Arzani Kazem,GÜNEŞ NURDAN,Nock Jakie,ÖZ AYŞE TÜLİN,Zhang Yiyiusing the DA meter to explore relationships between apple fruit maturity and physiological disorder incidence17.10.2017 |
28 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU,Zarifikhosroshahi MozhganBiochemical and Volatile Compositions of Some Orange Varieties16.11.2017 |
29 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU,Özcan HaticeLEMON FRUIT VARIETIES ANTIOXIDANT ACTIVITY TOTAL PHENOLIC, ORGANIC ACID AND SUGAR CONTENT.23.04.2017 |
30 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,SÜFER ÖZGE,ÇELEBİ SEZER YASEMİNPoly(lactic) acid films in food packaging systems15.05.2017 Erişim linki |
31 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,Hiçyılmaz Şeyma,Yarşi TuğçeEffects of The Alternative Postharvest Treatments on ’xxHicaznar’xx Pomegranate Fruit Organic Acid and Sugar Content13.04.2017 |
32 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,EKER TÜLİNOsmaniye Koşullarında Yetişen Osmanlı ve Rubygem Çilek Çeşitlerinin Kalite ve Fitokimyasal Bileşiminin Belirlenmesi27.09.2016 |
33 | UlusalTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,SÜFER ÖZGEDoğal Bileşiklerin MAP ile Kombinasyonun Meyve ve Sebzelerde Ürün Kalitesi ve Muhafaza Ömrü Üzerine Etkileri05.10.2016 |
34 | UluslararasıPosterÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRUSugar and total phenol contents of Hass avacado16.10.2016 |
35 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,Nazan ERGUNEffect of harvest maturity on shelf life of Harbiye persimmon fruit09.05.2009 |
36 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİNQuality Changes Of Astringent Type Persimmon Fruits During Ripening with Dry Ice15.06.2005 |
37 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,ERİŞ ATİLLAEffects of Controlled Atmosphere CA and Normal Atmosphere Storage on Fruit Firmness and Sensor Quality of Differently Harvested Hayward Kiwifruits16.10.2007 |
38 | UluslararasıÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİNDetermination of L ascorbic Acid in Hayward Kiwifruits by HPLC09.10.2008 |
39 | UlusalÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,ERİŞ ATİLLAFarklı Zamanlarda Derilen Hayward kivi çeşitlerinde solunum Hızı ile KA ve NA Muhafazasının Kalite değişimine Etkisinin Belirlemesi21.05.2008 |
40 | UlusalÖzet bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,SÜFER ÖZGETaze ve az işlenmiş meyvelerin doğal yenilebilir bileşiklerle Kullanımı ile Muhafazası18.04.2012 |
41 | UlusalSözlü BildiriÖZ AYŞE TÜLİN,ERİŞ ATİLLAFarklı Zamanlarda Derilen Hayward Actinidia deliciosa Kivi Çeşidinin Kontrollü ve Normal Atmosfer Koşullarında Muhafazası06.09.2005 |
42 | UlusalSözlü BildiriÖZ AYŞE TÜLİNBazı Kestane Çeşitlerinin Modifiye Atmosferde MAP Muhafazası137 141 Antakya Hatay 06 09 Eylül 200506.09.2005 |
43 | UlusalPosterErgun Nazan,ERGUN MUHARREM,ÖZ AYŞE TÜLİNSıcak Su Uygulamalarının Çubuk Şeklinde Doğranmış Havuçların Raf Ömrü Üzerine Etkileri08.10.2008 |
44 | UluslararasıSözlü BildiriÖZ AYŞE TÜLİN,ERİŞ ATİLLAKA ve NA Muhafazasının Farklı Zamanlarda Derilen Hayward Kivi Çeşidinin Kalite Değişimine ve Raf Ömrüne Etkisinin Belirlenmesi08.10.2008 |
45 | UlusalTam metin bildiriGÜNEŞ NURDAN,ÖZ AYŞE TÜLİNTaze Kesilmiş Meyve ve Sebzelerin Muhafaza Süresi ve Raf Ömrü Üzerinde Bazı Koruyucu Uygulamaların Etkinliği22.09.2014 |
46 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,Sözer ÖZELKÖK,Albayrak BarışSugar and Tannin Content Changes in Persimmon Fruits During Artificial Ripening with Dry IceTarih Bilgisi Bulunamadı |
47 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN,ERİŞ ATİLLAEffects of Controlled Atmosphere Storage on Hayward Kiwifruits Harvested at Different TSS Levels10th Intern Controlled and Modified AtmosphereResearch Conference09.05.2008 |
48 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN, KAFKAS NESİBE EBRUPostharvest hexanal vapor applications on strawberry fruit03.05.2021 Erişim linki |
49 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN, KAFKAS NESİBE EBRUVolatiles Compositions of Strawberry Fruit During Shelf Life Using Pre and Postharvest Hexanal Treatment03.06.2021 |
50 | UluslararasıTam metin bildiriKAFKAS NESİBE EBRU, ÖZ AYŞE TÜLİNOrganic Acid and Volatile Profiles of Hexanal Treated ‘Florida Fortuna’ Strawberry Fruit During Storage Life14.08.2022 Erişim linki |
51 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN, Kır YaseminTHE EFFECT OF HEXANAL APPLICATION ON THE BIOCHEMICAL COMPOSITION OF FRESH CUT 'HICAZNAR' POMEGRANE FRU16.11.2022 Erişim linki |
52 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN, Kır YaseminDETERMINATION OF THE EFFECT OF POST-HARVEST STEAM APPLICATION ON THE MICROBIAL AND PHYSICAL QUALITY OF FRESH-CUT POMEGRANATE FRUITS14.11.2022 Erişim linki |
53 | UluslararasıTam metin bildiriKAFKAS NESİBE EBRU, ÖZ AYŞE TÜLİNOrganic Acid and Volatile Profiles of Hexanal Treated ‘Florida Fortuna’ Strawberry Fruit During Storage Life14.08.2022 Erişim linki |
54 | UluslararasıTam metin bildiriÖZ AYŞE TÜLİN, KAFKAS NESİBE EBRUOrganic acid and volatile profiles of hexanal treated ‘Fortuna’ strawberry fruit during storage life14.08.2022 Erişim linki |
1 | “Hicaznar” Nar Meyvelerinde Derim Sonrası Fungal Bozulmalar ve Üşüme Zararının Kontrolü Üzerine Gamma –Aminobütirik Asit Uygulamasının Etkisinin Belirlenmesi.Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
2 | Tarımsal Araştırma Geliştirme Ve Uygulama Merkezinin Fizibilite Çalışması.Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) |
3 | Gıda Kimya ve Makine Mühendisliği Bölümleri Öğrenci Laboratuvarları Alt Yapı ProjesiOKÜ BAPKOM Projesi |
4 | Harbiye Trabzonhurması çeşidinin depolanabilirliği ve 1 MCP uygulamaların etkisiDİĞER |
5 | Narenciye Mumu Üretimi ve GeliştirilmesiDİĞER |
6 | Tarımsal Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezinin Kurulmasına Yönelik Fizibilite ÇalışmasıDİĞER |
7 | Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrenci Laboratuarları Alt Yapı ProjesiBAP |
8 | Farklı Zamanlarda Hasat Edilen Kivilerde Actinidia deliciosa Cv Hayward Normal Ve Kontrollü Atmosfer Koşullarında Soğuk Muhafaza Süresinin Etilen Biyosentezine EtkisiARAŞTIRMA PROJESİ |
9 | Bazı Elma Çeşitlerinin Taşımaya Duyarlılıklarının Farklı Ambalaj Materyalleri ile Yapay Koşullarda BelirlenmesiARAŞTIRMA PROJESİ |
10 | Bazı Kestane Çeşitlerinde Soğuk ve Modifiye Atmosfer MAP Depolama UygulamalarıARAŞTIRMA PROJESİ |
11 | Moleküler Markırlar Kullanılarak Önemli Bazı Standart Zeytin Çeşit Ve Melezlerinin DNA Profillerinin Belirlenmesi Ve Gen Haritasının ÇıkarılmasıTÜBİTAK PROJESİ |
12 | Pestisitlere Alternatif Hekzanal Uygulamasının Çilek Raf Ömrü ve Kalitesi Üzerine Etkisinin BelirlenmesiPestisitlere Alternatif Hekzanal Uygulamasının Çilek Raf Ömrü ve Kalitesi Üzerine Etkisinin Belirlenmesi |
13 | Yer Fıstığında Fungal Kaynaklı Aflatoksin Oluşumunun Hekzanal Buhar Uygulaması ile ÖnlenmesiDiğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) |
1 | Bilimsel Yayınları TeşvikTÜBİTAK tarafından Bilimsel Yayınları Teşvik Programı çerçevesinde Journal of Food Proceessing and Preservation. dergisinde yayınlanan “The effects of calcium chloride and 1-methylcyclopropene (1-MCP) on the shelf life of mulberries (Morus alba L.). 38:1279-1288 teşvik ödülü.TÜBİTAK 2014 |
2 | Bilimsel Yayınları TeşvikTÜBİTAK tarafından Bilimsel Yayınları Teşvik Programı çerçevesinde Journal of Food, Agriculture & Environment dergisinde yayınlanan “Effects of harvests date and conditions of storage of ‘Hayward’ kiwifruits on contents of L-ascorbic acid” Vol.8 (2): 242-244, adlı makaleye teşvik ödülü.TÜBİTAK 2010 |
3 | International Course on Research & Development in Postharvest Biology and TechnologyThe Volcani Center, ARO, Bet Dagan, Israel (MASHAV), The Institute of Technology and Storage of Agricultural Products" kapsamında yapılan kursunu tamamlama belgesi.MASHAV 1997 |
4 | 2219 Dokrora Sonrası Araştırma Bursu(2014-2015) TUBİTAK 2219 Doktora Sonrası Araştırma bursu kapsamında “Cornell University, College of Agriculture and Life Science” da 12 ay süresince “Prediction of optimum harvest time of some fruits by non-destructive measurements as DA meter and possible technology transfer to Turkey” başlıklı proje konusunda çalışmaTÜBİTAK 2014 |
5 | Proje yürütücüsü• (2011) Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi tarafından Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından destek gören “Tarımsal Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezinin Fizibilite Çalışması” başlıklı proje yürütücüsü olarak teşekkür belgesi.OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ 2011 |
6 | Bilimsel Yayınları TeşvikTÜBİTAK2015 |
7 | Yurt Dışı Araştırma BursuYÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI2013 |
8 | Bilimsel Yayınları Teşvik2010 yılında SCI kapsamındaki dergilerde yer alan dört makaleye verilen teşvik ödülüOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ 2011 |
9 | Bilimsel Yayınları Teşvik2011 yılında SCI kapsamındaki dergilerde yer alan iki makaleye verilen teşvik ödülüOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ 2012 |
10 | Bilimsel Yayınları Teşvik2012 yılında SCI kapsamındaki dergilerde yer alan iki makaleye verilen teşvik ödülüOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ 2013 |
11 | CIHEAM Yüksek lisans bursuMediterranean Agronomic Institute, Hanya/Girit/Yunanistan'da Yüksek lisans bursuCIHEAM 1996 |
Patent Bilgisi Bulunamadı |
1 | ARGE PROJE PAZARI 2018ARGE PROJE PAZARI 2018 Mersin ÜniversitesiMersin Üniv. TÜRKİYE/Mersin Ulusal 14.11.1018 |
1 | Anabilim Dalı BaşkanıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2016- |
2 | Bölüm BaşkanıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2016- |
3 | Enstitü Yönetim Kurulu üyeliğiOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2010-2014 |
4 | Muayene ve Kabul KomisyonuOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2010-2014 |
5 | Eğitim Öğretim Yatay Geçiş İntibak ve Ders Muafiyeti Komisyon ÜyeliğOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2010-2014 |
6 | Mevlana Değişim Programı Kurum KoordinatörüOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2013-2014 |
7 | Fakülte Kurulu ÜyeliğiOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2010-2014 |
8 | Bilim Dalı BaşkanıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2013-2014 |
9 | Bölüm BaşkanıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2010-2014 |
1 | Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma EnstitüsüUzmanUzman Ziraat Yük.Müh2000-2006 |
2 | Doğu Akdeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma İstasyonuDoktor Zir.Yük.MühDoktor Ziraat Yük.Müh2006-2010 |