Proje 4Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 0Sayısı
Tez 3Sayısı
Atıf 88Sayısı
Yayın 89Sayısı
|
1 | Lisans1993-1997ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. |
2 | Doktora2011-2015HARRAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) |
3 | Yüksek Lisans2001-2004ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
İngilizce | 2019 | YÖKDİL | 63.75 |
1 | Bilimsel Kitap | Mühendislik Alanında Akademik Araştırma ve Derlemeler Bölüm Adı: Narenciye Atıklarından D-Limonen: Review, HEPSAĞ FATMA, TAŞKIN Damla, Platanus yayın grubu Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :1, ISBN :111111, Bölüm Sayfaları: | |
2 | Bilimsel Kitap | Mühendislik Alanında Akademik Araştırma ve Derlemeler Bölüm Adı: GIDA ÜRÜNLERİNDEKİ PESTİSİT KALINTILARININ AZALTILMASINA YÖNELİK MEVCUT EVDE VE SANAYİDE UYGULANAN İŞLEMLER, HEPSAĞ FATMA, TAŞKIN Damla, Platanus yayın grubu Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :1, ISBN :1111111111, Bölüm Sayfaları: | |
3 | Bilimsel Kitap | INNOVATIVE AGRICULTURAL AND ENVIRONMENTAL SOLUTIONS Bölüm Adı: FUNCTIONAL FOODS: PHENOLIC COMPOUNDS (POLYPHENOLS) AND ITS IMPORTANCE, HEPSAĞ FATMA, ESMER Başak, İksad yayın evi Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :19, ISBN :978-625-6955-73-8, Bölüm Sayfaları: | |
4 | Bilimsel Kitap | INNOVATIVE AGRICULTURAL AND ENVIRONMENTAL SOLUTIONS Bölüm Adı: CITRUS PROCESSING WASTE AS A SUSTAINABLE AND RENEWABLE RESOURCE: A REVIEW, HEPSAĞ FATMA, TAŞKIN Damla, İksad yayın evi Editör: , Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :19, ISBN :978-625-6955-73-8, Bölüm Sayfaları: | |
5 | Bilimsel Kitap | DEĞİŞEN BİR DÜNYADA SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM YÖNETİMİ Bölüm Adı: NANOPESTİSİTLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIMSAL ÜRETİMDEKİ ROLÜ, HEPSAĞ FATMA, KIZILDENİZ TEFİDE, İksad Editör: Doç. Dr. Mehmet Fırat BARAN, Doç. Dr. Ahmet ÇELİK, Doç. Dr. Korkmaz BELLİTÜRK, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :438, ISBN :ISBN: 978-625-7636-45-2, Bölüm Sayfaları: 295-306 | |
6 | Bilimsel Kitap | SUSTAINABLE AGRICULTURE AND LIVESTOCK FOR FOOD SECURITY UNDER THE CHANGING CLIMATE Bölüm Adı: SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS IN FOOD SAFETY, HEPSAĞ FATMA, İksad Editör: Doç. Dr. Mehmet Fırat BARAN, Doç. Dr. Korkmaz BELLİTÜRK, Doç. Dr. Ahmet ÇELİK, Tefide KIZILDENİZ, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :523, ISBN :978-625-8423-56-3, Bölüm Sayfaları: 264-274 | |
7 | Bilimsel Kitap | SUSTAINABLE AGRICULTURE AND LIVESTOCK FOR FOOD SECURITY UNDER THE CHANGING CLIMATE Bölüm Adı: FOOD SAFETY AND A COVID-19, HEPSAĞ FATMA, İksad Editör: Doç. Dr. Mehmet Fırat BARAN, Doç. Dr. Korkmaz BELLİTÜRK, Doç. Dr. Ahmet ÇELİK, Tefide KIZILDENİZ, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :523, ISBN :978-625-8423-56-3, Bölüm Sayfaları: 168-178 | |
8 | Bilimsel Kitap | MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER Bölüm Adı: KURU ÜZÜMLERDE OKRATOKSİN A’NIN (OTA) VARLIĞI, HEPSAĞ FATMA, Gece Akademi Editör: Dr.Mahmut TURHAN, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :181, ISBN :978-605-7852-96-0, Bölüm Sayfaları: | |
9 | Bilimsel Kitap | MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER Bölüm Adı: TAHIL BAZLI GIDALAR YOLUYLA MİKOTOKSİN ZEARALENONUN RİSK DEĞERLENDİRMESİ, HEPSAĞ FATMA, Gece Akademi Editör: Dr.Mahmut Turhan, Basım Sayısı: 1, Sayfa Sayısı :181, ISBN :978-605-7852-96-0, Bölüm Sayfaları: |
1 | Hakemli Uluslararası | KIZILDENİZ GÜRBÜZ TEFİDE, HEPSAĞ FATMA, HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY Improving mulberry shelf-life with 1-Methylcyclopropene and modified atmosphere packaging Biochemical Systematics and Ecology SCI-Expanded | |
2 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA, ESMER Başak Soğan (Allium Cepa L.) Kabukları: Biyoaktif Bileşikleri, Geri Dönüşümle Elde Edilen Ürünleri ve Değerlendirme Yöntemleri ADYUTAYAM Dergisi | |
3 | Hakemli Ulusal | HEPSAĞ FATMA, KIZILDENİZ GÜRBÜZ TEFİDE Validation of Determination by Icp-Oes Method of Mercury Residual Levels in Meat of Canned Fish Put up for Sale in Turkey hacettepe journal of biology and chemistry TR DİZİN | |
4 | Hakemli Ulusal | HEPSAĞ FATMA, HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY Sütlü Çikolatalarda Kurşun ve Kadmiyum Elementlerinin ICP-OES ile Tespiti ve Metod Validasyon Çalışması. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi TR DİZİN | |
5 | Hakemli Ulusal | HEPSAĞ FATMA, HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY Çukurova ve Doğu Akdeniz Bölgesi’nde Satışa Sunulan Kırmızı Pul Biber ve Kuru İncirler’de Aflatoksin B1 ve Toplam Aflatoksin (B1,B2,G1,G2) İçeriğinin Yüksek Performans Sıvı Kromatografi Yöntemi ile Belirlenmesi Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi TR DİZİN | |
6 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA Determination of Factors Affecting Aflatoxin Formation in Peanuts and Preventive Measures ADYUTAYAM Dergisi | |
7 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA, KIZILDENİZ TEFİDE Pesticide residues and health risk appraisal of tomato cultivated in greenhouse from the Mediterranean region of Turkey ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH SCI | |
8 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA, Karyağış Emine, Çakır Kübra, Gürbüz Derya, Kaya Ceylan, Yunus Anıl Osmaniye İlinde Üretilen Beyaz Turpların Su ve Su+Etil Alkol Ekstraktlarının Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Adyütayam | |
9 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA, KIZILDENİZ TEFİDE Pesticide residues and health risk appraisal of tomato cultivated in greenhouse from the Mediterranean region of Turkey Environmental Science and Pollution Research SCI-Expanded | |
10 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA Geleneksel Yöntemlerle Osmaniye İlinde Üretilen Zeytinyağların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi THE JOURNAL OF ADYUTAYAM Google scholar | |
11 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA Buğday ve çeltikte okratoksin A’nın kantitatif olarak tespiti ve validasyon çalışması Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi TR DİZİN | |
12 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY ÇİLEK KONSERVELERİNDE SİYAH DUT ANTOSİYANİN EKSTRAKTIKULLANIMININ ESMERLEŞME İNDİSİ ÜZERİNE ETKİLERİ ADYÜTAYAM Google Scholar | |
13 | Hakemli Ulusal | HEPSAĞ FATMA Determination and Validation of Nitrate Levels of Vegetables Grown in the Mediterranean Region Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology TR DİZİN | |
14 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA MULTIRESIDUE ANALYSIS OF OVER 233 PESTICIDES INCUCUMBER AND GRAPEFRUIT SAMPLES USING A QuEChERSAND GAS CHROMATOGRAPHY–TANDEM MASSSPECTROMETRY-BASED METHOD APPLIED ECOLOGY AND ENVIRONMENTAL RESEARCH SCI-Expanded | |
15 | Hakemli Ulusal | HEPSAĞ FATMA DETERMINATION OF TOTAL PHENOLIC COMPOUNDS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF ANZER HONEY PRODUCED IN RIZE, TURKEY GIDATHE JOURNAL OF FOOD TR DİZİN | |
16 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA,FERLİASLAN MUSTAFA,DURAN ONUR,OKUR SERRA,YILDIZ YAHYA Osmaniye İlinde Geleneksel Ev Yapımı Üretilen Nar Ekşilerinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi GOOGLE SCHOLAR | |
17 | Hakemli Ulusal | HEPSAĞ FATMA Akdeniz Bölgesi’nde Yetiştirilen Domateslerde Pestisit Kalıntı Düzeylerinin Tespiti ve Validasyon Çalışması Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi TR DİZİN | |
18 | Hakemli Ulusal | HEPSAĞ FATMA,EVCİ ÇÜRÜK PEMBE Sterol Fractionation of Refined Olive Oil for Sale in Mediterranean Region with GC-FD, Composition Analysis of Triterpenic Dialkols and Validation Hacettepe Journal of Biology and Chemistry TR DİZİN | |
19 | Hakemli Uluslararası | GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KABAK BÜLENT Health risk assessment of selected pesticide residues in green pepper and cucumber Food and Chemical Toxicology SCI-Expanded | |
20 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA,VAROL TUĞÇE GIDA ENDÜSTRİSİNDE AKILLI AMBALAJ KULLANIMI ve GIDALARDA İZLENEBİLİRLİK ADYÜTAYAM Google Scholar | |
21 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA,KAYA RUKEN Natürel Zeytinyağı Üretim Aşamalarının Aroma Bileşenleri Üzerine Etkileri Batman Yaşam Bilimleri Google Scholar | |
22 | Hakemli Ulusal | HEPSAĞ FATMA GIDA LABORATUVARLARIN DA KULLANILAN YÖNTEMLERİN LABORATUVAR AKREDİTASYONU Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi | |
23 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA Osmaniye İlinde Üretilen Yer Fıstığı Ezmelerinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ADYÜTAYAM Google Scholar | |
24 | Hakemli Uluslararası | GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KILINÇÇEKER OSMAN Doğu Akdeniz Bölgesindeki Süzme Balların Naftalin Kalıntısı Düzeylerinin Belirlenmesi ADYÜTAYAM Google scholar | |
25 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY Akdeniz Bölgesinde Satışı Yapılan Bazı Reçellerin HMF Miktarlarının HPLC ile Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi Batman Yaşam Bilimleri Dergisi Google Scholar | |
26 | Hakemli Uluslararası | Gölge Özgür,HEPSAĞ FATMA,Kabak Bülent Determination of aflatoxins in walnut sujuk and Turkish delight by HPLC-FLD method Food Control SCI-Expanded | |
27 | Hakemli Ulusal | HEPSAĞ FATMA,Gölge Özgür,Hayoğlu İbrahim Effect of Genotypes on Chemical and Physical Properties of Mulberry Hacettepe Journal of Biology and Chemistry TR DİZİN | |
28 | Hakemli Ulusal | HEPSAĞ FATMA,YILDIRIM ALİ,Gölge Özgür,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY Türkiye de Üretilen ve Tüketilen Kuru Kayısılarda Kükürtdioksit Kalıntı Miktarlarının Belirlenmesi Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi TR DİZİN | |
29 | Hakemli Ulusal | HEPSAĞ FATMA Phenolic Composition Colour and Anthocyanin Stabilityof Black Mulberry and White Mulberry Jam as Affected byCultivar and Storage Temperature Hacettepe Journal of Biology and Chemistry TR DİZİN | |
30 | Hakemli Uluslararası | GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KABAK BÜLENT Dietary intake of sorbic and benzoic acids from tomato ketchup for adults and children in Turkey Journal of Consumer Protection and Food Safety SCI-Expanded | |
31 | Hakemli Uluslararası | KILINÇÇEKER OSMAN,HEPSAĞ FATMA,KURT ŞÜKRÜ The Effects of Lentil and Chickpea Fours as the Breading Materials on Some Properties of Chicken Meatballs During Frozen Storage Journal of Food Science Technology SCI-Expanded | |
32 | Hakemli Uluslararası | HEPSAĞ FATMA,ÖZGÜR GÖLGE,KABAK BÜLENT Quantitation of aflatoxins in pistachios and groundnuts using HPLC FLD method Food Control SCI-Expanded | |
33 | Hakemli Uluslararası | GÖLGE ÖZGÜR,HEPSAĞ FATMA,KABAK BÜLENT Incidence and level of aflatoxin contamination in chilli commercialised in Turkey Food Control SCI-Expanded | |
34 | Hakemli Uluslararası | KILINÇÇEKER OSMAN,HEPSAĞ FATMA Edible coating effects on fried potato balls Food and Bioprocess Technology SCI-Expanded | |
35 | Hakemli Ulusal | HEPSAĞ FATMA,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY,HEPSAĞ BÜLENT Karadut Meyvesinin Antosiyanin İçeriği ve Gıda Sanayinde Renk Maddesi Olarak Kullanım Olanakları GIDA TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK DERGİLERİ | |
36 | Hakemli Ulusal | HEPSAĞ FATMA,FENERCİOĞLU HASAN Domates Bazlı İçecek Üretimi Üzerine Bir Araştırma Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi | |
37 | Hakemli Uluslararası | KILINÇÇEKER OSMAN,HEPSAĞ FATMA Performance of different coating batters and frying temperatures for fried fish balls Journal of Animal and Veterinary Advances SCI-Expanded | |
38 | Hakemli Uluslararası | SABBAĞ ÇİĞDEM,HEPSAĞ FATMA Hygiene of Touristic Hotel Kitchens: The Case in Adiyaman, SE Turkey Pakistan Journal of Nutrition Google scholar | |
39 | Hakemli Ulusal | KILINÇÇEKER OSMAN,HEPSAĞ FATMA Kaplama malzemesi olarak mısır unlarının bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi |
1 | UluslararasıÖzet bildiriHEPSAĞ FATMA,KIZILDENİZ TEFİDEPesticide Residues and Health Risk Assessment in Greenhouse Tomatoes from Mediterranean Region Turkey19.03.2020 Erişim linki |
2 | UlusalÖzet bildiriDİKİCİ ABDULLAH,Tekinşen Kaan kemal,Gölge Özgür,HEPSAĞ FATMA,Koluman AhmetTulum Peynirinden İzole Edilen Cronobacter spp Prevalansı ve Antibiyotik Dirençliliği05.10.2016 |
3 | UlusalTam metin bildiriHEPSAĞ FATMA,hepsağ bülent,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEYÇörek otu17.04.2014 |
4 | UlusalTam metin bildiriHEPSAĞ FATMA,hepsağ bülent,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEYÇedene kahvesi17.04.2014 |
5 | UlusalTam metin bildiriHEPSAĞ FATMA,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY,FENERCİOĞLU HASAN,TÜRKOĞLU HÜSEYİNAdıyamana özgü geleneksel bir tat: Sumak ekşisi10.05.2012 |
6 | UlusalTam metin bildiriHEPSAĞ FATMA,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEYSaklı kalmış bir lezzet: Züngül10.05.2012 |
7 | UluslararasıTam metin bildiriHEPSAĞ FATMASüzme Salgı Bal Örneklerinde HPLC Metodu ile Şeker Bileşenlerinden Fruktoz Glukoz ve Sakkaroz Tayini26.10.2016 |
8 | UlusalÖzet bildiriGölge Özgür,HEPSAĞ FATMA,DİKİCİ ABDULLAH,koluman AhmetOrganik Yumurtalardan Elde Edilen Salmonella spp Antibiyotik Dirençlilikleri05.10.2016 |
9 | UluslararasıÖzet bildiriHEPSAĞ FATMAAdana florasında bulunan tıbbi ve aromatik bitkiler ve kullanım alanları10.05.2017 |
10 | UluslararasıÖzet bildiriHEPSAĞ FATMAYeşil Çay (Camellia sinensis) Üzerine İlave Edilen Isırgan Otu (Urtica dioica L.) Ekstraktının Toplam Antioksidant Kapasitesi Üzerine Etkisi10.05.2017 |
11 | UluslararasıTam metin bildiriHEPSAĞ FATMAAdana’da Yetiştirilen Portakallarda Pestisit kalıntı Düzeylerinin Tespiti24.10.2018 |
12 | UluslararasıÖzet bildiriHEPSAĞ FATMA,EVCİ ÇÜRÜK PEMBETRADITIONAL FOOD STORAGE METHODS in FRUIT and VEGETABLE PRODUCTS19.04.2018 |
13 | UluslararasıÖzet bildiriHEPSAĞ FATMA,EVCİ ÇÜRÜK PEMBEPhysical, Chemical and Biological Risks in Terms of Food Safety in Traditional Foods19.04.2018 |
14 | UluslararasıÖzet bildiriHEPSAĞ FATMA,EVCİ ÇÜRÜK PEMBEDetermination of Sterol and Erythrodiol Uvaol (Triterpenic Dialchohol) Amounts and ValidationStudies in Refined Olive Oil by Capillary Column Chromatography19.04.2018 |
15 | UlusalTam metin bildiriHEPSAĞ FATMA,hepsağ bülent,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEYANTALYA YÖRESİNE AİT ENEK (ARDIÇ) PEKMEZİ17.04.2014 |
16 | UluslararasıTam metin bildiriHEPSAĞ FATMA,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEYSiyah Dut Meyvelerinden Antosiyaninlerin Ekstraksiyon yöntemi ile eldesi ve Döner Evaparatörde Koyulaştırılması20.04.2019 |
17 | UluslararasıTam metin bildiriHEPSAĞ FATMAAkdeniz Bölgesinde Yetiştirilen Sebzelerin Nitrat Düzeylerinin Tespiti20.04.2019 |
18 | UluslararasıTam metin bildiriHEPSAĞ FATMASiirt Fıstık Çeşitlerinin Toplam Fenolik İçeriği, Antioksidant Aktivitesi İle Yağ Asidi Bileşimi20.04.2019 |
19 | UluslararasıÖzet bildiriHAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY,DOĞAN NURCAN,HEPSAĞ FATMA,DOĞAN CEMHAN,HEPSAĞ BÜLENTSpices That Are Used as Ornamental Plants in Turkey01.10.2015 |
20 | UluslararasıÖzet bildiriDOĞAN CEMHAN,DOĞAN NURCAN,HEPSAĞ FATMA,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEYMedicinal and Aromatic Plants in Kayseri Flora and Their Usages01.10.2015 |
21 | UluslararasıÖzet bildiriHEPSAĞ FATMA,DOĞAN NURCAN,DOĞAN CEMHAN,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEYMedicinal and Aromatic Plants in Yozgat Flora and Their Usages01.10.2015 |
22 | UluslararasıTam metin bildiriHEPSAĞ FATMAConventional Analytical Methods for Determining Mycotoxins03.10.2019 |
23 | UluslararasıTam metin bildiriHEPSAĞ FATMAProposed mechanisms and trends in the future for pesticide degradation03.10.2019 |
24 | UluslararasıTam metin bildiriHEPSAĞ FATMA, ESMER BaşakInnovation in The Agriculture and Food Industry Asa Way to Strengthen The Resistance of Olive Growing in The Mediterranean Climate-Era in Turkey06.07.2021 Erişim linki |
25 | UluslararasıTam metin bildiriHEPSAĞ FATMA, ESMER BaşakGIDALARDA MANTAR VE MİKOTOKSİN KONTAMİNASYONUNU AZALTMADA FİZİKSEL VE KİMYASAL YENİ YAKLAŞIMLAR09.10.2021 Erişim linki |
26 | UluslararasıTam metin bildiriHEPSAĞ FATMA, TAŞKIN DamlaMeyve ve Sebzelerin Kurutma Sırasında Büzülmesi: Mevcut Durum ve Zorluklar28.06.2022 Erişim linki |
27 | UluslararasıTam metin bildiriHEPSAĞ FATMA, ESMER BaşakKurutma Tekniklerinin Soğan (Allium cepa) Sebzesinin Fonksiyonel Özellikleri Üzerindeki Etkisi28.06.2022 Erişim linki |
28 | UluslararasıTam metin bildiriHEPSAĞ FATMA, İstekli DeryaTRABZON HURMASININ (Diospyros kaki) BESİN DEĞERLERİ FARKLI TÜKETİM ŞEKİLLERİ SAĞLIKLI BESLENMEDEKİ YERİ VE ÖNEMİ16.10.2023 Erişim linki |
29 | UluslararasıTam metin bildiriHEPSAĞ FATMA, TAŞKIN DamlaFONKSİYONEL GIDA OLARAK KAMKAT (FORTUNELLA SPP.) MEYVESİ, ÖZELLİKLERİ VE FARKLI GIDALARDA KULLANIMI16.10.2023 Erişim linki |
1 | Siyah Duttan Üretilen Reçellerin Depolama Boyunca Antosiyanin İçeriği ve Renk DeğişimiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
2 | Siyah Dut Meyvesinden Antosiyaninlerin Elde Edilmesi ve Elde Edilen Doğal Renk Maddesinin Gıda Sanayiinde Kullanım OlanaklarıYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
3 | Domates Bazlı İçecek Üretimi Üzerine Bir AraştırmaYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
4 | Yer Fıstığında Aflatoksin Oluşumuna Etki Eden Faktörlerin ve Önleyici Tedbirlerin Belirtilmesi.OKÜBAP-2019-PT2-003 / Münferit proje |
1 | MYO/Yüksekokul Müdür YardımcısıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2019-2021 |
2 | Bölüm BaşkanıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2017-2019 |
3 | Bölüm BaşkanıADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ2010-2011 |
4 | Dekan YardımcısıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2021- |
1 | TRANSMAR DONDURULMUŞ A.ŞGIDA MÜHENDİSİÜRETİM, KALİTE KONTROL, HACCP, ISO1997-2001 |
2 | AYTAÇ GIDA SANAYİİGIDA MÜHENDİSİKALİTE KONTROL, SATIŞ SORUMLUSU2001-2006 |
3 | YONCA GIDA SANAYİİGIDA MÜHENDİSİMÜDÜR, KALİTE KONTROL, ÜRÜN KABUL, MÜŞTERİ SONRASI ŞİKAYETLER2006-2009 |
4 | GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞIGIDA MÜHENDİSİADANA GIDA KONTROL LABORATUVARINDA / KALINTI LABORATUVARINDA MÜHENDİS2012-2016 |