Proje 12Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 4Sayısı
Tez 7Sayısı
Atıf 131Sayısı
Yayın 71Sayısı
|
1 | Yüksek Lisans1998-2002ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2 | Doktora2002-2010ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) |
3 | Lisans1994-1998ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ |
İngilizce | 2017 05 Mart 2017 | YÖKDİL | 81.25 |
1 | Bilimsel Kitap | GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II Bölüm Adı: TÜRKİYE’DEKİ EKŞİLERİN ÜRETİM YÖNTEMLERİ VE BİLEŞİMLERİ, BOZDOĞAN ADNAN, Iksad publishing house Editör: Fatma HAYIT, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :292, ISBN :2014/31220, Bölüm Sayfaları: 3-22 | |
2 | Bilimsel Kitap | Gıda Mühendisliği Alanında Yeni Yaklaşımlar Bölüm Adı: AFLATOKSİNLERİN DETOKSİFİKASYON YÖNTEMLERİNDEKİ SON GELİŞMELER, BOZDOĞAN ADNAN, Iksad publishing house Editör: Prof. Dr. Hülya GÜL, Dr. Öğretim Üyesi Fatma HAYIT, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :1, ISBN :978-625-8246-56-8, Bölüm Sayfaları: 341-371 |
1 | Hakemli Uluslararası | Şahin Koray, BOZDOĞAN ADNAN, YAŞAR KURBAN, EKER TÜLİN, KABAK BÜLENT Impact of different extraction processes on aflatoxin contamination in peanut oil Journal of Food Science and Technology SCI-Expanded | |
2 | Hakemli Uluslararası | Tanrıkulu Emine, BOZDOĞAN ADNAN, DURMAZ GÖKHAN An analysis of the rheological properties of carob molasses and carob powder-added peanut bu The Journal of Raw Materials to Processed Foods DRJI, Asos Index | |
3 | Hakemli Uluslararası | Tanrıkulu Emine, BOZDOĞAN ADNAN, DURMAZ GÖKHAN A research of the chemical and sensory properties of carob molasses- and carob powder-added peanut butter The Journal of Raw Materials to Processed Foods DRJI, Asos Index | |
4 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN, YAŞAR KURBAN Degradation Kinetics of Anthocyanins in Red Meat Radish Juice Journal of Raw Materials to Processed Foods Index Copernicus | |
5 | Hakemli Uluslararası | TANGÜLER HASAN,BOZDOĞAN ADNAN,AKSAY SALİH,KELEBEK HAŞİM,ERTEN HÜSEYİN Comparison of anthocyanin profiles in şalgams (shalgams) produced with different production procedures Journal of Food Processing and Preservation SCI-Expanded | |
6 | Hakemli Uluslararası | ÇAVDIR ESRA,AKBEN SELAHADDİN BATUHAN,BOZDOĞAN ADNAN Modelling and Analysing Rheological Behaviour of Sour Lemon Juice Concentrate Using Image Processing Methods JOURNAL OF TEXTURE STUDIES SCI-Expanded | |
7 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,YAŞAR KURBAN,SÖYLER MUSTAFA,ÖZALP COŞKUN Rheological Behavior of Sumac (Rhus coriaria L.) Extract as Affected by Temperature and Concentration and Investigation of Flow Behavior with CFD Biointerface Research in Applied Chemistry ESCI | |
8 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,EKER TÜLİN,BOZDOĞAN KONUŞKAN DİLŞAT,ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU Effects of the storage of Turkish Gemlik olives under CO2 and N2 on the phenolic compounds and fatty acid compositions of olive oils Journal of Food Measurement and Characterization SCI-Expanded | |
9 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,YAŞAR KURBAN Degradation Kinetics of Anthocyanins in Shalgam Beverage Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology TR DİZİN | |
10 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,ULUKANLI ZEYNEP,BOZOK FUAT,EKER TÜLİN,DOĞAN HASAN HÜSEYİN,BÜYÜKALACA SAADET Antioxidant Potential of Lactarius deliciosus and Pleurotus ostreatus from Amanos Mountains Advancements in Life Sciences – International Quarterly Journal of Biological Sciences ESCI: Emerging Sources Citation Index | |
11 | Hakemli Uluslararası | YAŞAR KURBAN,BOZDOĞAN ADNAN Effect of The Use of Different Whey Proteins on Some Properties of Sahlep Beverage Prepared from Functional Sahlep Powder Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology TR DİZİN | |
12 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN Viscosity and physicochemical properties of cornelian cherry (Cornus mas L.) concentrate Journal of Food Measurement and Characterization SCI-Expanded | |
13 | Hakemli Uluslararası | ÇENET MENDERES,BOZDOĞAN ADNAN,SEZER GÖKHAN,ACAR LEYLA,ULUKANLI ZEYNEP Antimicrobial activities, pollen diversity and physicochemicalproperties of natural honey from Southeastern Anatolia ofTurkey Advancements in Life Sciences – International Quarterly Journal of Biological Sciences ESCI: Emerging Sources Citation Index | |
14 | Hakemli Ulusal | ÜNAL TURHAN EMEL,ERGİNKAYA ZERRİN,BOZDOĞAN ADNAN,ASLAN ZERRİN Farklı Kaplama Materyalleri ile Kaplanmış Lactobacillus rhamnosus’xxun Termal İnaktivasyon Kinetiği Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi | |
15 | Hakemli Uluslararası | ZAİMOĞLU ONAT FAHRİYE BİHTER,BAKAL HALİL,ARIOĞLU HALİL HALİS,BOZDOĞAN ADNAN,KAFKAS NESİBE EBRU,Sabagh Ayman El Comparison Of Volatile Composition Of Raw And Roasted Halisbey Peanut Variety Using HS-SPME GC/MS Techniques Fresenius Environmental Bulletin SCI-Expanded | |
16 | Hakemli Uluslararası | BOZOK FUAT, EKER TÜLİN, SEZER GÖKHAN, BOZDOĞAN ADNAN, DOĞAN HASAN HÜSEYİN, BÜYÜKALACA SAADET Investigation of Antioxidant Potential and Phytotoxic Effects of Ganoderma lucidum Methanol Extract Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF) DOAJ, WordCat, Ulakbim, TR Dizin | |
17 | Hakemli Ulusal | BOZOK FUAT,EKER TÜLİN,SEZER GÖKHAN,BOZDOĞAN ADNAN,DOĞAN HASAN HÜSEYİN,BÜYÜKALACA SAADET Ganoderma lucidum Metanolik Ekstraktının Fitotoksik Etkilerinin ve Antioksidan Potansiyelinin Araştırılması Türk Tarım – Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi TR DİZİN | |
18 | Hakemli Uluslararası | ÖZ AYŞE TÜLİN,KAFKAS NESİBE EBRU,BOZDOĞAN ADNAN Combined effects of oxalic acid treatment and modified atmosphere packaging on postharvest quality of loquats during storage TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY SCI-Expanded | |
19 | Hakemli Uluslararası | AYVAZ HÜSEYİN,BOZDOĞAN ADNAN,GIUSTI M MONICA,MORTAŞ MUSTAFA,GOMEZ RENE,RODRIGUEZ SAONA LUIS E Improving the screening of potato breeding lines for specific nutritional traits using portable mid-infrared spectroscopy and multivariate analysis Food Chemistry SCI | |
20 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,YAŞAR KURBAN Increasing the Nutritional Value of Sahlep Journal of Food Physics | |
21 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,EKER TÜLİN,BOZOK FUAT,ULUKANLI ZEYNEP,DOĞAN HASAN HÜSEYİN,BÜYÜKALACA SAADET Multiple Antioxidant and Bioherbicidal Assays of the Edible Mushroom Species Ramariaflava in the Amanos Mountains Biointerface Research in Applied Chemistry ESCI | |
22 | Hakemli Uluslararası | ÇENET MENDERES,ULUKANLI ZEYNEP,BOZDOĞAN ADNAN,SEZER GÖKHAN,MEMİŞ ELİFCAN The authentication of the botanical origin physicochemical properties antioxidant andantimicrobial activities of East Mediterranean honey Biointerface Research in Applied Chemistry ESCI | |
23 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN Viscosity behavior of bitter orange (Citrus aurantium) juice as affected by temperature andconcentration CyTA - Journal of Food SCI-Expanded | |
24 | Hakemli Ulusal | CABAROĞLU TURGUT,BOZDOĞAN ADNAN,ŞEN KEMAL,DARICI MERVE Emir Üzümünden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi Akademik Gıda | |
25 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,CANBAŞ AHMET The Effect of Yeast Strain, Immobilisation, and Ageing Time on the Amount of Free Amino Acids and Amino Acids in Peptides of Sparkling Wines Obtained from cv. Dimrit Grapes South African Journal of Enology and Viticulture SCI-Expanded | |
26 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,CANBAŞ AHMET Influence of yeast strain immobilisation and ageing time on the changes of free amino acids and amino acids in peptides in bottle fermented sparkling wines obtained from Vitis vinifera cv Emir International Journal of Food Science Technology SCI | |
27 | Hakemli Uluslararası | ÜNAL MUSTAFA ÜMİT,ŞENER AYSUN,BOZDOĞAN ADNAN A COMPARATIVE STUDY OF POLYPHENOL OXIDASE FROM TWO VARIETIES OF QUINCE (CYDONIA OBLONGA) Journal of Food Biochemistry SCI | |
28 | Hakemli Ulusal | BOZDOĞAN ADNAN,ERTEN HÜSEYİN,ÜNAL MUSTAFA ÜMİT,ÖZDEMİR GÜLTEKİN,CABAROĞLU TURGUT,TANGOLAR SEMİH,CANBAŞ AHMET Pozantı’da Yetiştirilen Bazı Beyaz Üzüm Çeşitlerinin Şarap Üretimine Uygunlukları Üzerinde Bir Araştırma Gıda TR DİZİN | |
29 | Hakemli Ulusal | ÜNAL MUSTAFA ÜMİT,ERTEN HÜSEYİN,BOZDOĞAN ADNAN,ÖZDEMİR GÜLTEKİN,İNCESESLİ İLKER,CABAROĞLU TURGUT,TANGOLAR SEMİH,CANBAŞ AHMET Pozantı Yöresinde Yetiştirilen Bazı Siyah Üzüm Çeşitlerinin Kırmızı Şarap Üretimine Uygunlukları Üzerine Bir Araştırma Gıda TR DİZİN | |
30 | Hakemli Ulusal | BOZDOĞAN ADNAN,CANBAŞ AHMET Üzümlerin Antosiyan Bileşiminin Şarapçılık Açısından Önemi Dünya Gıda Dergisi | |
31 | Hakemli Ulusal | CABAROĞLU TURGUT,ERTEN HÜSEYİN,ÜNAL MUSTAFA ÜMİT,BOZDOĞAN ADNAN Cibre Fermantasyonu Süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden Karıştırılarak Elde Edilen Şarapların Fenol Bileşikleri ve Kalitesi Üzerine Etkisi Gıda TR DİZİN | |
32 | Hakemli Uluslararası | KAFKAS NESİBE EBRU,CABAROĞLU TURGUT,SELLİ SERKAN,BOZDOĞAN ADNAN,KÜRKÇÜOĞLU MİNE,PAYDAŞ KARGI SEVGİ,BAŞER KEMAL HÜSNÜ CAN Identification of volatile aroma compounds of strawberry wine using solid phase microextraction techniques coupled with gas chromatography mass spectrometry Flavour and Fragrance Journal SCI-Expanded | |
33 | Hakemli Ulusal | BOZDOĞAN ADNAN,ÜNAL MUSTAFA ÜMİT,ERTEN HÜSEYİN,CABAROĞLU TURGUT Öküzgözü ve Boğazkere Üzümleri Karışımının Şaraba İşlenmesinde Cibre Fermantasyonu Süresinin Fenol Bileşikleri Üzerine Etkisi Gıda TR DİZİN | |
34 | Hakemli Uluslararası | BOZDOĞAN ADNAN,CANBAŞ AHMET Effect of Sulphur Dioxide Ethyl Alcohol Maceration Temperature andTime on Extraction of Phenolic Compounds of Vitis vinifera L cvsOkuzgozu and Bogazkere Grapes in Model Wine Solutions ASIAN JOURNAL OF CHEMISTRY SCI-Expanded |
1 | UluslararasıTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNAN,EKER TÜLİN,YAŞAR KURBANInvestigation of Suitability for White Wine Production of Yellow Carrot14.11.2018 |
2 | UluslararasıTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNAN,CANBAŞ AHMETDimrit Şıra ve Şaraplarındaki Serbest Amino Asitlerin İncelenmesi14.11.2019 |
3 | UluslararasıTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNAN,CANBAŞ AHMETEmir Üzümü İle Doğal Köpüren Şarap Üretiminde Kullanılan Maya Suşlarının Köpüren Şarabın Kimyasal Bileşimine Etkisinin İncelenmesi14.11.2019 |
4 | UluslararasıTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNANKayısı Pekmezinin Reolojik Davranışının İncelenmesi07.11.2019 |
5 | UluslararasıTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNANKAYISI PEKMEZİNİN REOLOJİK DAVRANIŞI ÜZERİNE SICAKLIĞIN ETKİSİ07.11.2019 |
6 | UluslararasıTam metin bildirivarol zeliha ayça,aytekin dilay asena,BOZDOĞAN ADNAN,TANGÜLER HASANŞalgam Suyunda Bozulma Sonucu Kimyasal Özelliklerde Meydana Gelen Değişim Üzerine Bir Araştırma27.06.2019 Erişim linki |
7 | UluslararasıTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNAN,KABAK BÜLENT,YAŞAR KURBAN,Şahin Koray,EKER TÜLİNEffect of Oil Production Methods on Some Chemical Properties of Peanut Oil26.10.2018 |
8 | UluslararasıTam metin bildiriYAŞAR KURBAN,BOZDOĞAN ADNAN,Şahin Koray,EKER TÜLİN,KABAK BÜLENTThe Effect of Sampling Period on Some Chemical Properties of Peanut Oil26.10.2018 |
9 | UluslararasıTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNAN,EKER TÜLİN,YAŞAR KURBANRed Wine Production From Red Meat Radish14.11.2018 |
10 | UluslararasıÖzet bildiriBOZDOĞAN ADNAN,YAŞAR KURBANInvestigation Of Degredation Kinetic Of Anthocyanins In Red Meat Radish02.05.2018 |
11 | UluslararasıÖzet bildiriYAŞAR KURBAN,BOZDOĞAN ADNANOptimization Of Tahini Rates In The Production Of MIilk Supplemented With Tahini02.05.2018 |
12 | UluslararasıÖzet bildiriBOZDOĞAN ADNAN,YILMAZTEKİN MURAT,KARAKAYA HÜSEYİN,ULUKANLI ZEYNEPInvestigation Of Volatile Organic Compounds In The Essential Oils Of Enterdonat Lemon Leaves And Fruit Peels05.10.2017 |
13 | UluslararasıÖzet bildiriYAŞAR KURBAN,BOZDOĞAN ADNANThe Effect Of Chocolate Addition At Different Ratios On Color And Sensory Properties Of Milk Supplemented With Tahini05.10.2017 |
14 | UluslararasıÖzet bildiriYILMAZTEKİN MURAT,BOZDOĞAN ADNAN,KARAKAYA HÜSEYİN,ULUKANLI ZEYNEPIdentification Of Volatile Organic Compounds In Essential Oils Of King Mandarin Leaves And Fruit Peels05.10.2017 |
15 | UluslararasıTam metin bildiriERDOĞDU ÖZLEM,BOZDOĞAN ADNANThe Effect of the Essential Oil from Citrus aurantium as a source of natural antioxidant in sunflower oil29.05.2016 |
16 | UluslararasıÖzet bildiriYAŞAR KURBAN,BOZDOĞAN ADNANEffect of Demineralized Whey Powder on Some Properties of Salep Milk Beverages06.07.2016 |
17 | UluslararasıTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNAN,CANBAŞ AHMETİkinci Fermantasyonda Kullanılan Serbest ve İmmobilize S bayanus ve S oviformis Mayalarının Dimrit Köpüren Şarabının Kimyasal Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi26.10.2016 |
18 | UluslararasıTam metin bildiriEKER TÜLİN,BOZDOĞAN ADNANEffect of Controlled Atmosphere Application in Storage of Olive On Antioxidant Activity of the Olive Oil26.10.2016 |
19 | UlusalTam metin bildiriCANBAŞ AHMET,CABAROĞLU TURGUT,ERTEN HÜSEYİN,SELLİ SERKAN,BOZDOĞAN ADNANÖküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden Elde Edilen Şaraplardaki Fenol Bileşikleri Üzerine Cibre Fermantasyonu Süresinin Etkisi(1998-1999 Yılı Denemeleri)05.10.2002 |
20 | UlusalTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNAN,CANBAŞ AHMETDoğal Köpüren Şaraplarda Maya Üzerinde Dinlendirme Sırasında Meydana Gelen Değişmeler24.05.2006 |
21 | UlusalTam metin bildiriKAFKAS NESİBE EBRU,BOZDOĞAN ADNAN,BURĞUT AYŞEGÜL,TÜREMİŞ NURGÜL FETİYE,PAYDAŞ KARGI SEVGİ,CABAROĞLU TURGUTBazı Üzümsü Meyvelerde Fenol ve Antosiyanin İçerikleri14.09.2006 |
22 | UlusalTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNAN,CANBAŞ AHMETKöpüren Şaraplarda Köpük Oluşumu ve Mekanizması06.11.2008 |
23 | UlusalTam metin bildiriBOZDOĞAN ADNAN,CANBAŞ AHMETEmir Şarapları ile Doğal Köpüren Şarap Üretiminde İmmobilize Maya Kullanımı24.11.2011 |
24 | UlusalÖzet bildiriBOZDOĞAN ADNANKeçiboynuzu Pekmezinin Reolojik Özelliklerinin İncelenmesi10.06.2012 |
25 | UlusalÖzet bildiriTANGÜLER HASAN,ŞEN KEMAL,ERTEN HÜSEYİN,CABAROĞLU TURGUT,SELLİ SERKAN,BOZDOĞAN ADNANŞalgam Suyunda Bulunan Aroma Maddelerinin GC-MS İle Belirlenmesi10.05.2012 |
26 | UlusalÖzet bildiriBOZOK FUAT,EKER TÜLİN,SEZER GÖKHAN,BOZDOĞAN ADNAN,DOĞAN HASAN HÜSEYİN,BÜYÜKALACA SAADETGanoderma lucidum Metanolik Ekstraktının Fitotoksik Etkilerinin ve Antioksidant Potansiyelinin Araştırılması20.10.2015 |
27 | UluslararasıÖzet bildiriBOZDOĞAN ADNAN,YAŞAR KURBANTo Increase the Nutritional Value of Sahlep06.07.2016 |
28 | UluslararasıÖzet bildiriYAŞAR KURBAN,BOZDOĞAN ADNANEffect of Concentration and Temperature on Rheological Behaviour of Juniperus Drupacea Pekmez24.10.2013 |
29 | UluslararasıÖzet bildiriBOZDOĞAN ADNAN,YAŞAR KURBANRheological Behaviour of Sumac (Rhus Coriaria L.) Extract as Affected by Temperature and Concentration01.10.2015 |
30 | UluslararasıÖzet bildiriBOZDOĞAN ADNAN,YAŞAR KURBANDegradation Kinetics Of Anthocyanins In The Salgam Beverage03.05.2017 |
31 | UluslararasıÖzet bildiriYAŞAR KURBAN,BOZDOĞAN ADNANThe Effect Of Different Whey Proteins On The Viscosity, pH And Sensory Properties Of Salep Beverage03.05.2017 |
32 | UluslararasıTam metin bildiriEKER TÜLİN,BOZDOĞAN ADNAN,ULUKANLI ZEYNEPAntioxidant Activities of Natural Honey Samples from Hakkari and Mus Regions (Turkey)03.05.2017 |
33 | UluslararasıTam metin bildiriEKER TÜLİN,BOZDOĞAN ADNAN,ULUKANLI ZEYNEPThe Physicochemical Properties And Antioxidant Activities Of Honey From Kars (Turkey)03.05.2017 |
34 | UluslararasıÖzet bildiriBOZDOĞAN ADNANDETOXIFICATION OF MYCOTOXINS IN EDIBLE OILS08.12.2022 |
35 | UluslararasıÖzet bildiriÖZAY İlyas, BOZDOĞAN ADNANINVESTIGATION OF RHEOLOGICAL AND SENSORY PROPERTIES OF PEANUT TAHINI24.06.2022 |
1 | Keçiboynuzu pekmezi ve tozunun yer fıstığı ezmesinin reolojik özellikleri üzerine etkisinin incelenmesiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
2 | Limon ekşisinin reolojik ve bazı fizikokimyasal özelliklerinin incelenmesiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
3 | YER FISTIĞI TOHUMU KABUĞUNDAN DOĞAL BOYARMADDE EKSTRAKSİYONU VE BOYAMA ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ1. Büyük bölümü kuruyemiş olarak çerez olarak tüketilse de özellikle fıstık yağı, fıstık ezmesi, şekerleme ve tatlıcılıkta katkı maddesi olarak da gıda sanayisinde kullanılan yer fıstığının kabuğundaki Antosiyanin (Siyanidin) boyarmaddesinin yapılan HPLC analizi ve Ultraviyole-Görünür Alan Spektroskopisi (Uv/Visible Spectrophotometer) ile kimyasal olarak varlığının tespit edilmesi,2.Fıstık tohumu kabuğunun tekstil terbiyesinde ve özellikle doğal boyamacılık alanında elde edilen renkler incelendiğinde, özellikle farklı mordan kullanımı ile birlikte renk skalasının artması ve uygun haslık değerlerine bakılarak geleneksel halı, kilim gibi dokuma üretimlerinde kullanılabileceğinin tespitidir. |
4 | Boğazkere ve Öküzgözü üzümlerinde renkli ve renksiz fenol bileşiklerinin çözünmeleri üzerine araştırmaYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
5 | Çukurova Bölgesi İkinci Ürün Koşullarında Tescil Edilmiş Farklı Soya (Glycine Max.) Çeşitlerinin Verim Ve Bazı Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
6 | Tarımsal Araştırma Geliştirme Ve Uygulama Merkezinin Fizibilite Çalışması.Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) |
7 | Osmaniye İlinde Üretilen Bazı Yer Fıstıklarının ve Bu Fıstıklardan Elde Edilen Yağların Aflatoksin Yönünden İncelenmesiTÜBİTAK PROJESİ |
8 | Zeytinlerin Depolanmasında Gaz Uygulamalarının Zeytinyağının Fenol Bileşikleri Yağ Asidi Profili ve Kalitesi Üzerine EtkisiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
9 | Gıda Kimya ve Makine Mühendisliği Bölümleri Öğrenci Laboratuvarları Alt Yapı ProjesiOKÜ BAPKOM Projesi |
10 | Nevşehir Ürgüp Çevresi Emir ve Dimrit Üzümlerinden Doğal Köpüren Şarap Üretimi Üzerine Bir AraştırmaTÜBİTAK PROJESİ |
11 | Pozantı Koşullarında Yetiştirilen Bazı Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Fenolojileri ile En Uygun Derim Zamanının ve Şaraplık Değerlerinin BelirlenmesiTÜBİTAK PROJESİ |
12 | Öküzgözü ve Boğazkere Üzümleri Karışımından Kaliteli Bir Şarap Üretebilmek İçin En Uygun Cibre Fermantasyonu Süresinin BelirlenmesiTÜBİTAK PROJESİ |
1 | Yayın Teşvik ÖdülüYayın Teşvik ÖdülüTÜBİTAK'tan alınan ödül TÜBİTAK 2012 |
2 | Yayın Teşvik ÖdülüYayın Teşvik ÖdülüTÜBİTAK'tan alınan ödül TÜBİTAK 2015 |
3 | Yayın Teşvik ÖdülüYayın Teşvik ÖdülüTÜBİTAK'tan alınan ödül TÜBİTAK 2017 |
4 | Yayın Teşvik ÖdülüYayın Teşvik ÖdülüTÜBİTAK'tan alınan ödül TÜBİTAK 2018 |
Patent Bilgisi Bulunamadı |
1 | Arş. Uyg. Merkezi MüdürüOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2021- |
2 | Dekan YardımcısıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2017-2020 |
3 | Arş. Uyg. Merkezi MüdürüOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2017-2020 |
4 | Bölüm BaşkanıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2014-2016 |
5 | Bölüm BaşkanıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2013-2020 |
1 | Department of Food Science and Technology, Ohio State University , ABDVisiting Scientist2013-2013 |
2 | Kavaklıdere A.Ş. Akyurt / AnkaraMühendis1998-1998 |