Proje 0Sayısı
Patent 0Sayısı
Tasarım 0Sayısı
Ödül 0Sayısı
Tez 0Sayısı
Atıf 84Sayısı
Yayın 31Sayısı
|
1 | Yüksek Lisans2015-2017AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ) |
2 | Lisans2009-2013EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. |
3 | Doktora2017-2023ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR) |
İngilizce | 2021 2021 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2021-YÖKDİL/1) Sonuçları | YÖKDİL | 78,75000 |
İngilizce | 2021 2021 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2021-YDS/1) Sonuçları | YDS | 60,00000 |
Kitap Bilgisi Bulunamadı |
1 | Hakemli Uluslararası | KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM, KELEBEK HAŞİM, Bordiga Matteo, KESKİN MUHARREM, SELLİ SERKAN Changes in the aroma and key odorants from white garlic to black garlic using approaches of molecular sensory science: A review Heliyon SCI-Expanded | |
2 | Hakemli Ulusal | KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM, SEVİNDİK ONUR, GÜÇLÜ GAMZE, KELEBEK HAŞİM, SELLİ SERKAN Farklı Yağ Ekstraksiyon Metotlarının Sakız Ağacının (Pistacia lentiscus L.) Meyve Yağı Aroma Profili Üzerine Etkisi Çukurova Tarım ve Gıda bilimleri dergisi (Online) TR DİZİN | |
3 | Hakemli Uluslararası | KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM Characterization of aroma compounds of cold-pressed avocado oil using solid-phase microextraction techniques with gas chromatography–mass spectrometry Journal of Raw Materials to Processed Foods INDEX COPERNICUS INTERNATIONAL | |
4 | Hakemli Uluslararası | SERTKAYA MEHMET, GÜÇLÜ GAMZE, KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM, KELEBEK HAŞİM, SELLİ SERKAN GC-MS-Olfactometric Screening of Potent Aroma Compounds in Pulps and Peels of Two Popular Turkish Fig (Ficus carica L.) Cultivars by Application of Aroma Extract Dilution Analysis Food Analytical Methods SCI-Expanded | |
5 | Hakemli Uluslararası | KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM, GÜÇLÜ GAMZE, BARUTÇULAR CELALEDDİN, SELLİ SERKAN, KELEBEK HAŞİM LC-MS/MS fingerprint and simultaneous quantification of bioactive compounds in safflower petals (Carthamus tinctorius L.) Microchemical Journal SCI | |
6 | Hakemli Uluslararası | MUTLU CEREN,CANDAL USLU CİHADİYE,KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM,ERBAŞ MUSTAFA Sorption isotherms of coffee in different stages for producing Turkish coffee JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION SCI-Expanded | |
7 | Hakemli Uluslararası | SELLİ SERKAN,KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM AROMA MADDELERİNİN SALINIMINDA ETKİLİ FAKTÖRLER GIDA / THE JOURNAL OF FOOD TR DİZİN | |
8 | Hakemli Uluslararası | KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM, AYKIN DİNÇER ELİF, ÇAM İHSAN BURAK, CANDAL USLU CİHADİYE, ERBAŞ MUSTAFA The Influence of Cooking Methods and Some Marinades on Polycyclic Aromatic Hydrocarbon Formation in Beef Meat POLYCYCLIC AROMATIC COMPOUNDS SCI-Expanded | |
9 | Hakemli Uluslararası | AYKIN DİNÇER ELİF,KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM,ERBAŞ MUSTAFA Influence of drying techniques and temperatures on drying kinetics and quality characteristics of beef slices HEAT AND MASS TRANSFER SCI-Expanded | |
10 | Hakemli Uluslararası | KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM,GÜÇLÜ GAMZE,KELEBEK HAŞİM,SELLİ SERKAN Characterization of phenolic compounds in sweet lime (Citrus limetta) peel and freshly squeezed juices by LC-DAD-ESI-MS/MS and their antioxidant activity Journal of Food Measurement and Characterization SCI-Expanded | |
11 | Hakemli Uluslararası | MUTLU CEREN,ARSLAN TONTUL SULTAN,CANDAL CİHADİYE,KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM,ERBAŞ MUSTAFA Physicochemical, thermal, and sensory properties of blue corn (Zea mays L.) Journal of Food Science SCI-Expanded | |
12 | Hakemli Ulusal | KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM,DURAK ATİKE NUR,ERBAŞ MUSTAFA Fenilketonüri hastaları için fenilalanin içeriği azaltılmış bir un geliştirilmesi Gıda/ The Journal of Food TR DİZİN | |
13 | Hakemli Uluslararası | AYKIN DİNÇER ELİF,KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM,CANDAL CİHADİYE,BİLGİÇ FATMA BÜŞRA,ERBAŞ MUSTAFA Investigation of the usability of retrograded flour in meatball production as a structure enhancer Korean Journal for Food Science of Animal Resources SCI-Expanded | |
14 | Hakemli Uluslararası | MUTLU CEREN,ARSLAN TONTUL SULTAN,CANDAL CİHADİYE,KILIÇ ÖZLEM,ERBAŞ MUSTAFA Physicochemical, Thermal, and Sensory Properties of Blue Corn (Zea Mays L.) Journal of Food Science SCI-Expanded | |
15 | Hakemli Uluslararası | KILIÇ ÖZLEM,AYKIN ELİF,ÇAM İHSAN BURAK,CANDAL CİHADİYE,ERBAŞ MUSTAFA The influence of cooking methods and some marinades on polycyclic aromatic hydrocarbon formation in beef meat Polycyclic Aromatic Compounds SCI-Expanded | |
16 | Hakemli Ulusal | KILIÇ ÖZLEM,AYKIN ELİF,ERBAŞ MUSTAFA GIDALARDA POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONBİLEŞİKLERİNİN BULUNUŞU VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ Gıda TR DİZİN | |
17 | Hakemli Ulusal | ERBAŞ MUSTAFA, CANDAL USLU CİHADİYE, MUTLU CEREN, KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM GIDALARIN NEM SORPSİYON İZOTERMLERİNİN BELİRLENMESİ ve EŞİTLİKLERİNİN ÇÖZÜMÜ GIDA / THE JOURNAL OF FOOD TR DİZİN | |
18 | Hakemli Ulusal | CANDAL USLU CİHADİYE, KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM, ERBAŞ MUSTAFA ENZİME DİRENÇLİ NİŞASTA ÜRETİM YÖNTEMLERİ VE GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIM AMAÇLARI GIDA / THE JOURNAL OF FOOD TR DİZİN |
1 | UluslararasıÖzet bildiriMUTLU CEREN,ARSLAN TONTUL SULTAN,CANDAL CİHADİYE,KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM,ERBAŞ MUSTAFASome physical and chemical properties of blue corn (Zea mays L.)18.04.2017 |
2 | UluslararasıÖzet bildiriAYKIN DİNÇER ELİF,DURAK ATİKE NUR,KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM,KOÇ ANDAÇ,ERBAŞ MUSTAFAUse of different cumin doses to improve the chemical and sensorial characteristics of coated and fried chicken meat09.05.2017 |
3 | UluslararasıÖzet bildiriAYKIN DİNÇER ELİF,KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM,BİLGİÇ FATMA BÜŞRA,ERBAŞ MUSTAFAEffect of different flours on the physical and sensorial characteristics of meatballs28.08.2017 |
4 | UluslararasıÖzet bildiriAYKIN DİNÇER ELİF,KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM,ERBAŞ MUSTAFAEffect of salt content on microbiological quality of dried beef slices14.05.2018 |
5 | UluslararasıÖzet bildiriKILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM,AYKIN DİNÇER ELİF,ERBAŞ MUSTAFASome quality characteristics of produced and marketed Hungarian salami in Turkey14.05.2018 |
6 | UluslararasıÖzet bildiriKILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM,ERBAŞ MUSTAFAUse of sprout as enzyme therapy in phenylketonuria10.05.2017 |
7 | UluslararasıÖzet bildiriAYKIN DİNÇER ELİF,DURAK ATİKE NUR,KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM,KOÇ Andaç,ERBAŞ MUSTAFAUSE OF DIFFERENT CUMIN DOSES TO IMPROVE THE CHEMICAL AND SENSORIAL CHARACTERISTICS OF COATED AND FRIED CHICKEN MEAT09.05.2017 |
8 | UluslararasıÖzet bildiriAYKIN DİNÇER ELİF, KILIÇ BÜYÜKKURT ÖZLEM, BİLGİÇ BÜŞRA FATMA, ERBAŞ MUSTAFAEffect of different flours on the physical and sensorial characteristics of meatballs28.08.2017 |