Proje 21Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 7Sayısı
Tez 7Sayısı
Atıf 267Sayısı
Yayın 148Sayısı
|
1 | Lisans1993-1998ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. |
2 | Yüksek Lisans1998-2003ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
3 | Doktora2003-2010ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) |
İngilizce | 2021 2020 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL/2) Sonuçları | YÖKDİL | 75,00000 |
İngilizce | 2007 Güz | ÜDS | 67.5 |
İngilizce | 2021 2021 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2021-YDS/1) Sonuçları | YDS | 65,00000 |
1 | Ders Kitabı | Yağ İşleme Teknolojisi Bölüm Adı: Yağ Hammaddeleri ve Yemeklik Yağlar, Altan Ali, KOLA OSMAN, KAYA CEMAL, DİZLEK HALEF, Bizim Büro Basımevi Editör: Altan Ali, Kola Osman, Basım Sayısı: 3, Sayfa Sayısı :230, ISBN :978-605-89535-0-5, Bölüm Sayfaları: 93-112 |
1 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF,ÖZER MEHMET SERTAÇ A study to clarify whether sunn pest (Eurygaster integriceps) increases amylase activity in wheat Heliyon SCI-Expanded | |
2 | Hakemli Uluslararası | Alsaiqali Ahmed, DİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ Effects of separated and combined amaranth, quinoa and chia flours on the characteristics of gluten-free bread with different concentrations of hydrocolloids Chemical Papers SCI-Expanded | |
3 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF Değişik oranlarda Prejelatinize Buğday Unu Kullanımının Katkısız Pidelik Unların Kimyasal, Teknolojik ve Reolojik Özelliklerine Etkisi Electronic Letters on Science and Engineering Index Copernicus, Academic Resource Index | |
4 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ Comparison of transglutaminase and L‐ascorbic acid additives in improving the quality of bread made from sunn pest (Eurygaster integriceps) damaged wheat International Journal of Food Science and Technology SCI-Expanded | |
5 | Hakemli Uluslararası | Yazıcı Polat Beyza, DİZLEK HALEF Development of novel and functional gluten-free cracker formulas by using diverse cereal, pseudo-cereal and legume flours Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene SCI-Expanded | |
6 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF, AWIKA JOSEPH M. Determination of basic criteria that influence the functionality of gluten protein fractions and gluten complex on roll bread characteristics Food Chemistry SCI-Expanded | |
7 | Hakemli Uluslararası | Queiroz Valéria Aparecida Vieira, DİZLEK HALEF, de Barros Frederico Augusto Ribeiro, Tardin Flávio Dessaune, Figueiredo José Edson Fontes, Awika Joseph M. Baking Process Effects and Combined Cowpea Flour and Sorghum Bran on Functional Properties of Gluten-Free Cookies Plant Foods for Human Nutrition SCI-Expanded | |
8 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF, Girard Audrey L., Awika Joseph M. High protein and gliadin content improves tortilla quality of a weak gluten wheat LWT SCI-Expanded | |
9 | Hakemli Uluslararası | Kurt Mustafa, DİZLEK HALEF The Effects of Two-Step Tempering Treatment on the Rheological Characteristics of Flour in Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Kahramanmaras Sutcu Imam University Journal of Agriculture and Nature Emerging Sources Citation Index (ESCI), TR Dizin | |
10 | Hakemli Uluslararası | Kurt Mustafa, DİZLEK HALEF The effects of two-step tempering treatment on the physical, chemical and technological properties of flour in bread wheats (Triticum aestivum L.). Kahramanmaras Sutcu Imam University Journal of Agriculture and Nature Emerging Sources Citation Index (ESCI), TR Dizin | |
11 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, Altan Ali The Impacts of Batter and Baking Temperatures and Baking Time on Sponge Cake Characteristics Electronic Letters on Science and Engineering Index Copernicus, Academic Resource Index | |
12 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ Improvement bread characteristics of high-level sunn pest (Eurygaster integriceps) damaged wheat by modification in kneading and fermentation conditions Journal of Cereal Science SCI-Expanded | |
13 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, Kurt Mustafa Buğday Değirmenciliğinde Un Kalitesine Tesir Eden Kritik Bir İşlem Basamağı: Tavlama Gıda ve Yem Bilimi - Teknolojisi Dergisi Asos İndeks, DRJI, ideal online, Cosmos, Cite Factor, Journal Factor | |
14 | Hakemli Uluslararası | RAVISANKAR SHREEYA, DİZLEK HALEF, AWIKA JOSEPH M. Changes in extractable phenolic profile during natural fermentation of wheat, sorghum and teff Food Research International SCI-Expanded | |
15 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, KONUŞKAN ÖMER Yapraktan Farklı Düzeylerde Bor Uygulamasının Ekmeklik Buğdayın (Triticum aestivum L.) Un Kalitesine Etkisi Akademik Ziraat Dergisi CAB Abstracts, EBSCO, EBSCO Host, TR Dizin | |
16 | Hakemli Uluslararası | ÇELİKER GÖKHAN,DİZLEK HALEF Glutopik Analizinin Aynı Kategoride Yer Alan Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin (Triticum aestivum L.) Sınıflandırma ve Değerlendirmesinde Kullanılabilirliğinin Belirlenmesi Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi Index Copernicus, Google Scholar, Cite Factor, ISIFI, DRJI, ESJI, Scientific Indexing Service | |
17 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF Muhtelif Buğday Unu Örneklerinin Kurabiye Yapımında KullanımPotansiyeli Electronic Letters on Science and Engineering Index Copernicus, Academic Resource Index | |
18 | Hakemli Uluslararası | Kurt Mustafa,DİZLEK HALEF Ekmeklik Buğdaylara (Triticum aestivum L.) İki Aşamalı Uygulanan Tavlama İşleminin Unun Ekmeklik Özelliklerine Etkisi Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi Index Copernicus, Google Scholar, Cite Factor, ISIFI, DRJI, ESJI, Scientific Indexing Service | |
19 | Hakemli Uluslararası | ÇELİKER GÖKHAN,DİZLEK HALEF Ülkemizdeki Buğday Standardına Göre Aynı Kategoride Yer Alan Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenerek Hububat Alım Kriterleriyle Uyumluluğunun İncelenmesi Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi CAB International, FAO Agris/Caris | |
20 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF Developing New Gluten-Free Cracker Formulas Using Various Flour Samples Food Science and Nutrition Technology Index Copernicus, Google Scholar, Academic Resource Index, International Scientific Indexing | |
21 | Hakemli Ulusal | GİRİTLİOĞLU EMRE,DİZLEK HALEF Sakaroz İkamesi Olarak Farklı Tip ve Düzeylerde Şeker Otu (Stevia Rebaudiana Bertoni) Bazlı Tatlandırıcı Kullanılmasının Bisküvi Nitelikleri Üzerine Etkileri Gıda Dergisi CABI, DOAJ, Index Copernicus, FSTA, CiteFactor | |
22 | Hakemli Uluslararası | YILDIRIM MEHMET,BARUTÇULAR CELALEDDİN,KOÇ MÜJDE,DİZLEK HALEF,AB HOSSAIN,ISLAM MS,TOPTAŞ İREM,BAŞDEMİR FATMA,ALBAYRAK ÖNDER,AKINCI CUMA,SABAGH AYMAN EL Assessment of the grain quality of wheat genotypes grown under multiple environments using GGE biplot analysis Fresenius Environmental Bulletin SCI-Expanded | |
23 | Hakemli Uluslararası | Çınar Büşra,DİZLEK HALEF Farklı tip ve düzeylerde hidrokolloid kullanımının sufle kek kalitesine etkisi Gıda Dergisi TR DİZİN | |
24 | Hakemli Ulusal | KARA BURHAN,GÜL HÜLYA,DİZLEK HALEF Şeker Mısırda Kardeş ve İkinci Koçanın Koparılmasının Taze/Körpe Koçanın Verimine ve Bazı Özelliklerine Etkisi Mediterranean Agricultural Sciences TR DİZİN | |
25 | Hakemli Ulusal | İPEK TURGAY,DİZLEK HALEF Farklı Form ve Oranlarda Yerfıstığı Ürünleri Kullanılmasının Top Kek Kalitesine Etkisi Gıda Dergisi TR DİZİN | |
26 | Hakemli Uluslararası | GÜL HÜLYA,HAYIT FATMA,ACAR CANSU,KURT NESLİHAN,DİZLEK HALEF Effects of Chickpea-Based Leavening Extract on Physical, Textural and Sensory Properties of White Wheat Bread International Journal of Food Engineering SCI-Expanded | |
27 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF,ÖZER MEHMET SERTAÇ Effects of sunn pest (Eurygaster integriceps) damage ratios on rheological characteristics of wheat flour Quality Assurance and Safety of Crops & Foods SCI-Expanded | |
28 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF,ÖZER MEHMET SERTAÇ Improvement of physical, physicochemical, and rheological characteristics of sunn pest (Eurygaster integriceps) damaged wheat by blending Quality Assurance and Safety of Crops & Foods SCI-Expanded | |
29 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF,ÖZER MEHMET SERTAÇ Improvement bread characteristics of high level sunn pest (Eurygaster integriceps) damaged wheat by using transglutaminase and some additives Journal of Cereal Science SCI-Expanded | |
30 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF,ÖZER MEHMET SERTAÇ The effects of sunn pest (Eurygaster integriceps) damage ratios on bread making quality of wheat with and without additives Quality Assurance and Safety of Crops & Foods SCI-Expanded | |
31 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF Effects of Sunn Pest (Eurygaster Spp.) Sucking Degree in Grain on Wheat Quality Characteristics Romanian Agricultural Research SCI-Expanded | |
32 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF,ÖZER MEHMET SERTAÇ The effects of various ratios of sunflower oil and surfactant on household type cake quality Journal of Food Measurement and Characterization SCI-Expanded | |
33 | Hakemli Uluslararası | BARUTÇULAR CELALEDDİN,YILDIRIM MEHMET,KOÇ MÜJDE,DİZLEK HALEF,AKINCI CUMA,SABAGH AYMAN EL,SANEOKA HIROFUMI,UEDA AKIHIRO,ISLAM MS,TOPTAŞ İREM,ALBAYRAK ÖNDER,TANRIKULU ABDULKADİR Quality Traits Performance of Bread Wheat Genotypes under Drought and Heat Stress Conditions Fresenius Environmental Bulletin SCI-Expanded | |
34 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF,ÖZER MEHMET SERTAÇ Effects of Sunn Pest (Eurygaster integriceps) Damage Ratio on Physical Chemical and Technological Characteristics of Wheat Quality Assurance and Safety of Crops Foods SCI-Expanded | |
35 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ The Impacts of Various Ratios of Different Hydrocolloids and Surfactants on Quality Characteristics of Corn Starch Based Gluten Free Bread Cereal Research Communications SCI-Expanded | |
36 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF,ÖZER MEHMET SERTAÇ The Improvement of Bread Characteristics of Sunn Pest (Eurygaster integriceps) Damaged Bread Wheat by Blending Application and Using Additives Quality Assurance and Safety of Crops Foods SCI-Expanded | |
37 | Hakemli Uluslararası | BARUTÇULAR CELALEDDİN,DİZLEK HALEF,El Sabagh Ayman,Şahin Tülin,Elsabagh Mabrouk,Islam Mohammad Shohidul Nutritional Quality of Maize in Response to Drought Stress during Grain Filling Stages in Mediterranean Climate Condition Journal of Experimental Biology and Agricultural Sciences Scopus, Index Copernicus | |
38 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF,İSLAMOĞLU MAHMUT Effects of Sunn Pest (Eurygaster maura L Heteroptera Scutelleridae) Sucking Number on Physical and Physicochemical Characteristics of Wheat Varieties Journal of Applied Botany and Food Quality SCI-Expanded | |
39 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF Effects of Amount of Batter in Baking Cup on Muffin Quality International Journal of Food Engineering SCI-Expanded | |
40 | Hakemli Uluslararası | DİZLEK HALEF,ALTAN ALİ Determination of Sponge Cake Volume with a Mathematical Method Quality Assurance and Safety of Crops & Foods SCI-Expanded | |
41 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF,GÜL HÜLYA,ÖZER MEHMET SERTAÇ,AKSOY MURAT,ÖZKAN HAKAN Genetik Olarak İyileştirilerek Yetiştirilen 30 Farklı Ekmeklik Buğday Çeşidinin Değerlendirilmesi II. Reolojik ve Ekmek Özellikleri Dünya Gıda Dergisi | |
42 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF,ERDEM HALİL,ÖZER MEHMET SERTAÇ,ALTAN ALİ Farklı Kükürtlü Gübre Uygulamalarının ve Oranlarının Ekmeklik ve Makarnalık Buğdayların Kaliteleri Üzerine Etkileri Gıda Mühendisliği Dergisi | |
43 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF,HÜSEYİN ÇİMER,ALTAN ALİ Vital Buğday Gluteninin ve L Askorbik Asidin Buğday Kepekli Ekmeklerin Bazı Nitelikleri Üzerine Etkileri Gıda Dergisi CAB Abstracts, Index Copernicus, EBSCO, ULAKBİM ve DOAJ | |
44 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ, GÜL HÜLYA Farklı Kükürt Dozlarının Ekmeklik ve Makarnalık Buğdayların Nitelikleri Üzerine Etkileri Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi | |
45 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA, ÖZER MEHMET SERTAÇ, AKSOY MURAT, ÖZKAN HAKAN Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Tarafından Yetiştirilen 30 Farklı Ekmeklik Buğday Çeşidinin Değerlendirilmesi I. Fiziksel ve Teknolojik Özellikler Dünya Gıda Dergisi | |
46 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF Gluten Kompleksinin Hamur ve Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Olumlu Etkilerini Tayin Eden Hususlar Üzerine Bir Araştırma Akademik Gıda Dergisi CAB Abstracts, FSTA, Index Copernicus | |
47 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ, GÜL HÜLYA, DİZLEK EBRU, ÖZKAN HAKAN 2002-2003 Ürün Yılında Çukurova Üniversitesi Tarla Bitkileri Bölümü Arazilerinde Yetiştirilen 24 Farklı Buğday Çeşidinin Kalitatif Özelliklerinin Belirlenmesi Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi | |
48 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, Altan Ali Pişirme Öncesinde Hamurun Kısa Süre Bekletilmesinin Pandispanya Nitelikleri Üzerine Etkisi Gıda Dergisi CAB Abstracts, Index Copernicus, EBSCO, ULAKBİM ve DOAJ | |
49 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF Ambarlanmış Hububat Zararlıları Tarım Türk Dergisi | |
50 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF Kremalı Kek (Yaş Pasta) Bileşenleri ve Üretimi Dünya Gıda Dergisi | |
51 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF Depolama Sırasında Tahıllarda Meydana Gelen Fiziksel ve Kimyasal Değişiklikler Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi | |
52 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF Buğdaydaki Gluten Proteinleri: Gliadin Akademik Gıda Dergisi CAB Abstracts, FSTA, Index Copernicus | |
53 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF Hububat Muhafazasında Dikkat Edilmesi Gereken Başlıca Hususlar Tarım Türk Dergisi | |
54 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF Buğdaydaki Gluten Proteinlerinin Diğer Un ve Hamur Bileşenleriyle Etkileşimleri Dünya Gıda Dergisi | |
55 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF Gluten Proteinlerinin Hamur ve Ekmek Nitelikleri Üzerine Etkileri Dünya Gıda Dergisi | |
56 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF Tahılların Depolanmasında Etkili Olan Başlıca Etmenler Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi | |
57 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF Buğdaydaki Gluten Proteinleri: Glutenin Akademik Gıda Dergisi CAB Abstracts, FSTA, Index Copernicus | |
58 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF Tahılları Depolama Yöntemleri Standard Ekonomik ve Teknik Dergi | |
59 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF Gluten Oluşumu ve Bunu Sınırlayan Engelleyen Etmenler Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi | |
60 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, İSLAMOĞLU MAHMUT Buğday Kitlesindeki Süne Emgi Oranının Belirlenmesinde Ülkemizde Kullanılan Yöntemlerin Karşılaştırılması Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi CAB Abstract | |
61 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ Süne Zararına Uğramış Ekmeklik Buğdayın Kalitesini İyileştirme Olanakları Üzerine Bir Araştırma Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi | |
62 | Hakemli Uluslararası | GÜL HÜLYA,ÖZER MEHMET SERTAÇ,DİZLEK HALEF IMPROVEMENT OF THE WHEAT AND CORN BRAN BREAD QUALITY BY USING GLUCOSE OXIDASE AND HEXOSE OXIDASE Journal of Food Quality SCI-Expanded | |
63 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF,ÖZER MEHMET SERTAÇ,ERHAN İNANÇ,GÜL HÜLYA Karabuğdayın (Fagopyrum Esculentum Moench) Bileşimi ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları Gıda Dergisi CAB Abstracts, Index Copernicus, EBSCO, ULAKBİM ve DOAJ | |
64 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA Kabartma Tozları ve Unlu Mamullerde Kullanımları Gıda Dergisi CAB Abstracts, Index Copernicus, EBSCO, ULAKBİM ve DOAJ | |
65 | Hakemli Ulusal | KARA BURHAN, DİZLEK HALEF, UYSAL NİMET, GÜL HÜLYA Buğdayda Geç Dönemde Azot Uygulamasının Tane Protein ve Unda Bazı Fizikokimyasal Özelliklere Etkisi Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi Zentralblatt MATH, Chemical Abstract ve CAB Abstract | |
66 | Hakemli Ulusal | GÜL HÜLYA, DİZLEK HALEF Pentozanların Kimyasal Bileşimleri ve Yapıları Gıda Dergisi CAB Abstracts, Index Copernicus, EBSCO, ULAKBİM ve DOAJ | |
67 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA Required Criteria for the Definition of Bread Attributes I Miller/Değirmenci | |
68 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA Major Criteria Used in Determination of Bread of the Qualifications II Miller/Değirmenci | |
69 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, İSLAMOĞLU MAHMUT Süne Emgili Tane Oranının Buğday Çeşitlerinin Gluten Miktarı ve Kalitesi Üzerine Etkileri Hasad Gıda Dergisi | |
70 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA, KAPTIKAÇTI MUHAMMED UMUD Tahıl Depolarındaki Hastalık Zararlılar ve Ürün Kalitesine Etkileri Hasad Gıda Dergisi | |
71 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, KARATEKİN ENDER, ÖZER MEHMET SERTAÇ, GÜL HÜLYA Glikoz Oksidaz, Heksoz Oksidaz ve Sitrik Asidin Süne (Eurygaster Integriceps) Zararına Uğramış Buğday Unundan Yapılan Ekmeklerin II. Gözenek, Yükseklik, Taban Çapı, İç Yumuşaklığı ve Nem İçeriği Değerleri Üzerine Etkileri Akademik Gıda Dergisi CAB Abstracts, FSTA, Index Copernicus | |
72 | Hakemli Ulusal | KARATEKİN ENDER, ÖZER MEHMET SERTAÇ, DİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA Glikoz Oksidaz, Heksoz Oksidaz ve Sitrik Asidin Süne (Eurygaster Integriceps) Zararına Uğramış Buğday Unundan Yapılan Ekmeklerin I. Hacim Verimleri Üzerine Etkileri Akademik Gıda Dergisi CAB Abstracts, FSTA, Index Copernicus | |
73 | Hakemli Ulusal | GÜL HÜLYA, DİZLEK HALEF, ALPARSLAN ŞEHMUS Yulafın Bileşimi ve Gıda Sanayinde Kullanım Olanakları Hasad Gıda Dergisi | |
74 | Hakemli Ulusal | GÜL HÜLYA, DİZLEK HALEF Pentozanların Hamur ve Ekmek Nitelikleri Üzerine Etkileri Gıda Dergisi CAB Abstracts, Index Copernicus, EBSCO, ULAKBİM ve DOAJ | |
75 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA Farklı Düzeylerde Kullanılan L Askorbik Asidin Buğday Kepekli Ekmeklerin Bazı Nitelikleri Üzerine Etkileri Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi TR DİZİN | |
76 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA L Askorbik Asit ve Ekmekçilikteki İşlevleri Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi TR DİZİN | |
77 | Hakemli Ulusal | KOLA OSMAN, DİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ, Altan Ali Patates Ununun Hamur ve Ekmek Nitelikleri Üzerine Etkileri Unlu Mamuller Teknolojisi | |
78 | Hakemli Ulusal | DİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA Süne Zararlı Buğday Unlarının Ekmeklik Kalitesinin İyileştirilmesi Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi CAB Abstract' | |
79 | Hakemli Ulusal | ÖZER MEHMET SERTAÇ, DİZLEK HALEF, KOLA OSMAN, Altan Ali Değişik Gaz Salınımı Hızlarına Sahip Kabartma Tozlarının Pandispanya Tipi Keklerin Nitelikleri Üzerindeki Etkileri Gıda Dergisi CAB Abstracts, Index Copernicus, EBSCO, ULAKBİM ve DOAJ |
1 | UluslararasıTam metin bildiriKARA BURHAN,DİZLEK HALEFBuğday Fiğ Karışık Ekiminde Buğday Ununun Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi01.11.2019 |
2 | UluslararasıTam metin bildiriÇınar Büşra,DİZLEK HALEFA New and Different Product in Cake Industry: Soufflé Cake20.04.2019 Erişim linki |
3 | UluslararasıTam metin bildiriDİZLEK HALEF,Çınar BüşraDetermining Suitable Batter Recipe In Soufflé CakeProduction20.04.2019 Erişim linki |
4 | UluslararasıTam metin bildiriDİZLEK HALEF,Çınar BüşraDetermining the Optimum Quantity of Batter and Sauce to Put in the Soufflé Cup in the Production of Soufflé Cake20.04.2019 Erişim linki |
5 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEFComparison with Regard to Food Safety of Lebanese Bread, Pita and Francala Bread Consumed in Turkey03.05.2018 |
6 | UluslararasıÖzet bildiriÇelebi Kerim,DİZLEK HALEFSafe Food Production for Phenylketonuria Patients03.05.2018 |
7 | UluslararasıTam metin bildiriDEMİR MUSTAFA KÜRŞAT,DİZLEK HALEFUtilization of mandarin and orange albedos in cake production18.10.2018 |
8 | UluslararasıTam metin bildiriİSLAMOĞLU MAHMUT,DİZLEK HALEFDetermination of the effects of critic sunn pest (Heteroptera: Scutelleridae) damage ratio on weight loss of some wheat varieties cultivated in Turkey18.10.2018 |
9 | UluslararasıTam metin bildiriDİZLEK HALEFPeanut products used in the food industry18.10.2018 |
10 | UluslararasıTam metin bildiriGiritlioğlu Emre,DİZLEK HALEFThe Improving Potential of Biscuits Quality Produced with Quinoa Flour and Stevia-Based Preparation by Using HPMC and Inulin26.06.2018 Erişim linki |
11 | UluslararasıTam metin bildiriDİZLEK HALEFA Biochemical Factor that Significantly Disrupt the Wheat Quality: Insect Enzyme Salivary26.06.2018 Erişim linki |
12 | UluslararasıÖzet bildiriGÜL HÜLYA,HAYIT FATMA,DİZLEK HALEFProblems with Food Safety in Gluten-Free Products03.05.2018 |
13 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF,ÖZER MEHMET SERTAÇImprovement Bread Characteristics of High Level Sunn Pest Eurygaster integriceps Damaged Wheat by Using Transglutaminase and Some Additives18.04.2016 |
14 | UlusalTam metin bildiriDİZLEK HALEFHatay Yöresine Özgü Geleneksel Tandır Ekmeğinin Üretiminde Kullanılan Unların Temel Özelliklerinin Belirlenmesi17.04.2014 |
15 | UlusalÖzet bildiriGİRİTLİOĞLU EMRE,DİZLEK HALEFFarklı Pişirme Normlarının ve Un Tipinin Bisküvi Kalitesine Etkisi12.11.2015 |
16 | UlusalTam metin bildiriDİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ, Altan Ali, GÜL HÜLYABuğdaydaki Gluten Proteinlerinin Birbirleriyle Etkileşimleri07.09.2006 |
17 | UlusalTam metin bildiriGÜL HÜLYA, ÖZER MEHMET SERTAÇ, DİZLEK HALEF, Altan AliMısır Kepeğinin Bileşimi ve Ekmek Üretiminde Kullanılabilme Olanakları07.09.2006 |
18 | UlusalTam metin bildiriÖZER MEHMET SERTAÇ, Kutlu Gülbin, DİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA, Altan Ali, Altıntaş Sevda, ÖZKAN HAKANÇ. Ü. Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Tarafından Yetiştirilen Ekmeklik Ticari Buğday Çeşitleri ile Islah Ekmeklik Buğday Hatlarının Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi07.09.2006 |
19 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF,KURT MUSTAFAAn Important Phenomenon in the Production of Wheat Flour: Bleaching05.10.2017 |
20 | UluslararasıÖzet bildiriKARA BURHAN,GÜL HÜLYA,DİZLEK HALEFEffect of Tiller and Cob Removal of Sweet Corn on Fresh/Baby Corn Yield and Some Characteristics05.10.2017 |
21 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF,GÖK ÖMERDetermination of the Basic Characteristics of Corn and Wheat Flakes with Carob05.10.2017 |
22 | UluslararasıÖzet bildiriİSLAMOĞLU MAHMUT,DİZLEK HALEFEffect of Some of Entomological Factors on Wheat Quality in Field Conditions in Turkey05.10.2017 |
23 | UluslararasıÖzet bildiriİSLAMOĞLU MAHMUT,DİZLEK HALEFEffect of Some of Entomological Factors on Wheat Quality in Store Conditions in Turkey05.10.2017 |
24 | UluslararasıÖzet bildiriHAYIT FATMA,GÜL HÜLYA,DİZLEK HALEFThe Effects of Inulin Addition on Physical and Textural Properties of Gluten Free Cookies05.10.2017 |
25 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF,ÇELİKER GÖKHANWheat Purchase Criterias of Soil Crops Office (TMO) in Turkey and Examination of Its Suitability12.10.2017 |
26 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF,ÖZER MEHMET SERTAÇComparison of Transglutaminase and L-Ascorbic Acid Additives in Improving Quality of Bread Made from Sunn Pest (Eurygaster Integriceps) Damaged Wheat12.10.2017 |
27 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF,ÇINAR BÜŞRA,GÜL HÜLYABasic Properties and Production Method of Soufflé Cake15.05.2017 |
28 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF,ACUN SULTAN,GİRİTLİOĞLU EMRE,GÜL HÜLYAUsage of Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) and Stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) in Bakery Products15.05.2017 |
29 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF, ALTAN ALİThe Effects of Egg and Baking Powder on the Sponge Cake Characteristics18.04.2016 |
30 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ, GÜL HÜLYADetermination of Amylase Activity in Insect Eurygaster Integriceps Damaged Wheats24.04.2008 |
31 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ, GÜL HÜLYA, Altan AliThe Effects of Batter Temperature and Baking Norms on the Sponge Cake Volume24.04.2008 |
32 | UluslararasıÖzet bildiriGÜL HÜLYA, ÖZER MEHMET SERTAÇ, DİZLEK HALEF, ÖZÇELİK SAMİChemical Physical and Baking Properties of Corn Bran Compared With Wheat Bran24.04.2008 |
33 | UluslararasıÖzet bildiriGÜL HÜLYA, KARA BURHAN, DİZLEK HALEFThe Effects of Organic Agricultural Practices on Bread Quality03.11.2010 |
34 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF, KARA BURHAN, GÜL HÜLYAEffects of Organic Agricultural Practices on Physical and Technological Characteristics of Some Bread Wheat Cultivars03.11.2010 |
35 | UluslararasıÖzet bildiriGÜL HÜLYA, KARA BURHAN, DİZLEK HALEF, Güven Arzu Gül, Sinan Derya, Altıntaş NeşeEffect of Organic Fertilizers on Physicochemical and Rheological Properties of Bread Wheats13.07.2013 |
36 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇEffects of Sunn Pest Eurygaster Integriceps Damage Ratio on Physicochemical and Rheological Characteristics of Wheat Flours13.07.2013 |
37 | UlusalTam metin bildiriDİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ, GÜL HÜLYASüne Emgili Tane Oranının Buğdayların Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkileri19.10.2009 |
38 | UlusalTam metin bildiriDİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA, KARA BURHANBuğdayda Geç Dönemde Azot Uygulamasının Tanelerin Fiziksel Özelliklerine Etkisi19.10.2009 |
39 | UlusalTam metin bildiriDİZLEK HALEFÇukurova Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Farklı Buğday Çeşitlerinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi12.09.2011 |
40 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF, EKER TÜLİNA Traditional Delicious Belongs to Antakya Region Peppery Bread24.10.2013 |
41 | UlusalÖzet bildiriDİZLEK HALEFTam Tane Organik Buğday Ununa Transglutaminaz Katkısının Ekmek Nitelikleri Üzerine Etkileri24.11.2011 |
42 | UlusalTam metin bildiriDİZLEK HALEFOsmaniye Simidi10.05.2012 |
43 | UlusalÖzet bildiriDİZLEK HALEF, DUMAN AHMET DOĞAN, ONUR TENEKECİYerfıstığı ve Osmaniye nin Yerfıstığı Potansiyeli10.10.2012 |
44 | UlusalÖzet bildiriDİZLEK HALEFKarabuğday Kırması ve Buğday Unu Karışımı ile Hazırlanan Hamurlara Farklı Katkı Maddeleri İlavesinin Ekmek Nitelikleri Üzerine Etkileri10.10.2012 |
45 | UlusalÖzet bildiriDİZLEK HALEFFarklı Kullanım Amacıyla Üretilen Unların Temel Fizikokimyasal ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi07.11.2013 |
46 | UlusalTam metin bildiriDİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ, GÜL HÜLYAKeklerin Yapısal Özelliklerinin Belirlenmesinde Kullanılan Ölçütler21.05.2008 |
47 | UlusalTam metin bildiriGÜL HÜLYA, DİZLEK HALEFPentozanların Oksidatif Jelatinizasyonu21.05.2008 |
48 | UlusalTam metin bildiriGÜL HÜLYA, DİZLEK HALEFKepekli Ekmek Üretiminde Karşılaşılan Sorunlar21.05.2008 |
49 | UlusalTam metin bildiriGÜL HÜLYA, DİZLEK HALEFEkmek Üretiminde Kepek Kullanılmasının Beslenme ve Sağlık Açısından Önemi21.05.2008 |
50 | UlusalTam metin bildiriDİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA, Kılıçdağı RamazanTahıl Silolarında Bulunan Başlıca Ekipmanlar21.05.2008 |
51 | UlusalTam metin bildiriDİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA, Kılıçdağı RamazanTahılların Depolanmasında En Sık Karşılaşılan Sorunlar ve Bu Sorunların Çözüm Önerileri21.05.2008 |
52 | UlusalTam metin bildiriGÜL HÜLYA, GÜL MEVLÜT, DİZLEK HALEFBoşnak Yemek Kültürü27.05.2009 |
53 | UlusalTam metin bildiriDİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA, ÖZER MEHMET SERTAÇHatay Yöresine Özgü Geleneksel Tandır Ekmeğinin Üretim Yöntemi27.05.2009 |
54 | UlusalTam metin bildiriDİZLEK HALEF, GÜL HÜLYA, ÖZER MEHMET SERTAÇKünefe27.05.2009 |
55 | UlusalTam metin bildiriDİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ, GÜL HÜLYAYuvalama27.05.2009 |
56 | UlusalTam metin bildiriACUN SULTAN, GÜL HÜLYA, DİZLEK HALEFArapaşı Çorbasının Üretim Yöntemi27.05.2009 |
57 | UlusalTam metin bildiriDİZLEK HALEF, GÜL HÜLYAYüzey Aktif Maddelerin Kek Nitelikleri Üzerine Etkileri06.11.2009 |
58 | UluslararasıTam metin bildiriDİZLEK HALEFOruk15.04.2010 |
59 | UluslararasıTam metin bildiriDİZLEK HALEFAsur Herise15.04.2010 |
60 | UluslararasıTam metin bildiriDİZLEK HALEFKulce15.04.2010 |
61 | UluslararasıTam metin bildiriDİZLEK HALEFBread Food Meal (Hıbzım Kalle)15.04.2010 |
62 | UluslararasıTam metin bildiriACUN SULTAN, GÜL HÜLYA, DİZLEK HALEFBollos to Boyoz from Past to Present15.04.2010 |
63 | UluslararasıTam metin bildiriGÜL HÜLYA, DİZLEK HALEFUsage of Oxidative Enzymes Instead of Chemical Oxidants in Bread Making22.10.2009 |
64 | UluslararasıÖzet bildiriDİZLEK HALEF, ÖZER MEHMET SERTAÇ, GÜL HÜLYAPhysical Characteristics of Sunn Pest Eurygaster Integriceps Damaged Wheat Separated into Categories According to Infection Ratio24.04.2008 |
65 | UluslararasıTam metin bildiriDİZLEK HALEFOsmaniye’de Satılan Bazı Makarnaların Temel Özellikleri ve Türk Gıda Kodeksi Makarna Tebliğine Uygunlukları20.07.2022 Erişim linki |
66 | UluslararasıTam metin bildiriDİZLEK HALEFBeklemeli sedimantasyon testi ile beklemeli gluten indeks testinin süne hasarına uğramış buğday unlarında mukayesesi20.07.2022 Erişim linki |
1 | Ekmeklik Buğdaylara (Triticum aestivum L.) İki Kez Uygulanan Tavlama İşleminin Unun Renk, Kül, Teknolojik, Reolojik ve Ekmeklik Özelliklerine EtkisiYüksek Lisans Tez Projesi |
2 | TS 2974 Buğday Standardına Göre Aynı Kategoride Yer Alan Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Farinograf ve Ekstensograf Özelliklerinin Belirlenerek TMO Hububat Alım Kriterleri ile Uyumluluğunun İncelenmesi ve Glutopeak Analizinin Bu Sınıflandırma ve Değerlendirme Çerçevesinde Kullanılabilirliğinin BelirlenmesiYüksek Lisans Tez Projesi |
3 | Farklı Tip ve Düzeylerde Hidrokolloid ve Kabartma Tozu Kullanılmasının Sufle Kek Kalitesine EtkileriYüksek Lisans Tez Projesi |
4 | Gıda Kimya ve Makine Mühendisliği Bölümleri Öğrenci Laboratuvarları Alt Yapı ProjesiOKÜ BAPKOM Projesi |
5 | Katkı Maddesiz ve Doğal Yer Fıstığı Ürünlerinin Farklı Formlarda ve Oranlarda Kullanılması Suretiyle Kek Üretiminin Optimize Edilmesi ve Bu Etmenlerin Ev ve Sanayi Tipi Keklerin Nitelikleri Üzerine EtkileriOKÜ BAP Projesi |
6 | Kinoa (Chenopodium quinoa Willd) ve Şekerotu (Stevia rebaudiana Bertoni) Kullanılarak Yeni Bisküvi ve Kek Formülleri Geliştirme Üzerine Bir AraştırmaOKÜ BAP Projesi |
7 | Gıda Mühendisliği Bölümü Öğrenci Laboratuvarı Alt Yapı ProjesiOsmaniye Korkut Ata Üniversitesi OKÜ BAP Altyapı Projesi |
8 | Osmaniye İli Tarım Stratejisi ve Eylem Planı OTSEP ProjesiDoğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Proje Ekibi Üyesi |
9 | Effects of Quinoa Buckwheat Amaranth Red Lentil Rice and Chickpea Flours on Gluten Free Muffin QualityCollabrative Project |
10 | The Effects of Various Ratios of Different Hydrocolloids on Quality Characteristics of Gluten Free MuffinCollabrative Project |
11 | Developing Naturally Functional and Clean Label Whole Wheat Flour through Improved Thermal and Mechanical TechnologiesPhD thesis of Moses Khamis |
12 | Effect of Dough Conditioners on Mixing Pasting and Deformation Behavior of Hard and Soft Wheat FloursCollabrative Project |
13 | Mısır ve Buğday Gevreği Üretiminde Çikolata Yerine Doğal Keçiboynuzu Meyvesinden Elde Edilen Unun Kullanılması ve Hiçbir Katkı Maddesi Yağ İçermeyen Keçiboynuzlu Mısır ve Buğday Gevreği Yeni Ürününün ÜretilmesiKOSGEB Ar Ge İnovasyon Programı Projesi |
14 | TÜBİTAK ile Bilimi Tanıyarak Geleceğe Yürüyorum4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı Atölye Lideri |
15 | Mühendislik Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğrenci Laboratuarları Altyapı ProjesiFakültelerin Laboratuarlarının Oluşturulmasına Destek Sunulması |
16 | Tarımsal Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezinin Kurulmasına Yönelik Fizibilite ÇalışmasıTarımsal Ürünler İçin Merkez Kurulumu |
17 | Farklı Kabartma Tozlarının Değişik Oranlarda Kullanılmasının ve Kek Hamurunun Pişirme Öncesinde Bekletilmesinin Pandispanya Nitelikleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesiUnlu Mamullerin Kalitesi |
18 | Süne Tahribatına Uğramış Buğdayların Ekmeklik Kalitelerinin İyileştirilme Olanaklarının AraştırılmasıTahılların Kalitesi ve Kalite Islahı |
19 | Süne Zararına Uğramış Ekmeklik Buğdayların Bazı Niteliklerinin İncelenmesi ve İyileştirilmesi Olanakları Üzerine Bir AraştırmaTahılların Kalitesi ve Kalite Islahı |
20 | Kestane Sütü Üretim Prosesinin ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi, Kestane Sütü Posasının Bazı Unlu Mamullerde Kullanım Olanaklarının AraştırılmasıDiğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) |
21 | Kestane Kahvesi Üretim Prosesi ve Kalite Özelliklerinin BelirlenmesiDiğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) |
22 | Determination of basic criteria that influence the functionality of gluten protein fractions and gluten complex on dough and bread characteristicsTÜBİTAK 2219 International Post-Doctoral Research Fellowship Program |
23 | Farklı Düzeylerde Prejelatinize Buğday Unu Kullanılmasının Katkılı ve Katkısız Pidelik ve Somun Ekmeklik Unların Ekmeklik Kalitesine EtkisiYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
24 | Kestane (Castanea Sativa Mill.)’nin Gıda Sanayinde Kullanım Potansiyelinin Geliştirilmesi: Kestane Unu, Sütü ve Kahvesi Üretimi Üzerine Bir AraştırmaYükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi |
1 | Yurt Dışı/İçi Bilimsel Etkinliklere Katılma Desteği ProgramıTÜBİTAK2011 |
2 | Bilimsel Yayınları Teşvik ÖdülüTÜBİTAK2009 |
3 | Yurt Dışı/İçi Bilimsel Etkinliklere Katılma Desteği ProgramıTÜBİTAK2009 |
4 | Bilimsel Yayınları Teşvik ÖdülüTÜBİTAK2015 |
5 | Bilimsel Yayınları Teşvik ÖdülüTÜBİTAK2015 |
6 | International Best Researcher AwardDoç. Dr. Halef Dizlek, World Research Council (Dünya Araştırma Konseyi) ve ISSN International Research Awards 2022 (IIRA-2022; ISSN Uluslararası Araştırma Ödülleri)'nin her yıl ortaklaşa olarak düzenlediği "Uluslararası En İyi Araştırmacı Ödülü’ne (INTERNATIONAL BEST RESEARCHER AWARD) çalışma alanında layık görüldü. Söz konusu çalışmayla ilgili bilgiler veren Doç. Dr. Halef Dizlek, “ Bu çalışmamızda, %20.6 gibi oldukça yüksek düzeyde süne-kımıl hasarına uğramış ve bu suretle artık ekmeklik/makarnalık buğday olma vasfını yitirmiş, ancak hayvan yemi olarak değerlendirilebilecek nitelikteki buğdayların ekmeklik kalitesini doğal yöntemlerle, hamurun yoğurma ve fermantasyon koşullarında uygun modifikasyonlar yaparak, iyileştirdik/ıslah ettik. Böylece yüksek düzeyde böcek hasarına uğramış buğdayların ekonomiye tekrar kazandırılmasını sağladık.” diye konuştu. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “2022 yılı Uluslararası En İyi Araştırmacı Ödülü'ne, 2021 yılının son çeyreğinde Elsevier yayın evinin prestijli dergilerinden Journal of Cereal Science’da yayınlanan “Improvement bread characteristics of high-level sunn pest (Eurygaster integriceps) damaged wheat by modification in kneading and fermentation conditions” başlıklı makalesiyle layık görülen Doç. Dr. Halef Dizlek’i kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.Bilim - Sanat Ödülleri Yurtdışı kurum veya kuruluşlardan alınan bilim ödülü ISSN International Research Awards 2022 2022 |
7 | Best Researcher AwardÜniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halef Dizlek’ten yine nitelikli bir makale başarısı. Doç. Dr. Halef Dizlek’in “Determination of basic criteria that influence the functionality of gluten protein fractions and gluten complex on roll bread characteristics” başlıklı makalesi, Elsevier yayın evinin Gıda Bilimleri ve Mühendisliği ile ilgili en prestijli dergilerinin başında gelen Food Chemistry dergisinde yayına kabul edildi. Impact Factor’u 9.231, CiteScore’u 13.1, Journal Citation Indicator’u 1.89, Article Influence Score’u 1.054 olan ve Q1 kategorisinde yer alan Food Chemistry, Gıda alanında yapılan ve bilimsel birikime katkı sağlayan, üstün nitelikli bilimsel çalışmaları yayınlayan üst düzey bir dergidir. Makale, online olarak dergi web sitesinde yayınlanmasını takiben International Research Awards on New Science Inventions, NESIN 2022 Awards (Yeni Bilim Buluşları Üzerine Uluslararası Araştırma Ödülleri, NESIN 2022 Ödülleri) bilimsel komitesi tarafından Best Researcher Award (En iyi Araştırmacı Ödülü) kategorisinde ödüle layık görülmüştür (file:///D:/Halef/Akademik%20Te%C5%9Fvik/2022%20Y%C4%B1l%C4%B1/AWARD/International%20Research%20Awards%20on%20New%20Science%20Inventions%20_%20Award%20Winners%20-%20ScienceFather.html). (https://new-science-inventions.sciencefather.com/digital-health-awards-winners/?gv_id=17070&gv_search=&mode=any). Yayının linki aşağıda verilmiştir. https://authors.elsevier.com/sd/article/S0308-8146(22)02610-3 https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814622026103?dgcid=authorBilim - Sanat Ödülleri Yurtdışı kurum veya kuruluşlardan alınan bilim ödülü International Research Awards on New Science Inventions, NESIN 2022 Awards 2022 |
Patent Bilgisi Bulunamadı |
1 | Komisyon BaşkanlığıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2015- |
2 | Dekan YardımcısıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2014-2016 |
3 | Arş. Uyg. Merkezi Müdür YardımcısıOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2011-2013 |
4 | Arş. Uyg. Merkezi MüdürüOSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ2013-2017 |
1 | Bameks Dış Ticaret ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi (Dörtyol, Hatay, Türkiye)Gıda Mühendisiİşletmede gıda üretim hattında Gıda Mühendisi olarak görev yaptım.1998-1998 |
2 | Kansas State University, Department of Grain Science & Industry (Manhattan, KS, USA)Ziyaretçi AraştırmacıGrain Science and Industry Bölümünde "Ziyaretçi Araştırmacı" olarak görev yaptım.2013-2013 |
3 | Universidad Politecnica de Cartagena (İspanya)Erasmus Ders Verme HareketliliğiErasmus Ders Verme Hareketliliği kapsamında misafir öğretim üyesi olarak ziyarette bulundum.2014-2014 |
4 | Texas A&M University, Food Science & Technology Department and Soil & Crop Sciences Department, Cereal Quality Laboratory (College Station, TX 77843, USA)Ziyaretçi Araştırmacı (Visiting Research Scholar)Food Science and Technology ve Soil and Crop Sciences Bölümlerinde Cereal Quality Section biriminde Ziyaretçi Araştırmacı olarak 12 ay süreyle araştırma yürüttüm.2019-2020 |